Batteriexperten Reviews

Batteriexperten Reviews

4.6

Excellent - based on 32811 reviews

www.batteriexperten.com/no
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (788)
Customer
Customer
2024-02-25
Customer
Customer
2024-02-24
Snabbt och enkelt
Customer
Customer
2024-02-24
Huso
Huso
2023-12-18
Prima handel hos batteriexperten
Arne E
Arne E
2023-12-18
Det er helt ok
Knut Henrik Skramstad
Knut Henrik Skramstad
2023-12-16
Det var jo enkelt. Men jeg kjenner foreløpig ikke resultatet Om sant skal sies er dette litt dumt og spørre før resultatet er oppnådd.
Grimleiv
Grimleiv
2023-12-16
Grei web side, ok priser.
Liebermann
Liebermann
2023-12-16
Ryddig og oversiktlig nettbutikk. Var veldig lett å få bekreftet at batteriet jeg hadde funnet var kompatibelt med laptopen jeg har. Søkte på laptopmodellen og "battery" på Google, og denne siden var første treff, så kan ikke si noe om prisen sammenliknet med dagens alternativer, men den er langt under prisen for originalbatteriet, den gangen det var tilgjengelig fra produsenten.
Terje m. Håland
Terje m. Håland
2023-12-11
Flott, grei måte å handle på
Even
Even
2023-12-04
Elendig når det kommer til retur.
Mareno
Mareno
2023-11-30
Helt greit, billigere enn andre.
Ole Vidar Moen
Ole Vidar Moen
2023-11-26
Bra, men bruker ikkje wally
Odd Harald Haugen
Odd Harald Haugen
2023-11-24
TOPP ! " NÅR DET GJELDER SOM MEST ! ER BATTERIEXPERTEN BEST "
Odd
Odd
2023-11-18
Vanskelig å si, bør vel få varen først.
Stig
2023-11-17
Defekt batteri Jeg kjøpte et batteri til min dab radio. Batteriet har jeg betalt. Jeg måtte sende det tilbake fordi det ikke tok lading. Jeg ba om å få pengene tilbake, siden du har 30-dagers angrerett. Jeg fikk svar på min mail om at pengene skulle komme tilbake på kontoen. Nå har det gått snart 2 mnd siden, og jeg har ikke hørt/mottatt noe fra batteriexperten og heller ikke fått pengene mine tilbake. IKKE GOD BUTIKK ⚠️😩
Roger Christensen
2023-11-15
Feil batteri, nektes å retunere produktet. Bestilte batteri for min mor som bruker eldre mobil telefoner av type nokia 2720 fold. Batteriet vi fikk, passet ikke. Jeg valgte å klage i form av retur. Dette blir jeg nektet. Selv står det de har åpen kjøp i 30 dager.
Alfred Neuman
2023-11-14
Hvorfor be om anmeldelse ved kjøp? Dere ber om anmeldelse ved kjøp. Vanskelig å gi karakter før vare er mottatt… Aner jo ikke om varen vil komme frem eller hvem tilstand den er i. Også ber dere om bilde? Av hva, meg selv handle? Tar bilde av et batteri jeg fant i kjelleren bare for å bruke litt kb på en server…🤦🏼‍♂️
Anonym user
Anonym user
2023-11-13
Det er veldig fint, god oversikt over dem varene jeg trenger, og mange andre produkter,veldig bra.
0805
0805
2023-11-08
Hurtig respons. Sikkert kjøp. Rimelig pris. Akseptabel leveringstid. Kunne egentlig gitt full score, men vi må alle søke å bli litt bedre,.... Da er det bra å ha noe å strekke seg etter :)
Anonym user
Anonym user
2023-11-06
Er ny kunde, så avventer forsendelsen for ytterligere kommentarer