Barnadas Consultors S.L.P

Barnadas Consultors S.L.P Reviews

Excellent rating
4.5
58 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (58)
Laura Antich
Laura Antich
2024.04.09
Hace muchos años que he contratado sus servicios para muy diferentes trámites, especialmente la Renta y siempre han sido muy eficientes y resolutivos. Son de máxima confianza y profesionalidad.
Advertisement
Jose Antonio Rodriguez Moreno
Jose Antonio Rodriguez Moreno
2024.01.26
Realizamos una gestión administrativa a través de ellos y fueron muy rápidos y eficientes. Dar las gracias por la agilidad y por toda la información que nos depositaron.
Montserrat Almonacid Cebrian
Montserrat Almonacid Cebrian
2024.01.11
Els meus pares son clients d'ells de tota la vida i sempre els han atès amb molta professionalitat. Molt contenta per l'atenció i paciència amb la meva mare.
Marc Blau
Marc Blau
2023.11.07
Sigmatechtrans311 Sigma
Sigmatechtrans311 Sigma
2023.11.07
profesionalismo y eficiencia por un precio razonable. No duden en contactar con la agencia.
Advertisement
Escapastic Escape room
Escapastic Escape room
2023.10.02
Tot perfecte.
Tamara Sanchidrian
Tamara Sanchidrian
2023.09.14
Gestionan todo con la rapidez que se espera de una gestoria, desde 2019 me ayudan con todo lo que pido siendo autonoma. Muy contenta!
Peter M. Smith
Peter M. Smith
2023.09.13
Amazing experience. Very professional
jordi payá
jordi payá
2023.09.13
Siempre muy amables y profesionales
Advertisement
JOAQUIN MG
JOAQUIN MG
2023.09.13
Work Service
Work Service
2023.09.13
Mal servei, persona sense educació i sense paciència per explicar, preus abusius per feina senzilla, incompetent
Reply from Barnadas Consultors S.L.P 2023.09.13
Sr. Work Service, En primer lloc agraïm hagi destinant part del seu temps en valorar el nostre negoci. Ens prenem seriosament les queixes dels nostres clients/es i intentem donar sempre una resposta. Amb la voluntat de poder donar una resposta al seu comentari necessitaríem ens donés més informació sobre el servei sol·licitat, ja que no tenim informació sobre Work Service. D’aquesta manera podríem també descartar la possibilitat que el seu comentari anés destinat a una altra empresa i es tracti d’un error, que no estes fonamentat o que es tractés només d’un comentari mal intencionat, ja que les persones del nostre equip són persones correctes, educades i competents.
Gerard Pérez
Gerard Pérez
2023.07.03
Ràpids i molt professionals! M'ho van solucionar perfectament. Gràcies!
Antonio Joyanes González
Antonio Joyanes González
2023.06.30
Hace ya varios años que soy cliente y siempre he recibido un trato amable a la vez que profesional. En la declaración de la Renta siempre encuentran la opción más favorable para tus intereses y nunca he recibido ningún tipo de objeción o reclamación por parte de Hacienda.
Advertisement
Gloria HERNANDEZ RAMIREZ
Gloria HERNANDEZ RAMIREZ
2023.06.27
Mariano Hortal
Mariano Hortal
2023.06.25
Esta jente a mi me han ingresado la renta en otra cuenta desde el 5 de mayo son unos incompetentes
Reply from Barnadas Consultors S.L.P 2023.06.27
Hola, en primer lloc agraïm que hagi invertit part del seu temps en valorar la nostra empresa. Informar-vos que nosaltres no ingressem l'import de la devolució de l'IRPF al vostre compte sinó que això ho fa directament hisenda. No us preocupeu que solucionarem l'inconvenient, modificant el compte bancari que hisenda tenia informat.
Pau Guzmán Martín
Pau Guzmán Martín
2023.06.14
Paul CG Krommenhoek
Paul CG Krommenhoek
2023.06.09
Advertisement
Ruben G
Ruben G
2023.06.08
Maria Carme Boqué Torremorell
Maria Carme Boqué Torremorell
2023.06.07
Fa bastants anys que confio en Barnadas Asessors i sempre m'han ofert un tracte personalitzat, molt professional i rigorós. Excel·lent!
Beni Alvarez
Beni Alvarez
2023.06.07