Bandenbunker - Banden en Velgen Specialist Friesland

Bandenbunker - Banden en Velgen Specialist Friesland Reviews

Excellent rating
4.8
147 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (147)
Albert van Haasen
Albert van Haasen
2024.04.14
Geweldig werk afgeleverd. Leuke en professionele mensen. Een aanrader voor iedereen. Top, dank je wel.
Carel
Netherlands | 2024.03.30
Top Service!! Wat de merkdealer na drie vergeefse pogingen niet lukte kregen Martijn en zijn collega wèl in één keer voor elkaar! Na een half jaar tobben rijdt mijn nieuwe Volvo nu eindelijk rechtuit en het stuur staat recht. De combinatie van top-apparatuur en gemotiveerde- vakkundige mensen maakt het verschil! Héél blij mee!!

Date of experience: 28 March, 2024
Fokke Veenstra
Fokke Veenstra
2024.03.27
Top geholpen met mooie BBS velgen. Bij het monteren werden mijn remklauwen nog even netjes bijgespoten.
Reply from Bandenbunker - Banden en Velgen Specialist Friesland 2024.03.29
Bedankt voor je 5 sterren review Fokke! Fijn dat je tevreden bent met je BBS velgen. Veel rijplezier gewenst ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ vriendelijke groet Martijn Bandenbunker
Stefan
Stefan
2024.03.26
Ben goed geholpen en kreeg eerlijk advies
Reply from Bandenbunker - Banden en Velgen Specialist Friesland 2024.03.26
Bedankt voor je 5 sterren review Stefan! Graag tot ziens, en vriendelijke groet, Martijn, Bandenbunker
Arnold Hanja
Arnold Hanja
2024.03.23
Vandaag een nieuwe set 19 inch velgen plus nieuwe hankook s1 evo 3 banden laten monteren door bandenbunker. Top service en hele aardige mensen. Zeker een aanrader en de volgende keer zien ze mij zeker weer verschijnen.
Reply from Bandenbunker - Banden en Velgen Specialist Friesland 2024.03.25
Hallo Arnold! Leuk dat je een review hebt willen schrijven. Bedankt en heel veel rijplezier gewenst met je nieuwe set velgen en banden👍. Vriendelijke groet Martijn Bandenbunker
Henk Postma
Henk Postma
2024.03.23
Prima bedrijf voor banden, velgen, uitlijnen en het laten herstellen van velgen. Groot kwalitatief aanbod van zowel banden als velgen ! Een hele goede service met vriendelijk en professioneel personeel. Gebruik van de nieuwste apparatuur en bovendien een hele schone en nette werkplek. Ik kom hier al jaren.
Reply from Bandenbunker - Banden en Velgen Specialist Friesland 2024.03.25
Bedankt voor de 5 sterren review Henk! Vriendelijke groet Martijn Bandenbunker
F van der mark
F van der mark
2024.03.12
Scherpe prijzen, prima service en uitstekende apparatuur om om de auto perfect op de wielen te zetten.
Reply from Bandenbunker - Banden en Velgen Specialist Friesland 2024.03.15
Bedankt voor je review!
anke both
anke both
2024.02.20
Super service, Een lekke band komt nooit uit! De mannen van de bandenbunker maakten super snel tijd vrij, zodat ik weer op veilig de weg op kan. Dan ook nog in korte tijd mijn winter banden geregeld. Echt super service, ook nog vriendelijk en enthousiast! Mijn dank is groot!
Reply from Bandenbunker - Banden en Velgen Specialist Friesland 2023.12.23
Hoi Anke, bedankt voor je review! Tof! We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe. Vriendelijke groet, Martijn
A-J dV
A-J dV
2024.02.20
Nieuwe velgen en banden onder de auto laten zetten. Top service! Denken graag mee, ook qua kostenplaatje.
Reply from Bandenbunker - Banden en Velgen Specialist Friesland 2024.02.20
Fijn dat je tevreden bent en leuk dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven. Veilige kilometers gewenst en bedankt! Vriendelijke groet Martijn
Eric Kolkman
Eric Kolkman
2024.02.03
Prima zaak
Reply from Bandenbunker - Banden en Velgen Specialist Friesland 2024.03.15
Bedankt voor de review Eric Kolkman!
Leen Groeneveld
Leen Groeneveld
2024.01.31
Was er voor orientatie, netjes geholpen.
Reply from Bandenbunker - Banden en Velgen Specialist Friesland 2024.02.01
Bedankt voor je review Leen Groeneveld.
martin boer
martin boer
2024.01.05
Reply from Bandenbunker - Banden en Velgen Specialist Friesland 2024.02.01
Bedankt voor je review Martin Boer! Vriendelijke groet, Martijn Bandenbunker.
Nynke Willems
Nynke Willems
2023.12.23
Reply from Bandenbunker - Banden en Velgen Specialist Friesland 2023.12.23
Bedankt voor je review Nynke!
Evan de Boer
Evan de Boer
2023.12.22
Kom net langs met een kapotte achterband. Gelijk twee nieuwen er om. Bedankt!
Reply from Bandenbunker - Banden en Velgen Specialist Friesland 2023.12.23
Jij bedankt Evan! Leuk dat je een review hebt achtergelaten. We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe. Vriendelijke groet, Bandenbunker
Oskar NoMam
Oskar NoMam
2023.12.14
Po tym jak moja opona eksplodował na ekspresówce ci panowie bez zastanowienia uratowali mnie z opresji miła profesjonalna obsługa ze szczerym uśmiechem na ustach potrafiąca zażartować z całej sytuacji chętnie się znowu zjawię jak przyjdzie mi zmieniać opony na letnie polecam każdemu ten warsztat powodzenia panowie i życzę samych sukcesów w branży!
Reply from Bandenbunker - Banden en Velgen Specialist Friesland 2023.12.23
Thank you for your review Oskar!
Michiel Brandt
Michiel Brandt
2023.12.10
Redders in nood! Help, daar stond ik gisterenavond om 01 uur in Deventer met mijn xc70; lekke achterband 😱! Bij het uitrijden van de parkeergarage merk ik het. Dit gaat me mijn nacht kosten, ik sta in uitgaanskleding, een band verwisselen kost mij eeuwig en moet nog een uur rijden ook naar huis 😫. Echtgenoot bellen dan maar? Het zwarte busje dat achter mij de P garage uitrijdt stopt en de bijrijder zegt “zo, jij hebt mazzel!!”. Hoezo??? Haha. grrrr. Maar nee het is geen grap, ik had ècht mazzel want deze heren zijn van de Bandenbunker 💪🏻💪🏻. Ze gaan direct aan de slag en krap 15 min later ben ik op weg naar huis, op de thuiskomer. Jullie zijn helden!! ❤️❤️🙏 (namens mijn vrouw - en dus ook namens mij!)
Reply from Bandenbunker - Banden en Velgen Specialist Friesland 2023.12.12
Bedankt voor je review Michiel! Een lekke band is nooit fijn, zeker niet als je na een feestje lekker naar huis wilt. Wel écht toeval dat we net achter jullie de garage uitreden! Succes en de hartelijke groeten uit Friesland van Martijn.
Jan-Willem Hettema
Jan-Willem Hettema
2023.12.09
Goede communicatie en prachtig resultaat! Zeker een aanrader!
Reply from Bandenbunker - Banden en Velgen Specialist Friesland 2023.12.12
Thanks voor je review en natuurlijk fijn dat je tevreden bent Jan-Willem!
Carlo Willems
Carlo Willems
2023.12.08
Super snelle service !! En een lekker kopje koffie staat altijd klaar
Reply from Bandenbunker - Banden en Velgen Specialist Friesland 2023.12.12
Bedankt voor je review Carlo, en voor jou staat de chocolademelk ook klaar haha! Groetjes Martijn
Yuri Mereu
Yuri Mereu
2023.12.02
Reply from Bandenbunker - Banden en Velgen Specialist Friesland 2023.12.02
Dank voor je review Yuri! Veel rijplezier met de nieuwe winterbanden ❄️❄️❄️❄️
Wim Hannaart
Wim Hannaart
2023.12.02
Snelle en vakkundige service. Vriendelijke ontvangst.
Reply from Bandenbunker - Banden en Velgen Specialist Friesland 2023.12.02
Bedankt voor de review Wim Hannaart en fijn dat u tevreden bent. Fijn weekend en vriendelijke groet, Martijn Bandenbunker.