Azyl. Studio taniec, fitness

Azyl. Studio taniec, fitness Reviews

Excellent rating
5.0
87 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (87)
Angelika Zielińska
Angelika Zielińska
2023.11.20
Super instruktorzy, świetna atmosfera !
Advertisement
Olimpka
Olimpka
2023.10.15
Super szkoła. 3.5 letnia córcia chodzi na balet a z pierwszych zajęć wybiegła z sali szczęśliwa z tekstem że było pięknie ❤❤. Polecam każdemu, 🤩
Dariusz Kuźniar
Dariusz Kuźniar
2023.09.06
Tomek Wierzbicki
Tomek Wierzbicki
2023.05.26
Fantastyczne miejsce. Tańczą 10 i 5 letnie córki i są bardzo zadowolone. Nie trzeba namawiać, na treningi chodzą z chęcią i nie mogą doczekać się kolejnego. Pani Wiola - rewelacja. Obozy i półkolonie też na najwyższym poziomie. Serdecznie polecają: Ola - ASY Oliwia - Hip Hop 4-6 lat
Wioletta Lewandowska
Wioletta Lewandowska
2023.04.21
Advertisement
Ali Kom
Ali Kom
2023.03.22
Marysia Michalska
Marysia Michalska
2023.03.13
Iwona Bordon
Iwona Bordon
2023.02.26
Antonina Karmanska
Antonina Karmanska
2023.01.31
Advertisement
Rafal Marek
Rafal Marek
2023.01.30
Iwona Trzaska
Iwona Trzaska
2023.01.24
Magda Filip
Magda Filip
2022.12.20
Super miejsce, zdolna kadra, pracują tam osoby z pasją i zaangażowaniem. Córka z chęcią uczęszcza na zajęcia od wielu lat. Polecamy!
Iwona Kutarba
Iwona Kutarba
2022.12.13
Azyl super taniec i zabawa !!!!
Advertisement
ALICJA KUSIAK
ALICJA KUSIAK
2022.12.13
Tutaj taniec ma swój STYL !!! 👍👍👍
Tomasz Wróbel
Tomasz Wróbel
2022.12.13
Pełen profesionalizm! Ogarnięta obsługa.
Hunteer
Hunteer
2022.12.13
Polecam to studio tańca dla najmłodszych jak i starszych osób! Przemiła obsługa jak i trenerzy :)
Antonii M
Antonii M
2022.12.09
Super miejsce, miła atmosfera. Polecam!
Advertisement
Julia Czerny
Julia Czerny
2022.12.09
Azyl to wspaniałe miejsce. Można wiele się tam nauczyć. Klimat i wystrojenie powodują, czujesz się tam świetnie. Zajęcia są idealnie organizowane, a nauczyciele bardzo mili. Azyl pomógł mi rozwinąć "skrzydła :)
kocixa aa
kocixa aa
2022.12.07
To moja pierwsza szkoła tańca i uważam że jest najlepsza i to właśnie w tej szkole będę dalej się próbowała rozwijać! Świetna atmosfera i super ekipa świetnych tancerzy! Polecam bardzo!
Justyna Drzymkowska
Justyna Drzymkowska
2022.12.07
Polecam najlepsza szkoła tańca w Zabrzu🥰