Avs ( Loodgieter )

Avs ( Loodgieter ) Reviews

Excellent rating
5.0
22 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (22)
Tom Vleminckx
Tom Vleminckx
2024.01.04
Iemand die weet wat service is! Heeft er alles aan gedaan om onze verstopping zo snel als mogelijk op te lossen. Ik raad iedereen deze zeer correcte/sympathieke/servicegerichte loodgieter aan! Als het meer dan goed is...moet het zeker gezegd worden.
Advertisement
Hilde Vermeiren
Hilde Vermeiren
2023.12.18
Topservice, harde werkers doen wat ze beloven. Aanrader.
Hans Vanherck
Hans Vanherck
2023.12.13
Patsy Roden
Patsy Roden
2023.11.07
Wij hebben AVS al enkele keren ingeschakeld voor herstellingen aan het sanitair. Snelle en vriendelijke service. Een man van zijn woord.
Ramona Munteanu
Ramona Munteanu
2023.09.13
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Met Avs hebben wij een kei-snelle offerte gekregen voor een watermeter splitsing op de gang. Hallan is ook zeer snel gekomen om de werken te uitvoeren. Alles was afgewerkt in recordtempo. Hij reageert direct, is heel oplossingsgericht en weet wat hij doet. 10/10 Zeker een aanrader.
Advertisement
Raluca Nastase
Raluca Nastase
2023.09.13
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
joey smeets
joey smeets
2023.09.12
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Hallan en zijn collega hebben ons geholpen met de voorbereiding en finalisering van het installeren van individuele watermeters. Wij zijn zeer tevreden met het gepresteerde werk. Alles is mooi afgewerkt. Hallan is heel stipt en heeft ons mee helpen zoeken naar oplossingen. Aangename persoon en zeer correct. Over heel de lijn ben ik dus zeer tevreden. En dat allemaal voor een eerlijke prijs. Zeker aan te raden.
Robin
Robin
2023.07.30
Enorm tevreden van Avs. Een persoonlijke en klantvriendelijke aanpak, denkt mee na en werkt netjes en correct. Tegenwoordig zijn er weinig aannemers die nog echt begaan zijn met hun klanten. Avs is daar gelukkig een uitzondering op. Bedankt en we weten je te vinden voor de volgende opdracht! 😉
Pieter Van der Voort
Pieter Van der Voort
2023.07.19
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Topkerel die weet wat hij doet! AVS staat voor professionalisme, vakkennis, kunde, ervaring. Bij ons renoveerde hij een bestaande oude badkamer en creëerde een volledige nieuwe badkamer in een andere ruimte (Co-housing). Een aanrader als je wil gaan voor goede service en betrouwbaarheid. Fam Van der Voort.
Advertisement
Karin Huygen
Karin Huygen
2023.05.17
Wij danken AVS voor onze renovatie te doen . We zijn super content met het resultaat.wij raden AVS aan om u renovatie te doen . Fam. Vervloet
Michael Rigole
Michael Rigole
2023.05.05
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Wij kunnen Alain alleen maar aanbevelen. Kent duidelijk zijn vak, en alles is heel netjes afgewerkt. Snelle reactie en zeer goede prijs kwaliteit!
Ro Bo
Ro Bo
2022.08.09
Super eerlijk en knap afgewerkt 👍
Wendy Verschelden
Wendy Verschelden
2022.06.27
Super service.
Advertisement
Юлія Дербах
Юлія Дербах
2022.06.14
Heel goede service! Was stipt op tijd, de job is keurig ,netjes en snel afgewerkt , en hij kent zijn vak. Een echte aanrader! We zijn heel content.
anna van ecken
anna van ecken
2022.05.15
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Heel oude badkamer vervangen met lekken , door een volledig nieuwe badkamer installatie , heel te professioneel , heel mooi !!
Simone Steylaerts
Simone Steylaerts
2022.05.13
Positive
Professionalism
Quality
ik heb onlangs mijn badkamer volledig laten renoveren, ik ben heel tevreden hier over, zeer goede prijs en kwaliteit . Hij werkt heel precies, alles in tot in de puntjes afgewerkt.Ik zou hem aan iedereen aanraden.
Vera Janssen
Vera Janssen
2022.05.13
Positive
Professionalism
Ben super tevreden met mijn totaal vernieuwde badkamer, persoon denkt mee na, geeft ook ideeën.
Advertisement
tony b
tony b
2022.04.28
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Heel tevreden.... Stipt, correct, werkt proper en is transparant........zeker aan te raden
Vanessa De Cort
Vanessa De Cort
2022.01.14
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
suzy Van Buynder
suzy Van Buynder
2021.10.09
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Zeer tevreden vd volledige renovatie badkamer. Reageerde snel op de aanvraag voor een offerte, die we ook vlug en gedetailleerd kregen. Maakte tijd vrij om met mij naar de toonzalen te rijden om daar mijn keuze te maken met zijn nodige raad van een vakman. Ook voor de tegels van wanden en vloer. Komt zijn afspraken na en werkt efficiënt en vakkundig. Onze badkamer was echt aan vernieuwing toe en hij heeft gezorgd voor een heel mooi resultaat. Een aanrader!