Auto Witjes

www.autowitjes.nl

Auto Witjes Reviews

Excellent rating
4.7
97 reviews Verified
Auto Witjes
%title%

%offer%

Reviews ( 97 ) 4.7

Bas
Bas
2024.05.08
Teun is een prettige man om zaken mee te doen. Eerlijk, transparant, korte lijntjes en duidelijke afspraken.
Rik van 't Hoog
Rik van 't Hoog
2024.04.28
Na een dag rondrijden door Nederland op zoek naar een geschikte auto, bij toeval terecht gekomen bij Auto Witjes. Gastvrij ontvangen en geen gladde verkooppraat. Duidelijk, transparant en eerlijk. Superfijn om te ervaren. Na een proefrit was ik verkocht. Fijn bedrijf!
Gerard Kolkman
Gerard Kolkman
2024.04.27
Dit bedrijf straalt wat uit en ook de eigenaar Teun. In alle rust de auto bekeken en de technische staat van de distributieriem werd gelijk gecondoleerd. Na het verlaten van het bedrijf even nadenken en terug gekeerd na enkele minuten. Overeenkomst getekend en de auto s'avonds opgehaald na sluitingstijd. Ook hiervoor heeft Teun zijn oplossing. De auto staat nu hier als tweede auto en mijn partner is enthousiast omdat ze niet aanwezig was bij de aankoop.
Ivan Haas
Ivan Haas
2024.04.17
De beste meneer die deze bedrijf runt heeft hart voor de zaak. Hij heeft verstand van de auto's die hij verkoopt en denk graag met je mee! Ook is hij eerlijk over de auto en houdt hij geen aandachtspunten achter. Zeker een goed en betrouwbaar bedrijf om een occasion te kopen.
marcel voortman
2024.04.16 2024.04.16 | Netherlands
Niets is gelogen Tot zover waren er 92 beoordelingen over dit autobedrijf. Ik heb ze niet allemaal gelezen, de meeste wel. Ik sluit me aan bij alle beoordelingen die ik heb gelezen. Er is geen woord aan gelogen. Topzaak, wat kwaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt.

Date of experience: 16 April, 2024
Mari Duynhouwer
2024.04.16 2024.04.16 | Netherlands
Echte aanrader! Uitstekende service, vriendelijk en netjes geholpen, zeer behulpzaam. We hebben er een jonge auto gekocht met weinig km, zeer netjes afgeleverd. een scherpe prijs voor de auto die we gekocht hebben en een nette prijs voor de inruil auto gekregen. Een echte aanrader! Vriendelijke groet, Mari en Anja

Date of experience: 07 April, 2024
Henri
Henri
2024.04.04
Keurig en fatsoenlijk bedrijf, vriendelijk gedreven eigenaar en adviseur. Ik ben met een maatje mee geweest, en we werden netjes geholpen en geadviseerd. Ik denk en hoop dat hij veel goede en veilige kilometers kan rijden met de mooie Opel cross land X die hij hier aangekocht heeft 👌. Mocht ik zelf een andere auto nodig hebben, dan loop in “Witjes “ niet voorbij
Marike Weggemans
Marike Weggemans
2024.03.24
Een mooie occasion hier gekocht. De eigenaar is een gastvrije, vriendelijke en betrouwbare man met verstand van zaken. Niks dan lof. Zoek je een goeie/jonge occasion dan is auto Witjes de rit naar Elst zeker waard!
iris halma
iris halma
2024.03.15
Wij zijn erg blij met onze “nieuwe” auto. Alles verliep vlot en er was gelukkig wederzijds vertrouwen. De auto zag er van binnen en buiten keurig uit. Wij raden dit bedrijf dan ook echt aan. Ook namens onze dochter van 5 die de ballenbak helemaal leuk vond.
Henk van de Haar
Henk van de Haar
2024.02.25
Aanrader! Duidelijke informatie, denk proactief mee en neemt de tijd. Mooie vrij nieuwe auto gekocht en kregen een goede inruilprijs. Ps, de koffie is prima.
Ton de Kleijn
Ton de Kleijn
2024.02.19
Bij autobedrijf Witjes een mooie Nissan Qashqai gekocht van net 4 jaar oud. Als verrassing 2 nieuwe banden gekregen in plaats van omwisselen. Betrouwbare indruk achtergelaten bij mij. Aanrader!
Denise Peters
Denise Peters
2024.02.06
Na een tijdje op zoek te zijn geweest vonden we onze droomauto bij Auto Witjes. We werden heel leuk ontvangen en na een proefrit en een goed inruilvoorstel was de deal snel gemaakt. Vertrouwen en klantvriendelijkheid, hier vind je het nog!
peter crielaard
peter crielaard
2024.01.19
prima zaak
An Ruuf
An Ruuf
2023.12.16
Onze zoektocht naar een jong gebruikte Peugeot 2008 GT-line begon op het internet en kwamen we bij verschillende garages terecht zo ook bij Auto Witjes te Elst. Auto Witjes gebeld of de auto nog te koop was, dat was het geval. Naar Elst gereden om hem te bekijken en een proefritje te maken. Het gemoedelijke contact schepte direct een vertrouwen. Thuis een weekend gewikt en gewogen en voor Auto Witjes gekozen. Teun gebeld en binnen twee weken stond de Peugeot 2008 GT-Line met relatief weinig kilometers op de teller voor onze deur. Met herstel kleine lakschade, nieuwe APK, een onderhoudsbeurt en 12 maanden Bovag garantie. En een tank om meer dan naar huis te kunnen rijden. En ook niet onbelangrijk een mooie prijs. Goede service. Top.
Niek Klaassen
Niek Klaassen
2023.12.07
Zeer goede en snelle service. Fijne communicatie
Eric van Elk
Eric van Elk
2023.12.05
Net en professioneel bedrijf. Aankoop auto was prettig en verkoper meedenkend. Zeker aan te raden!
Nick Dijkstra
Nick Dijkstra
2023.11.19
Teun is recht door zee. Verkoopt je geen onzin en regelt alles goed en netjes. Wij hebben inmiddels heel veel plezier van onze auto!
Hennie van de Weerd
Hennie van de Weerd
2023.10.23
Goede handelaar.
gijsbert van de kolk
gijsbert van de kolk
2023.10.21
Fijn bedrijf, eerlijk en snel handelen. Mooie en jonge auto,s De eigenaar is een aardige man. Wij zouden hier zeker terug komen.
Gijs Smink
Gijs Smink
2023.10.17
Bij Auto Witjes een prachtige MB A-klasse geokocht. Het heeft even wat voeten in de aarde gehad, omdat we ook een auto in te ruilen hadden en de leasemaatschappij niet zomaar open stond voor een occasion die niet bij de merkdealer staat... Ik kan echter iedereen aanbevelen om een auto bij Witjes te kopen. Er spreekt direct vetrouwen uit! Daarom uiteindelijk ook de lease via dit autobedrijf afgesloten. Ook de Bovag garantie is een uitkomst, aangezien deze kan worden geclaimd bij een willekeurige Bovag garage in het land (aangezien we niet in de buurt van Arnhem wonen). Zelfs een witte kentekenplaat is gratis meegeleverd en een volle tank brandstof (terwijl we bij een bedrijf bij Utrecht een zelfde soort auto wilden kopen, waar ze standaard maximaal 10 liter brandstof in doen...) Al met al erg blij met de hele in- en verkoop door de prettige manier van samenwerken!