AutoWeerFris.nl

AutoWeerFris.nl Reviews

Excellent rating
5.0
36 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (36)
Stef van Manen
Stef van Manen
2022.09.03
recommends
Mijn auto laten poetsen en met ceramische coating laten behandelen. Het is alsof ik een nieuwe auto had echt vakwerk! Iemand met zoveel passie voor zijn werk kan eigenlijk ook alleen maar vakwerk leveren. Ook motor en interieur prachtig schoon. Kortom een top bedrijf! Ik kan het iedereen aanraden.
Advertisement
Stef Van Manen
Stef Van Manen
2022.09.03
Mijn auto laten poetsen en met ceramische coating laten behandelen. Het is alsof ik een nieuwe auto had echt vakwerk! Iemand met zoveel passie voor zijn werk kan eigenlijk ook alleen maar vakwerk leveren. Ook motor en interieur prachtig schoon. Kortom een top bedrijf! Ik kan het iedereen aanraden.
Reply from AutoWeerFris.nl 2022.09.03
Bedankt voor je mooie review Stef! Het was een heel mooi project om aan gewerkt te hebben!
Fam: Goverts
Fam: Goverts
2022.05.14
Auto uit 2012 erg vervuild koplampen zwaar verweerd. Dave heeft de wagen als showroom nieuw gemaakt. Prijs kwaliteit super. Echt een aanrader.
Nathalie Koopman
Nathalie Koopman
2022.05.09
Na app-contact werd ik nog dezelfde dag geholpen. Mijn auto had op de achterbank lelijke waterschade, dit is snel en vakkundig verwijderd. Ook merkte Dave op dat de stoelen voor niet helemaal netjes meer waren, die zijn ook gelijk weer lekker opgefrist! Ik ben heel tevreden over de service en klantvriendelijkheid! Zeker een aanrader.
Reply from AutoWeerFris.nl 2022.05.09
Goed om te horen dat alles naar wens is! Geniet van je schone interieur ???
Réneau Vreeman
Réneau Vreeman
2022.05.04
Super kwaliteit werk! Enorm vriendelijk echt een aanrader kan niks negatiefs zeggen keep it up!
Advertisement
Pieter Zucca
Pieter Zucca
2022.05.01
A. S.
A. S.
2022.04.17
Super! Auto glimt weer als een malle, brilliantblauw metallic is zo'n fraaie kleur. Die is weer helemaal teruggebracht!
Reply from AutoWeerFris.nl 2022.04.17
Het was een leuk project om aan te werken!
Ilse De Ras-Huubje
Ilse De Ras-Huubje
2022.04.10
recommends
Na vochtprobleem en schimmel in de auto en achterstallig onderhoud aan de buitenkant mijn auto gebracht naar autoweerfris.nl. Zeer tevreden met de transformatie die mijn auto heeft door gemaakt en de geboden service. wij komen zeker nog terug en kunnen het van harte aanbevelen.
Zoltán Kovács
Zoltán Kovács
2022.03.31
recommends
Ik heb mijn auto bij Autoweerfris.nl gebracht om de buitenkant en de doffe lampen van mijn auto te laten maken en de auto is net als nieuw. Ik ben erg tevreden en ik breng ook zeker mijn andere auto bij hem. 👍🏼
Advertisement
Rob Petiet
Rob Petiet
2022.02.07
top bedrijf werkt zeer netjes
Sabine Hoekzema
Sabine Hoekzema
2022.02.02
recommends
Super snelle en vriendelijke service, met gratis thuis ophalen en brengen, heel gedetailleerd en met veel aandacht schoongemaakt. Enorm blij mee!
Sabine h
Sabine h
2022.02.02
Super snelle en vriendelijke service, met gratis thuis ophalen en brengen, heel gedetailleerd en met veel aandacht schoongemaakt. Enorm blij mee!
Reply from AutoWeerFris.nl 2022.02.02
Bedankt voor je prachtige review!
Joyce Swaerdens-Parijs
Joyce Swaerdens-Parijs
2022.01.30
recommends
Vandaag heeft Dave onze Mercedes onder handen genomen. Het resultaat is echt fantastisch. Super schoon van binnen en buiten en WOW ..... wat een glans op de lak. Als nieuw! Vanaf het eerste moment was het contact zeer fijn, open en eerlijk. Echt een aanrader.
Advertisement
Rianne Andringa
Rianne Andringa
2022.01.10
recommends
Snelle service, grondige reiniging en ik had de auto snel weer terug. Prima prijs ook 👍 echt heel tevreden over.
Prasanna g
Prasanna g
2021.12.29
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Professional service, friendly person; availed door step pick up and drop. Car interiors are shiny and clean, smells pleasant!!! I surely recommend to others.
Rene Droste
Rene Droste
2021.12.19
recommends
Goed contact, goede communicatie. Maakt je auto weer echt schoon, glimmend en glanzend. Zeker een aanrader
Maria Goudsmid
Maria Goudsmid
2021.11.28
recommends
Fijne service en me auto ziet er weer uit als nieuw en ruikt als nieuw!?? Ik zou Autoweerfris.nl zeker aanraden!
Advertisement
Maria Goudsmid
Maria Goudsmid
2021.11.28
Super service! Auto ziet er weer uit als nieuw en ruikt als nieuw!
Trudy Piersma-Zucca
Trudy Piersma-Zucca
2021.11.27
recommends
Super service en ziet en ruikt weer als nieuw! Zeker een aanrader ?
John Van Den Bosch
John Van Den Bosch
2021.11.07
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Fantastische service, auto weer als nieuw !