AutoSfera - Mechanika pojazdowa

AutoSfera - Mechanika pojazdowa Opinie

Opinie Doskonały
5.0
25 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (25)
Aga Miazek
Aga Miazek
2024.03.22
Świetny, młody fachowiec z dużą wiedzą, nie wymienia części jak większość tylko naprawia! Na dodatek miły i uprzejmy. U mnie diagnoza szybka i rzetelna jak i naprawa. Auto znów hamuje jak powinno. Wszystko na najwyższym poziomie i nie drogo!. Gorąco polecam.
Reklama
michal wozniak
michal wozniak
2024.03.21
Świetny warsztat samochodowy. Pan mimo młodego wieku z ogromną wiedzą i profesjonalnym podejściem szybko namierzył problem z ubytkiem oleju i równie szybko go usunął. Terminy nie są odległe jak do lekarza a i ceny przystępne. Gorąco polecam 💪💪💪
Dawid Kluska
Dawid Kluska
2024.03.15
Warsztat Pana Norberta jest godny polecenia . Miałem problem z autem przed wjazdem na autostradę , przyjął mnie bardzo szybko i zajął się naprawą od zaraz . Gorąco pozdrawiam !!
Monika _
Monika _
2024.03.06
Profesjonalizm i przyjazne podejście. Warto skorzystać.
Wojciech Rasz
Wojciech Rasz
2024.03.04
Szczerze polecam - rzetelność, dobry kontakt i wysoka jakość usługi w bardzo rozsądnej cenie.
Reklama
Sebastian Mirecki
Sebastian Mirecki
2024.03.01
Bardzo dobry warsztat godny zaufania, praca profesjonalna. Jedyny warsztat do którego jeżdżę
Paulina Węglińska
Paulina Węglińska
2024.02.18
Wszystkie naprawy auta zawsze w terminie. Ostatnio oddałam samochód na wymianę skorodowanych przewodów hamulcowych. Mechanik wymienił również tarcze i klocki. Polecam!
Tomasz Dąbrowicz
Tomasz Dąbrowicz
2023.12.26
Bardzo dobry warsztat, krótkie terminy to nie efekt braku zleceń, a umiejętności organizacji pracy i radzenia sobie z usterkami. Polecam każdemu, nie ważne czy będzie to wymiana klocków czy remont kapitalny silnika. Ten mechanik poradzi sobie z każdym problemem i nie zedrze ostatniej złotówki. Bardzo pozytywnie zaskakuje wystawianie rachunku na każdą usługę(co zdarza się baaaardzo rzadko u mechaników). Wrócę tu zapewne nie raz :) Pozdrawiam !
Wiktoria Radwańska
Wiktoria Radwańska
2023.12.13
Zdecydowanie polecam, fachowa obsługa.
Reklama
Michał 3444
Michał 3444
2023.12.13
Fachowe podejście do klienta, bardzo miła obsługa. Pan znalazł odrobinę czasu w „kryzysowej” sytuacji z samochodem. Polecam bardzo serdecznie.
Krzysztof Stefański
Krzysztof Stefański
2023.12.05
Miałem przyjemność testować usługi na trzech różnych samochodach i zdecydowanie mogę polecić. Terminy są bardzo szybkie, ceny atrakcyjne, a co więcej, można tu wiele się dowiedzieć na temat swojego samochodu, czy usterki, która wystąpiła. Poza doskonałą znajomością mechaniki, Pan posiada imponującą wiedzę z zakresu elektroniki. Jego profesjonalne podejście i wysokiej jakości sprzęt znacznie ułatwiają diagnozowanie usterek. To naprawdę godny polecenia serwis!
Odpowiedz z AutoSfera - Mechanika pojazdowa 2023.12.07
Dziękujemy i zapraszamy ponownie. Życzymy bezawaryjności ;)
Weld Plastic
Weld Plastic
2023.12.05
Piotr Jończyk
Piotr Jończyk
2023.12.05
BMW E60 Nierówna praca silnika - szybka diagnoza i naprawa uszkodzonej cewki. Sprawdzenie świec zapłonowych. Diagnostyka komputerowa - kasowanie błędów. Ogólny przegląd samochodu. Wszystko bardzo dokładnie i rzeczowo. Polecam usługi tej firmy!
Odpowiedz z AutoSfera - Mechanika pojazdowa 2023.12.07
Bardzo dziękujemy za opinie, polecamy się na przyszłość ;)
Reklama
Tomek Krzeszewski
Tomek Krzeszewski
2023.12.04
Mój Opel został wreszcie wyleczony. Szybka usługa, a przede wszystkim dobrze i za przystępną cenę. Duży plus za możliwość płatności kartą
Odpowiedz z AutoSfera - Mechanika pojazdowa 2023.12.07
Dziękujemy Panie Tomku i zapraszamy ponownie :)
Maciej Wacławek
Maciej Wacławek
2023.12.01
poleca
Szybka i profesjonalna naprawa i ceny nie z kosmosu
MACIEJ WACŁAWEK
MACIEJ WACŁAWEK
2023.12.01
Szczerze polecam mlody i zna się na rzeczy długo szukałem uczciwego i ogarniętego mechanika naprawa szybka i profesjonalna jak naprawiać to tylko w AutoSfera
Odpowiedz z AutoSfera - Mechanika pojazdowa 2023.12.07
Dziękuje Panie Maćku za opinie, polecamy się na przyszłość ;)
paulina kuzik
paulina kuzik
2023.11.18
W końcu uczciwy i rzetelny warsztat. Zdecydowanie polecam 😊
Odpowiedz z AutoSfera - Mechanika pojazdowa 2023.12.07
Dziękujemy P. Paulino za opinie i zapraszamy ponownie :)
Reklama
MOSZCZU
MOSZCZU
2023.11.15
Z całego serducha polecam warsztat bardzo miła i rzeczowa obsługa szybkie terminy i dogodne ceny naprawdę warto !
Odpowiedz z AutoSfera - Mechanika pojazdowa 2023.12.07
Bardzo dziękujemy za opinie ;)
Weronika Królikowska
Weronika Królikowska
2023.11.13
poleca
Wszystkim polecam z czystym sumieniem ,Pan Norbert to bardzo uzdolniony młody człowiek który wkłada całe serce w to co robi i robi to na 100 procent 💯 Powiem tak jeśli szukasz dobrego mechanika nie wymieniacza to AutoStrefa-Mechanika pojazdowa .My już po wymianie rozrządu filtrów oraz serwisie olejowym💪💪💪za tydzień wracamy na naprawę elektryki 💪💪💪
Michał Urbanek
Michał Urbanek
2023.10.24
Pierwsza wizyta bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Przegląd auta wykonany profesjonalnie i z zaangażowaniem. Duża wiedza i bardzo dobra atmosfera podczas całej wizyty. Polecam :)
Odpowiedz z AutoSfera - Mechanika pojazdowa 2023.10.25
Dziękuję za opinie i zapraszam ponownie ;)