AtSea Design & Media

AtSea Design & Media Reviews

Excellent rating
5.0
50 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (50)
evert van rossum
evert van rossum
2024.02.15
Zeer tevreden en zeer te spreken over dit bedrijf At Sea Design ! Altijd bereikbaar. Als je even wilt langs schieten is dat geen probleem. Heeft voor ons wat moois neergezet qua website / bedrijfskleding / visite kaartjes en bedrijfs huis-style. Kortom TOP!
Advertisement
Jesse Smit
Jesse Smit
2024.02.14
Top gasten. Altijd ruimte om even langs te komen. Leveren top kwaliteit!
Paul Houwaart
Paul Houwaart
2024.01.23
Voor iedereen die een eigen bedrijf begint en goed op weg geholpen wilt worden daarin.. hier moet je zijn! Ik ben uitstekend geholpen. Bij vragen werd er snel gereageerd/gehandeld. Het logo wat gemaakt is voldoet aan de verwachting en de bedrijfskleding is van goede kwaliteit.
Marcel
Marcel
2024.01.15
AtSea Design en Media heeft voor ons een schitterende website gebouwd. Johan en Luke zijn zeer meedenkend en regelen zaken snel. Tot dusver een uitstekende samenwerking!
Arjan Wagensveld
Arjan Wagensveld
2023.11.01
Een dikke pluim voor het team van Atsea! Jullie hebben onze Eventmaat-website omgetoverd tot een pareltje. Persoonlijke benadering, oog voor detail en een dosis creativiteit - jullie hebben het allemaal. Onze samenwerking voelde als een gezellige koffiedate, maar dan met een fantastisch eindresultaat. Dank jullie wel!
Advertisement
Tanja
Tanja
2023.09.22
Supersnelle service, heldere communicatie, zorgen ervoor dat ik kan focussen op de essentie van mijn bedrijf, pakken zelfstandig op wat er moet gebeuren voor het beste resultaat, niets is te gek. Fijne samenwerking!
Rowan De Jong
Rowan De Jong
2023.08.01
Super bedrijf! Aanrader voor het laten maken van je website. Snelle handeling bij storing/aanpassingen van de website
Bianca Van Der Plas
Bianca Van Der Plas
2023.06.15
At Sea design zijn echt geweldige mensen! Ze denken met je mee, zijn duidelijk, en super snel! Alles wat je nodig heb voor je bedrijf! Het is absoluut een aanrader! Meer dan 5 sterren waard!
zaro453
zaro453
2023.06.14
Een prima bedrijf met goede adviezen die een fantastische website voor ons heeft gebouwd. Dit blijkt uit de in korte tijd forse toename van bezoekers.
Advertisement
Marja Varkevisser
Marja Varkevisser
2023.05.01
Heel blij met de website en service die geleverd wordt door Johan. Hij is erg transparant, eerlijk en neemt je mee in het proces. Komt zijn afspraken na en is snel in reageren en acties ondernemen. TOP!
Stephan de Ridder
Stephan de Ridder
2023.04.11
Snelle service én snelle hosting. Zeker aan te raden als je een partij zoekt voor een website of hosting.
Elody Hamelink-Varkevisser
Elody Hamelink-Varkevisser
2023.03.29
Heel fijne samenwerking en prachtige website waardoor ik dagelijks het verschil kan maken. Johan denkt mee en er is een snelle response met vragen en updates voor de website 🍀
Sam van Wijk
Sam van Wijk
2023.01.26
Perfecte dienstverlening. Goede bereikbaarheid en snelle oplossingen voor onze ict zaken.
Advertisement
Bastiaan Van Rossum
Bastiaan Van Rossum
2023.01.26
At Sea Design & Media heeft mij heel goed geholpen bij het opzetten van mijn bedrijfswebsite. Het contact is toegankelijk en laagdrempelig, wat ik erg prettig vind. Bovendien kunnen ze je met allerlei vraagstukken helpen. Echt een aanrader dus!
De Twee Spieghels
De Twee Spieghels
2023.01.26
Jan Guijt
Jan Guijt
2023.01.25
G.J. van Zuijlen Bloemenexport
G.J. van Zuijlen Bloemenexport
2022.10.26
Goede service! Erg tevreden over de service en het eindresultaat.
Advertisement
Connie de Jong
Connie de Jong
2022.05.19
Wij van F.E.M Balloons & More zijn super blij met de vakkundige, behulpzame, snelle, vriendelijke diensten van AtSea Design & Media. De website, visitekaartjes en flyers zijn mooi in style op elkaar afgestemd en vergroten zo ons bereik naar bekendheid.
Kevin Van Loon
Kevin Van Loon
2022.05.01
Wat een pracht bedrijf! De hulp en de service is echt heel direct en klantvriendelijk! Al mijn vragen zijn altijd snel opgepakt en de service is erg goed. De prijs is altijd eerlijk geweest, kortom, een top ervaring!
Danny Heemskerk
Danny Heemskerk
2022.04.30