ATAG keukenapparatuur

ATAG keukenapparatuur Reviews

Good rating
3.6
360 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (360)
Andrej Lukić
Andrej Lukić
2024.04.11
The newest oven / microwave produces no less than 140 angry beeps (35x4) to let you know it's done. The touchscreen responds slowly and feels cheap but if you accidentally press the confirm symbol twice it resets the settings to default 180 degrees. Many other quirks and it is our most hated appliance. But as an oven / microwave it works, heats up quickly and retains heat well. EDIT: Thank you to ATAG support for kind words in response. But ... yes, the noise level can be adjusted and even turned off. That's the first thing we did. It doesn't work though (another bug?). It does not affect this particular beeping for reasons only ATAG might know. I can hear all 140 angry beeps into the other room even when the beeping is set to OFF. Who thought it was a good idea to beep 140 times to signal the soup is warm and why? This brand new model is: CX4511C.
Reply from ATAG keukenapparatuur 2024.04.10
Dear Andrej, Thank you for writing this feedback. What a pity you are not completely satisfied with the oven/microwave. Especially the sound and operation is not what you had hoped for from it. Fortunately, the noise level of many appliances can be adjusted. We would be happy to check with you whether this is also possible for your appliance. If there is anything we can do for you, please let us know. If so, would you please e-mail your contact and address details, along with a copy of the review you posted, to webcare@atagbenelux.com? Greetings Ellen
Manuela Willems
Manuela Willems
2024.03.29
Stoomoven gaf kortsluiting. Dan komt er een monteur die vervangt een onderdeel. Opgelost zou je denken. Niet dus. Bij ieder programma krijg ik foutmeldingen of een oven die zichzelf uitschakelt, vergrendeld en blijft piepen. Atag, kunnen jullie de oven vervangen? Nee, we mogen 4 pogingen doen om de oven te repareren. Dat is toch geen service. Ik vertrouw het apparaat niet meer.....
Reply from ATAG keukenapparatuur 2024.04.02
Beste Manuela, Vervelend om te lezen dat jouw ervaring met de oven en onze service zo teleurstellend is. Je geeft aan geen vertrouwen meer te hebben in de oven, het is natuurlijk nooit onze bedoeling geweest om je dit gevoel te geven. Wij streven ernaar dat onze klanten veel plezier mogen beleven aan onze apparatuur en service. Wij betreuren het dan ook zeer wanneer een klant niet tevreden is. Mochten wij hierin nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag. Zo ja, zou je dan contact- en adresgegevens met een kopie van de geplaatste review willen mailen naar webcare@atagbenelux.com? Met vriendelijke groet, Ellen Webcare ATAG
Gijs Rijnberk
Gijs Rijnberk
2024.03.23
Update: uiteindelijk een soort oplossing via de webcare afdeling. Nog steeds zal ik geen ATAG meer kopen, maar eerlijk is eerlijk, de webcare specialisten zijn vriendelijk en meedenkend. Geen prettig bedrijf met een zeer matige service afdeling. Jammer genoeg worden service meldingen niet serieus genomen en helaas wordt de verbinding verbroken als er kritische vragen gesteld worden . Geen aanrader
Reply from ATAG keukenapparatuur 2023.09.28
Geachte heer / mevrouw, Bedankt voor het schrijven van deze review. Vervelend om te lezen dat uw ervaring met onze service zo teleurstellend is. Zou u ons uw adres- en contactgegevens willen sturen naar webcare@atagbenelux.com? Dan kijken we graag me u mee. Met vriendelijke groet, Kim Webcare ATAG
Ray Goossen
Ray Goossen
2024.03.22
Kwaliteit van ATAG is om te huilen. Eerste oven was na een week al kapot. Toch met advies van de keuken verkoper een vervangend model genomen maar een iets luxere uitvoering. Het is nu 5 jaar later en hij is dood. 1300 euro voor een oven die maar 5 jaar meegaat.
Reply from ATAG keukenapparatuur 2024.03.22
Beste Ray, Vervelend om te lezen dat jouw ervaring met de Oven zo teleurstellend is. Wij streven ernaar dat onze klanten veel plezier mogen beleven aan onze apparatuur. Wij betreuren het dan ook zeer wanneer een klant niet tevreden is. Mochten wij hierin nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag. Zo ja, zou je dan je contact- en adresgegevens met een kopie van de geplaatste review willen sturen naar webcare@atagbenelux.com? Met vriendelijke groet, Kim Webcare ATAG
Maikel de Graaf
Maikel de Graaf
2024.03.20
0,0 service indien dingen stuk gaan. Je moet het zelf maar uitzoeken
Reply from ATAG keukenapparatuur 2024.03.20
Beste Maikel, Vervelend om te lezen dat jouw ervaring met de apparatuur en onze service zo teleurstellend is. Natuurlijk is het nooit onze bedoeling geweest om je dit gevoel te geven. Wij streven ernaar dat onze klanten veel plezier mogen beleven aan onze apparatuur en service. Wij betreuren het dan ook zeer wanneer een klant niet tevreden is. Mochten wij hierin nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag. Zo ja, zou je dan je contact- en adresgegevens met een kopie van de geplaatste review willen sturen naar webcare@atagbenelux.com? Met vriendelijke groet, Kim Webcare ATAG
Gabrielle Snijders-Kort
Gabrielle Snijders-Kort
2024.03.18
Inbouw oven-magnetron CX4611C - apparaat blijft langdurig na afloop in de afkoelfase lawaai maken. Dit had ik graag gehoord bij de aanschaf als eigenschap.
Reply from ATAG keukenapparatuur 2024.03.18
Beste Gabrielle, Bedankt voor het schrijven van deze review. Vervelend om te lezen dat de Oven magnetron lang na koelt. Tegenwoordig is de apparatuur beter geïsoleerd waardoor de warmte niet goed ontsnapt. Dit betekend ook dat de oven er langer over doet om af te koelen. Tip! hou de deur na gebruik een paar min "open" zodat de warmte er sneller uit is.  Ik hoop dat de oven verder goed werkt. Met vriendelijke groet, Kim Webcare ATAG
helene rob-dost
helene rob-dost
2024.03.10
Reply from ATAG keukenapparatuur 2024.03.11
Beste Helene, Bedankt voor deze 5 sterren review! We wensen je nog veel plezier van je apparatuur! Met vriendelijke groet, Kim Webcare ATAG
Sietse Moes
Sietse Moes
2024.02.19
Je meld een storing, duurt bijna een week voor ze reageren en kunnen pas twee weken later langskomen. Wat een ballen service zeg
Reply from ATAG keukenapparatuur 2024.02.19
Beste Sietse, Vervelend om te lezen dat jouw ervaring met de apparatuur en onze service zo teleurstellend is. Wij streven ernaar dat onze klanten veel plezier mogen beleven aan onze apparatuur en service. Wij betreuren het dan ook zeer wanneer een klant niet tevreden is. Mochten wij hierin nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag. Zo ja, zou je dan je contact- en adresgegevens met een kopie van de geplaatste review willen sturen  naar webcare@atagbenelux.com? Dan kijken we graag met je mee. Met vriendelijke groet, Kim Webcare ATAG
Talleke Haman
Talleke Haman
2024.02.03
Geweldige combi oven. Snel in opwarmen. Ruime keuze aan voorgeprogrammeerde programma's. En de magnetron functie is nog heter dan een combi magnetron.
Reply from ATAG keukenapparatuur 2024.02.05
Beste Talleke, Bedankt voor het schrijven van deze 5 sterren review! Goed om te lezen dat je tevreden bent met deze oven, fijn ook dat hij snel opwarmt er ruime keuze in functies is. We wensen je nog veel kook- en bakplezier! Met vriendelijke groet, Kim Webcare ATAG
Lodi Mast
Lodi Mast
2024.01.31
40 min in de wacht en nog steeds niemand aan de lijn… vaatwasser bij eerste bezoek niet gerepareerd, want geen logische onderdelen mee genomen. Direct weer een week in de wacht. Vervolgens dan weer wel erg goed geholpen door de klantenservice en bij de tweede poging is de vaatwasser gemaakt.
Reply from ATAG keukenapparatuur 2024.01.26
Beste Lodi,  Wat vervelend om te lezen dat de stroring aan jouw vaatwasser nog niet verholpen is, ondanks het monteursbezoek.  Zou je een e-mail willen sturen naar webcare@atagbenelux.com met daarin je contact- en adresgegevens, samen met een kopie van deze review? Ik kijk dan graag met je mee. Met vriendelijke groet, Suzan Webcare ATAG 
René ter linden
René ter linden
2024.01.30
De oven/magnetron maakt veel meer lawaai dan de grotere heteluchtoven die wij van Atag gewend waren. Vooral dat de ventilator nog zeker tien minuten hard blijft doorblazen nadat het gerecht klaar is en je zit te eten is behoorlijk storend. De combi-oven werkt verder prima.
Reply from ATAG keukenapparatuur 2024.01.31
Beste René,  Bedankt voor de review. De nieuwe ovens zijn meestal beter geïsoleerd dan de oudere ovens. Deze houden de warmte beter vast waardoor het afkoelen langer duurt. Je zou de ovendeur open kunnen zetten zodat het afkoelen wat sneller gaat. Neemt niet weg dat het zeker niet de bedoeling is dat het afkoelen heel veel lawaai maakt. Graag zouden wij met jou in contact komen om dit te bespreken. Zou je hiervoor een mail met contact-, adresgegevens en een kopie van de geplaatste review willen mailen naar webcare@atagbenelux.com?  Met vriendelijke groet, Femke  Webcare ATAG
Bert Klein
Bert Klein
2024.01.29
De klantenservice kent een zeer lang wachttijd (30+ minuten), beloven van alles, maar komen de afspraken niet na. ATAG lijkt ook de merken Etna, Pelgrim en Asko te voeren. Wees gewaarschuwd voor deze belabberde service.
Reply from ATAG keukenapparatuur 2024.01.30
Beste Bert,  Ontzettend vervelend om te lezen dat je zo teleurgesteld bent in onze service. Natuurlijk is het niet onze bedoeling geweest om jou dit gevoel te geven. Wij betreuren het dan ook zeer wanneer een klant niet tevreden is. Mochten wij iets voor jou kunnen betekenen horen wij dit uiteraard graag. Zou je hiervoor contact- , adresgegevens en een kopie van de geplaatste review willen sturen webcare@atagbenelux.com? Met vriendelijke groet, Femke   Webcare ATAG
Henk van der Wal
Henk van der Wal
2024.01.28
Na soepele aankoop en snelle geleverde kookplaat, ook snel geplaatst en op gekookt. Werkt super.
Reply from ATAG keukenapparatuur 2024.01.29
Beste Henk, Bedankt voor het schrijven van deze mooie review! Fijn om te lezen dat het van installatie tot gebruik goed is gegaan.  We wensen je nog veel kookplezier! Met vriendelijke groet, Kim Webcare ATAG
Theo kammers
Theo kammers
2024.01.27
Waardeloos bedrijf wegens overstap een pelgrim gekocht, deze scheurde plots en na een nieuwe ( eigen kosten ) scheurt nummer 2 ook meteen foto's gestuurd om verhaal te halen op lossing te zoeken maar je wordt gewoon doorverwezen naar de verzekering om hem te claimen en zijn wij leugenaars. Nooit maar dan ook nooit komt er nog een pelgrim apparaat in huis. Rond uit asociaal bedeijf
Reply from ATAG keukenapparatuur 2024.01.29
Beste Theo, Vervelend om te lezen dat jouw ervaring met de apparatuur en onze service zo teleurstellend is. Natuurlijk is het nooit onze bedoeling geweest om je dit gevoel te geven. Wij streven ernaar dat onze klanten veel plezier mogen beleven aan onze apparatuur en service. Wij betreuren het dan ook zeer wanneer een klant niet tevreden is. Mochten wij hierin nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag. Zo ja, zou je dan je contact- en adresgegevens met een kopie van de geplaatste review willen sturen naar webcare@atagbenelux.com? Met vriendelijke groet, Kim Webcare ATAG
Arthur van C
Arthur van C
2024.01.27
ATAG inductie kookplaat werk prima. Jammer dat ATAG een gratis kook workshop aanbied die niet gehouden wordt of gelijk vol is.
Reply from ATAG keukenapparatuur 2024.01.29
Beste Arthur, Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat de Inductiekookplaat goed werkt. De workshop word vaker gehouden. Mocht u hierover vragen hebben, kan je mailen naar webcare@atagbenelux.com, graag bijgesloten een kopie van deze review en je NAWgegevens. Met vriendelijke groet, Kim Webcare ATAG
debora brands
debora brands
2024.01.12
Net combimagnetron ingebouwd gekregen super blij mee makkelijk in gebruik vanaf heden lekker bakken en grillen.
Reply from ATAG keukenapparatuur 2024.01.15
Beste Debora, Bedankt voor deze 5-sterren review! Fijn dat jij zo blij bent met jouw nieuwe combimagnetron! Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier! Met vriendelijke groet, Ellen Webcare ATAG
Marc Steinmetz
Marc Steinmetz
2024.01.12
In 2021 voor onze vakantiewoning ETNA (onderdeel van ATAG) apparatuur gekocht. Problemen gehad met vaatwasser, koel-vriescombinatie en combi magnetron/oven. De service die ATAG op deze apparatuur levert is ronduit slecht en dan met name het coulant opstellen voor de zoveelste reparatie. Ze verwijzen alleen maar naar hun regels/voorwaarden en willen niet meedenken met de klant. Jammer dat ATAG zo met haar klanten wenst om te gaan, een bevestiging van goedkoop is duurkoop zeker wat betreft kwaliteit en service. Een gewaarschuwd mens....... Webcare van ETNA/ATAG helpt ook niet verder, ze blijven in hun eigen gelijk hangen. De betekenis van het woord coulance is helaas onbekend voor ze. Hele verhaal is te vinden op FB.
Reply from ATAG keukenapparatuur 2024.01.15
Beste Marc, Zoals eerder met jou besproken hebben de situatie intern bekeken en overlegd met onze leidinggevende. De vorige twee reparaties vielen binnen onze fabrieksgarantie. Eén van de twee toestellen zat niet goed gemonteerd waardoor de klacht is ontstaan. Ook voor de ander betrof het geen technisch defect. Beide hebben we kosteloos opgelost. Ruim twee jaar later is er opnieuw een klacht ontstaan. Deze keer wel met een technisch defect. De fabrieksgarantie is inmiddels verlopen. Je hebt Garantie Plus aangemeld waardoor alleen de voorrijkosten worden berekend. De materialen en het arbeidsloon zijn voor de rekening van ETNA. Dit wordt ook zo aangegeven tijdens je aanmelding voor Garantie Plus. Er is geen historie voor dit toestel en je hebt niet eerder een factuur van ons ontvangen. Helaas is er vanuit ons geen reden om de kosten van het bezoek te crediteren. Het spijt ons je niet anders te kunnen informeren. Met vriendelijke groet, Ellen Webcare ATAG
Barry Emond
Barry Emond
2024.01.04
Fantastisch apparaat. Goede functionele programma’s. Makkelijk te onderhouden
Reply from ATAG keukenapparatuur 2024.01.04
Beste Barry, Bedankt voor het schrijven van deze 5 sterren review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met het apparaat en de daarbij behorende functies! We wensen je nog veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Kim Webcare ATAG
peter de klein
peter de klein
2024.01.03
heb een vaatwasser bij Vink witgoed gekocht in Westbroek.Prima vaatwasser met veel opties. de DW7214MB
Reply from ATAG keukenapparatuur 2024.01.04
Beste Peter, Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de vele opties op de vaatwasser. We wensen je nog veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Kim Webcare ATAG
Nelly de Groot
Nelly de Groot
2024.01.02
We hebben nu een vaatwasser van ATAG nadat onze oude vaatwasser stuk niet meer werkte. De nieuwe vaatwasser ziet er mooi uit en werkt prima!
Reply from ATAG keukenapparatuur 2024.01.03
Beste Nelly, Bedankt voor deze mooie 5-sterren review!  Fijn dat jij zo tevreden bent met jouw nieuwe vaatwasser. Wij wensen jou veel plezier van de vaatwasser! Met vriendelijke groet, Ellen Webcare ATAG