Asker Helsesenter

Asker Helsesenter Anmeldelser

Excellent vurdering
4.7
41 anmeldelser Verifisert
%title%

%offer%

Anmeldelser (41)
Nicolaj Iversen
Nicolaj Iversen
2023.06.11
Svar fra Asker Helsesenter 2023.06.11
Takk for flott karakter Nicolaj!
Positiv opplevelse Måtte oppsøke kiropraktor Frithjof Thue pga. sterke smerter i rygg og hofte. Har benyttet meg av ham for mange år siden også. Nå, som den gangen, fikk jeg kyndig hjelp . Anbefales ! 👍
argund1
argund1
2022.07.14
Svar fra Asker Helsesenter 2023.06.11
Takk for at du tok deg tid til å gi oss en slik flott karakter.
Truls Einar Kalkvik-d'Orleans
Truls Einar Kalkvik-d'Orleans
2022.06.26
Min kone sier at dette er verdens beste aller fineste og greieste helsesenter på denne jord.
Svar fra Asker Helsesenter 2022.06.26
Wow - det var litt av anmeldelse. Tusen takk!
Dominik Różycki (r0Za)
Dominik Różycki (r0Za)
2022.06.15
Svært dyktig kiropraktor Har gått til kiropraktor Frithjof Thue over flere år ved behov, og han har alltid løst opp i mine utfordringer. Har ved noen andre tilfeller måtte gå til andre kiropraktorer andre steder hvis Thue ikke har vært ledig, og selv om det er en ok opplevelse andre steder så har Thue alltid klart å løse opp det andre ikke har klart. Barna mine går der også og har svært positive opplevelser og resultater. Liker spesielt godt det jeg oppfatter som redelighet, dyktighet og grundighet. Kan virkelig anbefales :)
Hal Mailing
Hal Mailing
2022.02.04
Hadde en dårlig opplevelse med osteopaten.
Svar fra Asker Helsesenter 2022.03.30
Hei. Osteopaten vår prøvde å finne ut hva som kan hå blitt oppfattet som en dårlig opplevelse, men fant ikke navnet ditt i journalarkivet sitt. Kan du ha vært et annet sted?
Aslan Emzeev
Aslan Emzeev
2021.11.03
Svar fra Asker Helsesenter 2021.11.03
Takk for fin anmeldelse Aslan. Så hyggelig at du er fornøyd!
bernt skarnes
bernt skarnes
2021.08.23
waldemar wójcicki
waldemar wójcicki
2021.07.06
Svar fra Asker Helsesenter 2021.07.06
Så hyggelig at du er fornøyd med oss! Takk for anmeldelsen!
Markus Paulsen
Markus Paulsen
2021.04.20
Svar fra Asker Helsesenter 2021.04.20
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en anmeldelse. Så hyggelig at du er fornøyd!
Kjetil Maridal
Kjetil Maridal
2021.04.10
Har ved flere anledninger over flere år hatt tidvise problemer med ryggen. Etter at jeg fikk anbefalt kiropraktor Frithjof Thue har jeg fått fikset "mine vondter" raskt og effektivt ved hvert oppmøte. Kan absolutt anbefale Asker helsesenter og Frithjof hvor jeg føler meg godt ivaretatt. Alltid punktlig og liten ventetid.
Svar fra Asker Helsesenter 2021.04.10
Takk for hyggelig tilbakemelding. Så fint du er fornøyd!
Mona Kristin Borge Hansen
Mona Kristin Borge Hansen
2021.04.09
Har jevnlig vært til behandling hos Kiropraktor Frithjof Thue de siste 6 år. Kan anbefales!
Svar fra Asker Helsesenter 2021.04.09
Tusen takk for hyggelig anmeldelse. Så flott at du er fornøyd!
Mette Dorthea Mykkelbost
Mette Dorthea Mykkelbost
2021.03.12
Fin service
Svar fra Asker Helsesenter 2021.04.09
Tusen takk for fin anmeldelse!
Inger Bomvoll
Inger Bomvoll
2021.03.07
Svar fra Asker Helsesenter 2021.04.09
Tusen takk for fin anmeldelse.
Mario7178
Mario7178
2020.12.23
Veldig flink og hyggelig kiropraktor !!
Svar fra Asker Helsesenter 2021.04.09
Tusen takk for fin anmeldelse og hyggelig kommentar!
Heidi Larsen
Heidi Larsen
2020.12.07
Har vært hos osteopat Melanie og er kjempefornøyd. Har gått hos henne siden i sommer og får hjelp med mine plager. Sliter du med muskelspenninger og hodepine er dette stedet å gå. Anbefales på det varmeste.
Svar fra Asker Helsesenter 2021.04.09
Takk for fin anmeldelse!
Krzysztof Grolewski
Krzysztof Grolewski
2020.03.04
Lamy
Lamy
2020.01.24
Lise Sæterdalen
Lise Sæterdalen
2020.01.20
Fritjof Thue her reddet min hverdag gjentatte ganger. Han har også behandlet min mann og mine døtre - kan anbefales på det varmeste.
Svar fra Asker Helsesenter 2020.01.20
Tusen takk for veldig fin anmeldelse! Så hyggelig at dere er fornøyd!