Arkadiusz Małecki | Kreatywne filmy ślubne

Arkadiusz Małecki | Kreatywne filmy ślubne Reviews

Excellent rating
4.9
30 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (30)
Magdalena Rozmiarek
Magdalena Rozmiarek
2023.11.26
Współpraca z Arkiem to czysta przyjemność. Niezwykle sympatyczny człowiek, a do tego profesjonalista w każdym calu! Świetnie potrafił rozładować nerwową atmosfera podczas przygotowań do ślubu wprowadzając luz i poczucie humoru :). Jego teledysk i film są magiczne. Świetna jakość, brak nudy i nietuzinkowe podejście sprawiły, że do filmu będziemy wracać bardzo często. Arek ma świetne oko i wyczucie stylu, chwyta chwilę i spina w piękną całość. Dzięki Arek!
Advertisement
Adam Sobieszek
Adam Sobieszek
2023.11.25
Efekt końcowy przerósł nasze oczekiwania! Nawet nie ze względu na emocje, których się spodziewaliśmy ale montaż, ujęcia, zdolność kompozycji całego filmu, jego dynamiki... Profesura! Arek do tego wszystkiego jest człowiekiem w otoczeniu którego chce się spędzać czas, a że w te ważne dni jest go mało - wykorzystuje to na 120%. Szybko nas rozpracował, wyłapał na co zwracamy uwagę i co nam się spodoba, przefiltrował to przez swój warsztat i sprawił, że będziemy zachwyceni po wsze czasy oglądając nasze wspomnienia. Polecam wszystkim parom, które szukają nowoczesnego, dynamicznego i przepełnionego uczuć kawałka wspomnień!
Reply from Arkadiusz Małecki | Kreatywne filmy ślubne 2023.11.25
Ależ recenzja Adam , WOW 🥰 dziękuję za dobre słowa i takie polecenie 💪
Jędrzej Szymkowiak
Jędrzej Szymkowiak
2023.11.05
Jeśli którakolwiek z Par szukających fantastycznego OPERATORA KAMERY - bo nie kamerzysty - nadal się zastanawia kogo wybrać to odpowiedź jest prosta: Arkadiusz Małecki! Spędziliśmy z Arkiem fantastyczne chwile, w atmosferze przyjaźni i wzajemnego zrozumienia. Zaangażowanie i oddanie swojej pracy Arek nie tylko pokazał swoim ostatecznym dziełem - ale też tym, że w naszym najważniejszym dniu nie pracował w sztywnych godzinach - zjawił się wcześniej żeby trochę nas rozluźnić, został chwilę dłużej - żeby wyłapać jeszcze ciekawe momenty. Teledysk i film są fenomenalne - każda sugestia i nasza “zachcianka” została spełniona. Zdecydowanie polecam! 🙋🏻‍♂️
Reply from Arkadiusz Małecki | Kreatywne filmy ślubne 2023.11.07
"Operator kamery" dziękuję za zajebistą współpracę i świetne flow! 😎🥰🎬 I za ekstra wpis! :)
Dominika Jakubowska
Dominika Jakubowska
2023.11.05
Współpraca z Arkiem to najlepsze co mogło Nas spotkać. Poznaliśmy się na ślubie mojej siostry, gdzie po zobaczeniu ich materiału od razu wiedziałam, że to właśnie Arka chce na swoim ślubie i weselu. Film oraz zwiastun, który otrzymaliśmy jest spełnieniem Naszych marzeń, zbiorem najpiękniejszych chwil z tego dnia. Oglądając dzieła Arka zastanawiałam się z mężem w jakim klimacie będzie Nasz film. Film jest zrobiony w 100% pod Nas, oddaje charaktery, humor, po prostu całych Nas. Wszystko dopracowane do najmniejszego szczegółu, muzyka, ujęcia, kolory, dialogi, przejścia - perfekcyjnie. Dzięki Arkowi już na zawsze będziemy mieć wspaniałe wspomnienia, do których z chęcią wrócimy za 5,10,50 lat <3 Dodatkowo przemiła atmosfera, Arek rozluźniał nerwowe chwile w trakcie przygotowań, swoim podejściem wprowadzał spokój, luz i swobodę. Pamiętam jak dziś jak po weselu powiedzieliśmy do siebie z mężem „ej jakoś tak przykro, że już się z nim nie spotkamy, taki fajny ziomek” nic bardziej mylnego. Zobaczymy się na weselu przyjaciół za rok, ponieważ tak jak my od razu wiedzieli, że to właśnie on zrobi im najpiękniejszy film ślubny. Dziękujemy z całego serca za wkład, wyrozumiałość i spełnienie Naszych marzeń. Każdemu bardzo polecam! PS. Dialogi są super, dziękuję za mnie przekonałeś. Będzie co wspominać za lata <3
Reply from Arkadiusz Małecki | Kreatywne filmy ślubne 2023.11.07
Co to jest za świetna recenzja 🥰🥰🥰🥰 Dziękuję z całego serca! :)
Katarzyna Szymczak
Katarzyna Szymczak
2023.09.20
Polecamy z całego serca, podejście super, współpraca na najwyższym poziomie, super kontakt. Film ślubny i teledysk to prawdziwy sztos 🔥W formacie 30 minut mamy ujęte najpiękniejsze i najważniejsze momenty z dnia ślubu 🥰
Reply from Arkadiusz Małecki | Kreatywne filmy ślubne 2023.09.20
Dziękuję Kasiu za tak cudną opinie 🥰 W tak doborowym towarzystwie filmy kręcą się same 🎥💪 wszystkiego dobrego :)
Advertisement
Piotr Pajor
Piotr Pajor
2023.09.18
Polecam z czystym sumieniem, miałem okazję współpracować z Panem Arkadiuszem 🙂 Pełen profesjonalizm, świetne podejście oraz kreatywność, pracę wykonuje na 200%, dodadkowo wprowadza dobrą atmosferę 🏅
Reply from Arkadiusz Małecki | Kreatywne filmy ślubne 2023.09.18
Pracować z Tobą to była czysta przyjemność :))))
Klaudia Firlej
Klaudia Firlej
2023.08.30
Bardzo dziękujemy Arkowi i Kacprowi za cudowne i przepiękne uwiecznienie jednego z najważniejszych dni w naszym życiu. Zdjęcia i filmy, które powstały, są najwspanialszą pamiątką ślubu. Kontakt i współpraca były bardzo przyjemne, bezproblemowe i owocne. Zdecydowanie polecamy chłopaków :). Od naszego ślubu minął już rok, a wartość stworzonych materiałów rośnie każdego dnia...
Reply from Arkadiusz Małecki | Kreatywne filmy ślubne 2023.09.18
Dziękuję, że mogliśmy być z Wami tego dni i tworzyć z tak fajnymi ludźmi nasze zdjęcia i filmy ślubne :)))
Krystian Zdanowicz
Krystian Zdanowicz
2023.07.05
Reply from Arkadiusz Małecki | Kreatywne filmy ślubne 2023.09.18
Dzięki za pięć gwiazdek :)
Kinga B
Kinga B
2023.06.30
Bardzo polecam usługi Pana Arka! Bardzo dobrze współpracowało nam się współpracowało. Wszelkie nasze sugestie co do filmu ślubnego zostały uwzględnione, z bardzo dobrym efektem w postaci teledysku i filmu pełnometrażowego. Nie tylko my, ale i goście byli zachwyceni efektem końcowym. Muszę pochwalić również fajną energię Pana Arka podczas pracy na weselu (żartowanie z gośćmi, rozluźnienie atmosfery), jak i błyskawiczne efekty prac - całość materiału otrzymaliśmy 2 tygodnie po ślubie! :-)
Reply from Arkadiusz Małecki | Kreatywne filmy ślubne 2023.07.01
Dziękuję bardzo za taką fajną recenzję :) Energii mam zawsze na zleceniu olbrzymi ładunek i cieszę się, że ktoś to zauważa :D Bardzo miło mi czytać o pozytywnym odbiorze moich filmów przez tak szerokie grono recenzentów :)) Mega sprawa, wszystkie dobrego dla Was kochani! :)
Advertisement
Anna Casanova
Anna Casanova
2023.06.27
Wybraliśmy Arka, bo jego filmy są NATURALNE (nasz film ślubny rozpoczął się wywiadem). Realizacja w dniu ślubu i montaż 10/10. Ujęcia z drona - przepiękne! Termin realizacji też bardzo szybki. Dziękujemy!
Reply from Arkadiusz Małecki | Kreatywne filmy ślubne 2023.06.30
Anna dziękuję za recenzję mojej pracy i filmu ślubnego. Praca z Wami i tworzenie filmu dla Ciebie I Marco naprawdę było wielkim przeżyciem duchowym i emocjonalnym , coś pięknego i niespotykanego. Pozdrowienia dla całej Waszej rodziny i znajomych tu w Polsce i w Ameryce :))
Aleksandra Zdanowicz
Aleksandra Zdanowicz
2023.06.27
Jeśli ktoś szuka filmowca, który wspaniale, wyjątkowo uwieczni ten wielki dzień to tutaj jest dobry adres:) jestem w stu procentach zadowolona z reportażu. Ponadto, bardzo miły Pan, sympatyczny, takimi osobami warto otoczyć się w dniu ślubu. Arek stworzył nasz reportaż w sposób naprawdę wyjątkowy, artystyczny i "zmyslowy". Polecam:)
Reply from Arkadiusz Małecki | Kreatywne filmy ślubne 2023.06.30
Dziękuje serdecznie za tak fajną recenzję mojej pracy :) Praca z Wami to była przyjemność, dobrego życia życzę:)))
Recenzent
Recenzent
2023.01.10
Nie polecam, słaby kontakt. słaba jakość.
Reply from Arkadiusz Małecki | Kreatywne filmy ślubne 2023.01.19
Panie "recenzencie"... "Nie polecam" - a ja na odwrót, polecam konkurencyjne firmy jeżeli robią dobrą robotę, nie wiem czemu Pan podchodzi do tematu inaczej, może jakieś kompleksy? :D "Słaby kontakt" - faktycznie, słabo się kontaktuje z kimś kto zamiast z prawdziwego profilu, pisze z fejkowego konta, prawda Panie Mateuszu ;-) "Słaba jakość" - nie prosiłem o recenzję Pana działalności w branży filmów ślubnych. A teraz na poważnie. "Recenzent" to Pan Mateusz z konkurencyjnej firmy, który napisał tą recenzję w odwecie za jakieś prywatne niesnaski ze mną i ta ocena w żaden sposób nie dotyczy działalności mojej firmy Arkadiusz Małecki | Filmy ślubne. Na moment dodania tej "recenzji", nie miałem ŻADNYCH NEGATYWNYCH OCEN (m.in. w Google, na Facebooku, na Wesele z klasą i wedding.pl), więc proszę nie brać tej "oceny" na poważnie.
Patricia Haremski
Patricia Haremski
2023.01.04
Fotograf taki jakiego byście sobie życzyli - Pan Arkadiusz wraz z kolegą fotografowali i filmowali na naszym weselu i dostarczyli wspaniałe zdjęcia i materiał filmowy. Doskonale zareagowali na nasze życzenia. Byli praktycznie niewidoczni dla gości, a mimo to udało się uchwycić wspaniałe wspomnienia. Zdjęcia i gotowy film otrzymaliśmy już po niecałym miesiącu i jesteśmy po prostu zachwyceni. Wiedza techniczna i sprzęt były po prostu najwyższej klasy. Zawsze zatrudnilibyśmy Pana Arkadiusza jako fotografa ponownie :)
Reply from Arkadiusz Małecki | Kreatywne filmy ślubne 2023.01.04
Patricia 😘 dziękuję za tak piękną recenzje mojej pracy z kamerą i aparatem u Was 🥰
Advertisement
Anna Hain
Anna Hain
2022.10.06
Decyzja na współpracę z Arkiem była dosyć spontaniczna jak i nasze wesele które zorganizowaliśmy w niespełna 3 miesiące 😁 Dziś oglądając zdjęcia cieszymy się ze podjęliśmy współpracę z Arkiem . Zdjęcia otrzymaliśmy po niecałych 2 tygodniach co nas bardzo pozytywnie zszokowało 😁 Zdjęcia są cudowne , mamy masę wspomnień z naszego dnia . Arek to człowiek który zna się na swojej robocie wiec śmiało możecie mu zaufać, wie co robi 😉 Dla nas cała współpraca przebiegła sprawnie, pełen profesjonalizm ! POLECAMY 😉
Reply from Arkadiusz Małecki | Kreatywne filmy ślubne 2022.10.27
Dziękuję i wszystkiego dobrego dla Was! :)))))
J J
J J
2022.07.11
Na Arka z AM MEDIA trafiliśmy przez przypadek. Daliśmy mu wolną rękę w kwestii realizacji naszego filmu oraz teledysku ślubnego. Od samego początku czuliśmy pełne zaangażowanie, optymizm oraz poczucie humoru – za które idzie od razu pokochać! Arek zrobił nam prezent i w zaledwie dokładny miesiąc od ślubu wysłał nam swoje gotowe materiały. Efekt końcowy przerósł nasze oczekiwania. Klimat, który stworzył, idealnie nas oddaje – co najmniej jakbyśmy znali się parę dobrych lat z operatorem kamery 😊 ! Wywołał na naszych twarzach wielki uśmiech, a także łzy szczęścia. Film jest dopracowany w każdym najmniejszym szczególe. Mogę śmiało stwierdzić, że Arek jest naszym najlepszym przypadkiem, jaki nas spotkał! Serdecznie polecam tego Pana! <3 PS. Dziękujemy za stworzenie najpiękniejszej pamiątki z tego dnia! Julia i Mateusz
Reply from Arkadiusz Małecki | Kreatywne filmy ślubne 2022.07.11
Julia serdecznie dziękuję Wam za tą przepiękną recenzję i ściskam Was mocno 😍💪 Jesteście ekstra, więc i film jest ekstra 😅🎥🤘 Kochajcie się i wszystkiego najlepszego dla Was 😘
Katarzyna Szadłowska
Katarzyna Szadłowska
2021.07.13
Positive
Professionalism
Jeżeli Waszą intencją jest uchwycenie na filmie najistotniejszych chwil z dnia ślubu w ciekawej i skondensowanej formie, to bez wahania korzystajcie z usług AM Media! Kreatywność, dobry warsztat, dyskrecja i świetna współpraca. To wszystko dostaliśmy i Wy też możecie na to liczyć. Z zupełnie czystym sumieniem gorąco polecamy :)
Reply from Arkadiusz Małecki | Kreatywne filmy ślubne 2021.07.14
Dziękuję za super recenzję :))))
Mateusz
Mateusz
2020.10.30
Super profesjonalne podejście do tematu filmu ślubnego - od rozmów wstępnych po odbiór materiału. Mega atmosfera, zero stresu. Na podstawie kilku pytań teledysk i film wykonane dokładnie w taki sposób jakiego oczekiwałem wraz z żoną. W imieniu naszym i wszystkich gości serdecznie polecamy usługi Arka i Kacpra! ;)
Advertisement
Kamil Przybylski
Kamil Przybylski
2020.06.09
Positive
Professionalism
Quality
Cudowna ekipa, pełen profesjonalizm i na maksa pozytywni ludzie. Na pewno po nawiązanej współpracy będzie ochota na więcej. Serdecznie polecam 🙌❤️
Reply from Arkadiusz Małecki | Kreatywne filmy ślubne 2020.06.09
My również dziękujemy za dużo dobrych zdjęć i kadrów do filmu :)
Małgorzata Anna Sikorska
Małgorzata Anna Sikorska
2019.11.14
Profesjonalnie i z pasją. Polecam!
Reply from Arkadiusz Małecki | Kreatywne filmy ślubne 2020.06.09
Dziękujemy i pozdrawiamy :)))
Izia Mizia
Izia Mizia
2019.10.08
Bardzo polecam 😁