Arbes Dent Dental Surgery

Arbes Dent Dental Surgery Reviews

Good rating
4.1
102 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (102)
Zdeněk Kuliš
Zdeněk Kuliš
2024.03.18
Za sedmdesát let svého života jsem nezažil lepší péči o můj chrup, než zde. Pěkné prostředí, profesionální práce, individuelní přístup. Klobouk dolů přátelé.
Reply from Arbes Dent Dental Surgery 2024.03.18
Hezký den, pane Kuliši, vážíme si Vaší spokojenosti! Děkujeme za milá slova. Se srdečným pozdravem, tým ArbesDentry
Advertisement
Andrea Svobodová
Andrea Svobodová
2024.03.12
Rozhodně doporučuji. Dnes jsem byla na extrakci zubu. Velmi jsem se bála, ze zubařů mám fobii. I když samotná extrakce trvala delší dobu, paní doktorka byla velmi milá. A to také sestřička, která mě celou dobu držela za ruku a hladila, čímž mě opravdu psychicky podpořila. Bylo to od ní velmi milé. Děkuji této úžasné sestřičce. Jste skvělá a svou práci děláte výjimečně perfektně. Kéž by takových sestřiček bylo více. 🩷
Reply from Arbes Dent Dental Surgery 2024.03.12
Krásný den, paní Andreo, ze srdce děkujeme za Vaši milou recenzi a sdílení. Těšíme se na viděnou! Tým ArbesDentry
Libuše Macháčková
Libuše Macháčková
2024.02.13
Velká spokojenost po dnešním ošetření. Recepce se velmi zlepšila od minulého roku-pokus nestihnete volat v otevírací době, vždy zavolají zpět.
Reply from Arbes Dent Dental Surgery 2024.02.13
Pěkný večer, Libuše, moc nás těší, že jste u nás spokojená! :) Děkujeme za milou recenzi. Tým ArbesDentry
Martin David
Martin David
2024.01.23
Chodím tam už 5 let a jsem moc spokojen. Doporučuji :)
Reply from Arbes Dent Dental Surgery 2024.01.23
Děkujeme za hezkou recenzi. Jsme moc rádi, že jste u nás spokojený. :) Tým ArbesDentry
Jan Novák
Jan Novák
2024.01.22
Sjednal jsem si kontrolu kvůli akutní bolesti zubů a hned problém vyřešili. S milou slečnou na recepci jsme naplánovali hned termín. Profesionální přístup a krásné prostředí. Doporučuju
Reply from Arbes Dent Dental Surgery 2024.01.23
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu. Těšíme se na Vaši příští návštěvu. Tým ArbesDentry
Advertisement
Michal Bernhart
Michal Bernhart
2023.12.27
Chválím celkově příjemné prostředí, ale především ordinaci paní doktorky Dudkové a její sestřičky. Profesionální a vstřícný přístup v kombinaci s krásným úsměvem je bezkonkurenční!
Reply from Arbes Dent Dental Surgery 2023.12.27
Děkujeme za milou recenzi a těšíme se na další návštěvu. Váš tým ArbesDentry
Kateřina Světlá
Kateřina Světlá
2023.12.21
Velice milé prostředí. Paní doktorka Dudková spolu se sestřičku jsou milé a ochotné. Dlouho jsem se k zubaři bála a sem se díky přístupu doktorů i recepce poprvé snad i těším. 😊
Reply from Arbes Dent Dental Surgery 2023.12.22
Krásný den, Kateřino, ze srdce děkujeme za milá slova. Vážíme si toho. :) Tým ArbesDentry
Natalia Chirkova
Natalia Chirkova
2023.12.19
Reply from Arbes Dent Dental Surgery 2024.01.16
Děkujeme za Vaše hodnocení.
Claudia’s Princess
Claudia’s Princess
2023.12.14
Vše v pořádku, děkuji 😊
Reply from Arbes Dent Dental Surgery 2023.12.22
Děkujeme. :)
Advertisement
Denisa Krmenčík
Denisa Krmenčík
2023.12.14
Spokojenost :)
Reply from Arbes Dent Dental Surgery 2023.12.22
Vážíme si toho, Deniso.
Sabina Vávrová
Sabina Vávrová
2023.11.30
kliniku musim pochválit, zejména za skvělý přístup a profesionalitu personálu, ráda se vracím. Doporučuji a děkuji
Reply from Arbes Dent Dental Surgery 2023.12.07
Hezký den, paní Vávrová, děkujeme za milá slova a vážíme si Vaší spokojenosti. Tým ArbesDentry
Martina H.
Martina H.
2023.11.29
Chci moc poděkovat celému týmu (recepčním, sestřičkám a především lékařům), že se o mě postarali a zachránili mi zub. Děkuji za profesionální péči!
Reply from Arbes Dent Dental Surgery 2023.12.07
Krásný den, Martino, ze srdce děkujeme za Vaši recenzi a jsme šťastní, že můžeme pomoci! Váš tým ArbesDentry
Petr Čermák
Petr Čermák
2023.11.29
Objednal jsem se s akutní bolesti . Když jsem přišel,tak mi zdelili, že mě objednaji na další týden na zubní hygienu a až pak se to teprve bude řešit a to že má člověk neskutečný bolesti je vůbec nezajímá to nemluvě o jejich cenách.To aby si člověk vzal půjčku na zubaře . Nedávno byl syn na kontrole tam mu zdelili též, že napred dentální hygiena.Naopak nám sdělili,že má 5 kazů a oprava jednoho zubů 2800 . Tak jsem šel s klukem k jinýmu zubaři,tam zjistil že má jen dva kazy a stalo to o dost méně . Nezajímá je člověk a ani jaké má bolesti . Hlavně prachy a kolik zneho vytahaji !! Nikdy více opravdu nedoporučuji !
Reply from Arbes Dent Dental Surgery 2023.12.07
Vážený pane Čermáku, dovolte nám uvést Vaši recenzi na správnou míru. 1. Vy osobně jste u nás v ArbesDentry nebyl. Byl jste u předešlého vlastníka kliniky v roce 2017, takže Vaše recenze je v tomto zavádějící. 2. Byl u nás zřejmě Váš syn. Matce Vašeho syna bylo nabídnuto i ošetření syna zdarma ovšem s omezeními, která v takovém případě platí. Vaše recenze je v tomto silně zavádějící. 3. Mezizubní kaz může být označen jako jeden kaz nebo jako dva kazy na dvou zubech. V tomto ale nechceme zacházet do detailu. 4. Jedná se o zdvojenou recenzi v návaznosti na recenzi matky Vašeho dítěte, a to typ recenze, která chce jen škodit. I v tomto ohledu je Vaše recenze zavádějící. 5. Pro nás, o nichž píšete, ale nikdy jsme Vás nepotkali, je péče o Váš chrup týmovou záležitostí. Pokud někdo o svůj chrup pečuje, pravidelně čistí, a chodí na preventivní prohlídky, většinou lze celou řadu počínajících kazů odchytit včas a bez placení. Nemůžeme sdělovat nic konkrétního k Vašemu případu, ale obecně můžeme uvést, že v případě, že má klient silně znečištěné zuby a zanedbanou dentální hygienu, skutečně doporučujeme před lékařským vyšetřením návštěvu dentální hygieny. Umožňuje to významně kvalitnější posouzení, nehledě na pozitivní dopad na lidský chrup.
Advertisement
Monika Procházková
Monika Procházková
2023.11.28
Rozhodně neee.Byla jsem objednaná měsíc na vytrhnutí 8,nakonec to den předem zrušili pro akutni případ Byla jsem celou dobu na lécích tlumící bolest.Ja sama měla bolest hroznou,Letos s dítětem na prevenci,Jenda blomba ,2,800 Kč,tak to už snad není ani lidské.Nez vás lékař ošetři s bolestí,pošle vás na dentální hygienu.Az to podsstoupite,teprve vás zbaví bolesti
Reply from Arbes Dent Dental Surgery 2023.12.07
Vážená paní Procházková, děkujeme za recenzi. Mrzí nás Vaše zkušenost. Všeobecně bychom jen rádi odpověděli, že stomatologie je týmová práce a péče o ústní dutinu musí být denní činností každého člověka. Pokud tomu tak není, určitě je dentální hygiena pro kvalitnější ošetření žádoucí. Snažíme se vždy být maximálně vstřícní a především odborně kvalitní. Pokud se ovšem setkáváme s lidmi, kteří nechtějí být partnerem, nechodí pravidelně na prevence a klidně zmeškají bez omluvení termín, aby o rok a tři čtvrtě později přivedli své dítě opět s akutním problémem, tak také nemáme radost. Jen bychom rádi na pravou míru uvedli skutečnost, že jsme nabízeli ošetření Vašeho syna zdarma, ovšem s omezeními, která platí pro výkony hrazené ZP. Přejeme pěkný advent.
Kristýna Stříbrná
Kristýna Stříbrná
2023.10.17
Reply from Arbes Dent Dental Surgery 2024.01.16
Děkujeme za Vaše hodnocení.
Kristýna Stříbrná
Kristýna Stříbrná
2023.10.17
Reply from Arbes Dent Dental Surgery 2024.01.16
Děkujeme za Vaše hodnocení.
Markéta Pelzlová
Markéta Pelzlová
2023.10.16
Reply from Arbes Dent Dental Surgery 2022.10.04
Hezký den, paní Pelzlová, je naším potěšením, že se u nás cítíte dobře. Ze srdce děkujeme za recenzi.
Advertisement
Václav Motl
Václav Motl
2023.09.30
Reply from Arbes Dent Dental Surgery 2024.01.16
Děkujeme za Vaše hodnocení.
ane bre
ane bre
2023.09.09
Paní Dudková je úžasná zubařka. Její péče je bezchybná a vždy se postará o pohodlnou a bezbolestnou návštěvu. Její profesionalita a laskavý přístup jsou nepřekonatelné. Doporučuji ji všem, kteří hledají vynikající zubařskou péči.
Reply from Arbes Dent Dental Surgery 2023.09.12
Krásný den, vážíme si Vaší spokojenosti a milé recenze. Těšíme se na Vaši další návštěvu.
Lina Bashkatova
Lina Bashkatova
2023.08.24
I was here less than a year ago for dental treatment and hygienic cleaning. I was okey with this clinic till my tooth filling flew out in 9 months:) The first time I called them in the morning and asked if they had any guarantee and lady in the reception told me that she will ask and call me back. This tooth had already started to hurt and was very sensitive even to water, it brought me a lot of discomfort. She didn’t call me back so I called again after lunch, and she told that she still didn’t ask doctor, but she will let me know for sure till the evening. And finally she didnt call. Next day I called again them twice, in the morning and in the evening, but this lady every time was finding different excuses why she still didn’t ask a doctor and was promising she call me back asap, but she never called back. I called in the third day again and still supposed to listen to different excuses why she doesn’t know nothing about guarantee. In the end, I decided not to continue the treatment of the rest of my teeth in this clinic, especially the tooth from which the filling fell out. I would better go to another clinic where doctors are able to fix the tooth qualitatively and taking responsibility for the job they do, so the tooth filling don’t fell out every half of the year:) And yes, the lady from reception really never called me back even in one week. She also told me that she asked her manager (or whoever) if they have any guarantee and they told that it depends on the doctor, but in another two clinics they told me that in Czech Republic is 2 years guarantee to fix your tooth filling.
Reply from Arbes Dent Dental Surgery 2024.01.24
Unfortunately, we don't have anyone under this name in the database. We don't have any questions about complaints in the e-mails from that time. We would kindly ask you to contact us at ordinace@arbesdentry.cz, so that we can better understand your dissatisfaction? Thank you and with kind regards, The ArbesDentry Team