A+ Varmepumper AS

www.apvp.no

A+ Varmepumper AS Reviews

Excellent rating
4.5
13 reviews Verified
A+ Varmepumper AS
%title%

%offer%

Reviews ( 13 ) 4.5

Mohd Sahim
Mohd Sahim
2024.04.23
Reply from A+ Varmepumper AS 2024.04.23
Beklager, tror du har anmeld hos feil firma da du er helt ukjent i våres kundesystemer.
Fredrik Edwardsen
Fredrik Edwardsen
2023.12.21
Monterte varmepumpe, ikke sentrert mellom vinduer, slangene ble montert på øyemål, som vil si delvis rett med litt fall som er greit, men slutten av slangene fikk en 60 graders fall. Må ikke bestilles hvis det er kaldt ute, da vil ikke montøren gjennomføre jobben. Var usikker på om han skulle gjennomføre vår jobb siden det var -1 grad ute. Vi hadde full 5 kW varme på inne i garasjen for å gjøre det så komfortabelt som mulig, men var jo tross alt en ute del av denne jobben som gjorde det tvilsomt om det var mulig å gjennomføre. Varmepumpen vår hadde en wifi brikke som montøren mistet koden til (fordi ingen bruker det), det er nå vårt problem og montøren klager på å ikke ha fått betalt. Summen er i del ikke så stor, men jobben er ikke heller fullført!
Reply from A+ Varmepumper AS 2023.12.22
Varmepumpen ble montert 5. desember, i følge yr var det en gjennomsnittstemperatur på minus 12,5 grader i ditt område (Bærums Verk) den dagen. Ved monteringer i slik kulde kan det være vanskelig å oppnå ønsket vakuum ved installasjon. Anlegget som er levert av Jula kommer med faste og IKKE justerbare lengder (4m) rør noe som gjorde det lite fleksibelt hvor innedel kan plasseres etter ditt ønsker på hvor du ønsket utedelen. Vi kan dessverre ikke svare 100% på om montør mistet koden til wifi modulen. Vi har også erfart at disse kodene har manglet fra esken og vi anbefalte deg å ta denne problem stillingen opp med der du har kjøpt produktet fra. Hvis det siste er tilfelle har vi fullført jobben hos deg og Jula som ikke har levert et fullstendig produkt. Da dette kan bli en påstand mot påstand mellom oss og Jula kan vi allikevel være villige til å kompensere for en slik wifi modul slik at du får denne saken ut av verden, bare ta kontakt så løser vi dette.
maurizio mariani
maurizio mariani
2023.08.16
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Anbefales! Super profesjonelt hyggelig og seriøs. Svart med en gang på forespørsel, kom på gratis befaring, ga pristilbud, bra pris. Kom til avtalt tid, gjennomførte jobben effektivt! Fikk installert varmepumpe, fylt opp gass, og alt funket med en gang. Topp!!
Øyvind Nergård
Øyvind Nergård
2023.06.12
Hyggelig og veldig løsningsorientert. Anbefales :)
Sofie A-J
Sofie A-J
2022.12.15
Anbefales! Bra pris, enkelt og profesjonelt. Fikk installert varmepumpe. Kom på gratis befaring, ga pristilbud, som inkluderte alle kostnader ( bortsett fra elektriker, selvsagt) og svarte raskt på alle spørsmål jeg hadde. Kom til avtalt tid, gjennomførte jobben effektivt og tok tilogmed med seg alt avfall når han dro. Veldig hyggelig og seriøs. Endelig har vi fått ordentlig varme i huset; elsker varmepumpa vår!
Morten Anker Markussen
Morten Anker Markussen
2022.07.04
God service, holder avtaler og flinke folk.
Muhammad Ariful Islam
Muhammad Ariful Islam
2021.07.12
Cato Paulsen
Cato Paulsen
2021.01.23
Positive
Quality
Fantastisk service
Marius Frydenlund
Marius Frydenlund
2020.10.04
Hyggelig montør. Pent og bra utført arbeid.
Jan Vidar Moen
Jan Vidar Moen
2020.06.25
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Hyggelig selger og montør. Fikk en god pris, montør var presis og ryddig. Absolutt å anbefale!
Mads Swann
Mads Swann
2019.11.02
Vidar Holthe
Vidar Holthe
2019.10.07
Rask og presis kommunikasjon, god pris. Møtte opp til avtalt tid og jobbet ryddig og effektivt. Tok seg tid til en gjennomgang av funksjoner etter at varmepumpe var montert, selv om denne ikke var kjøpt hos montør. Anbefales.
Jan Skj
Jan Skj
2019.06.16
Fikk et godt tilbud på Panasonic Icebraker. Det viste seg at viftemotoren på innedelen avga en irriterende ulyd. Ble raskt byttet, og nå er alt i skjønneste orden.