Appartement La Cala

www.appartementlacala.nl

Appartement La Cala Reviews

Excellent rating
5.0
7 reviews Verified
Appartement La Cala
%title%

%offer%

Reviews ( 7 ) 5.0

mima kovac.trinder
mima kovac.trinder
2023.12.07
Advertisement
Christa Van Look
Christa Van Look
2023.11.17
Zeer fijn appartement,voorzien van alle faciliteiten voor een fijne vakantie,prachtige ligging,met van alles op loopafstand,mooie baai,met gezellige terrasjes,fijne vakantie gegarandeerd,leuke tijd gehad!
Sonja
Sonja
2023.09.21
Mooi gerieflijk appartement met fijne keuken voorzien van combi-magnetron, kookplaat, waterkoker, koel/diepvrieskast en kookgerei. Verder is het appartement voorzien van airco in de woonkamer en op de grootste slaapkamer. Mooi groot balkon! En een eigen parkeerplaats. Dichtbij het strand en gezellige eettentjes. Heel geschikt als uitvalsbasis voor tripjes in de omgeving o.a. de stad Finestrat, Altea en Alicante. Contact met de verhuurder verliep ook vlotjes en ze zijn heel vriendelijk!
Reply from Appartement La Cala 2023.09.21
Hola Sonja, Bedankt voor de mooie review, wij zijn blij dat het je goed bevallen is. De foto's zien er goed uit Tot volgend jaar!
paul snel
paul snel
2023.09.21
Prima en uitstekend verzorgd appartement voorzien van alle gemakken zoals, fijne keuken en mooie badkamer, airco’s en ruim balkon en zelfs een eigen parkeerplaats! Verder ligt het appartement op een uitstekende locatie met zowel strand als restaurants binnen een paar honderd meter. Het is ook hartstikke makkelijk als uitvalsbasis om allerlei leuke en mooie tripjes in de nabije omgeving te maken. L’arbir, Althea, Alicante en uiteraard Benidorm zijn echt aan te bevelen. We zijn er in September ‘23 geweest en hebben werkelijk enorm genoten van de mooie omgeving alsook het prima geoutilleerde appartement
Reply from Appartement La Cala 2023.09.21
Hola Paul, Bedankt voor de mooie review! Zonnige groeten
Marharyta Syniukhina
Marharyta Syniukhina
2023.08.01
Advertisement
apm rn
apm rn
2023.03.18
Het contact met de Nederlandse verhuurders was vanaf het begin erg fijn, duidelijk en met snelle reacties. We konden huren van half februari tot half maart en we wisten dat we de eerste huurders zouden zijn na een grote renovatie van het totale appartement. De opvang ,uitleg en sleuteloverdracht was prima geregeld. Inrichting van appartement is ruimtelijk door lichte kleuren , niet te vol en fraaie inrichting. Inrichting keuken met o.a. inductiekookplaat is ruim voldoende met 2 werkplekken. Het lukte vrij snel om de streaming van de TV via de telefoon te laten werken. Twee van de rolluiken gaan wat zwaar, maar daar is al een oplossing voor gevonden en wordt verbeterd. Het appartement ligt 500 meter van het strand tussen de alom aanwezige hoogbouw zoals overal in Benidorm, maar ook ruim uitzicht vanaf zonnig balkon op 2 parkjes. Wij weten uit ervaring (met 20 jaar buscamper) dat de wind bij het strand erg fris kan zijn in de winter en daarom wilden we huren op wat afstand van het strand en tevens een plek met weinig last van verkeer. Het gebouw, zwembad, tuin en entree worden buitengewoon goed verzorgd. We liepen wekelijks een keer of 2 naar Benidorm centrum via boulevard Poniente in 35 min. Buslijn 2 brengt je voor 1.60 euro p.p. weer naar La Cala. De halte van de trein (tren) is 20 min. lopen en ligt achter het gigantische winkelcomplex La Marina. Auto is voor ons niet nodig. Overigens is het heel prettig dat op loopafstand een zestal supermarkten van 9 u tot 22 uur geopend zijn ter afwisseling. We waren, zijn zeer tevreden met dit appartement op deze locatie en willen hier komende winter graag langer verblijven. Ine en Ton van Rooijen.
Martinus Daamen
Martinus Daamen
2023.03.15
Mooi appartement, dicht bij het strand en restaurants. Mooie omgeving waar genoeg te doen is. Kom snel graag weer