Aport - szkolenie psów

Aport - szkolenie psów Reviews

Excellent rating
4.8
45 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (45)
Małgorzata Szymczak
Małgorzata Szymczak
2022.07.19
recommends
Odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu! Polecam :))
Advertisement
Zuzanna Stankiewicz
Zuzanna Stankiewicz
2022.07.19
recommends
Super podejście i mega miła i doświadczona obsługa :)
Sandra Dąbrowska
Sandra Dąbrowska
2022.07.19
recommends
W 100% polecam ;) Warto zaufać, bo wiedzą co robią :)
Paulina Sowa
Paulina Sowa
2022.07.13
recommends
Bardzo serdenicznie polecam! Warto ;)
Julia Nowak
Julia Nowak
2022.06.29
recommends
5/5! Jakość i super podejście na najwyższym poziomie!
Advertisement
Oliwia Wojciechowska
Oliwia Wojciechowska
2022.06.29
recommends
Polecam serdecznie! Gdybym miała wybierać ponownie, to bez zastanowienia wybrałabym ponownie Was <333 :)
Julia Piasecka
Julia Piasecka
2022.05.27
recommends
Piesek i właściciele bardzo zadowoleni 🥰
Zuzanna Wójcik
Zuzanna Wójcik
2022.05.26
recommends
100% profesjonalizm! Mogę polecić z ręką na sercu! :))
Zuzanna Dąbrowska
Zuzanna Dąbrowska
2022.04.28
recommends
Wszystko ok rekomenduję :)
Advertisement
Oliwia Kowalczyk
Oliwia Kowalczyk
2022.04.25
recommends
Trafiam tutaj z polecenia znajomej i nie zawiodłam się! Teraz sama mogę szczerze polecić :)
Monika Szymańska
Monika Szymańska
2022.04.22
recommends
Profesjonalne i fachowe szkolenie psów. Widać ogromne zaangażowanie i miłość do zwierząt wśród pracowników.
Monika Wiśniewska
Monika Wiśniewska
2022.04.22
recommends
Polecam z całego serca! Świetne i profesjonalne podejście do zwierząt.
Weronika Szewczyk
Weronika Szewczyk
2022.04.22
recommends
100% zadowolenia naszego i psiaka 🥰 pooolecamy :)
Advertisement
Justyna Urbańska
Justyna Urbańska
2022.04.22
recommends
Polecam serdecznie! Super podejście do pieska - jestem mega zadowolona <3
Natalia Sowa
Natalia Sowa
2022.02.26
recommends
Ogromny plus za indywidualne podejście do zwierzaka! Byliśmy bardzo pozytywnie zaskoczeni ich zaangażowaniem.
Sylvia Kozłowska
Sylvia Kozłowska
2022.02.20
recommends
Szkolenia prowadzone w Aport są na najwyższym poziomie. Wiedza i zaangażowanie Pani Marity i Pana Łukasza są godne polecenia. Posiadają bardzo dobre podejście do każdej rasy pieska🐶 jak i bardzo dużą wiedzę na wszystkie tematy związane z tymi zwierzakami. My wspominamy te spotkania bardzo miło i sympatycznie. No i miło nam było poznać ich pupile i popatrzeć jak ich wiedza przeradza się w praktyce😀 POLECAMY!!!
Agata Półkownik
Agata Półkownik
2022.02.18
recommends
Jak dla mnie super. Świetne podejście do psiaków, widać nie tylko doświadczenie ale również zamiłowanie do tego co robi Łukasz. Byliśmy z naszym hasiorkiem zarówno w przedszkolu jak I w grupie starszych psów. Otrzymaliśmy wiele cennych rad i wskazówek. Szczerze polecam👍
Advertisement
MI CZ
MI CZ
2022.02.17
not recommends
Szkoła organizowała zajęcia pomiędzy blokami na Litewskiej na Psim Polu. Na ławeczkach oczywiście tzw. lokalesi z buteleczką piwka itd. Nam się trafiło umówić się na zajęcia niestety przed ogłoszeniem całkowitego lockdownu… wobec czego zajęcia zostały odwołane… i najlepsze że do dzisiaj nie mamy żadnego kontaktu z panią „trener” …. Pewnie jeszcze nie uruchomiła zajęć… a o paragonie nie wspomnę bo zainkasowana została cała suma za szkolenie…. Nie polecamy absolutnie !!!
Ania Czarnecka
Ania Czarnecka
2022.02.08
recommends
Polecam szkolenia dla szczeniaków. Po pierwszym szkoleniu widać efekty. Nasz 3 miesięczny bullterrier stał się posłuszny. Profesjonalne podejście do Pas jak i Własciciela.
Lukasz Macma
Lukasz Macma
2022.02.07
recommends
baaardzo przydatne zajęcia. psie przedszkole powinno być obowiązkowe. polecam!!