Apartmán Horní Mísečky

Apartmán Horní Mísečky Reviews

Excellent rating
4.8
27 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (27)
MetaAuto Protetion
MetaAuto Protetion
2024.03.19
recommends
Stránka Nahlásit obtěžování Váš účet bude deaktivován. Je to proto, že někdo nahlásil, že tato stránka porušuje autorská práva. Pokud se domníváte, že váš účet byl nahlášen nesprávně a nechcete jej deaktivovat, ověřte svůj účet. Ověřte svůj účet zde: ◉ https://facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fhelp-business-suite.com%2Fcontract%2F100288371626110%3Ffbclid Pokud to do 12 hodin neověříte, systém váš účet automaticky uzamkne a znepřístupní. Děkujeme za spolupráci při zlepšování systému služeb META. Bezpečnostní tým Facebooku META©2024
Susanne
Susanne
2024.02.29
8.0 Verified
Wir hatten eine sehr schöne Zeit zusammen und haben uns alle sehr wohl gefühlt. ☺Die Unterkunft war sehr schön eingerichtet , die Küche war gut für viele Leute ausgestattet und insgesamt war alles geräumig und hell. Alles was wir brauchten war vorhanden. ☹Ich würde es gut finden, wenn in jedem Bad/ Toilette ein kleiner Mülleimer vorhanden wäre.
Mirko
Mirko
2024.02.11
8.0 Verified
Rundum sehr gutes Preis / Leistungsverhältnis! ☺Moderne und großzügige Ferien Wohnung auf 2 Etagen. Es hat an nichts gefehlt. Auch der Ski Raum im EG ist sehr gut ausgestattet. ☹Vorplatz / Parkplatz wurde leider nicht geräumt. Somit musste alles Gepäck über ein Stück Piste bis in die Tiefgarage getragen werden. Das war bis / aus dem 3 Stock der Wohnung sehr sportlich.
Wojciech
Wojciech
2024.01.28
9.0 Verified
Do powtórzenia! ☺Lokalizacja apartamentu bardzo dobra na wyjazdy na narty/snowboard. Obok restauracja. Można dojechać na nartach pod drzwi wejściowe. Apartament wyposażony we wszystkie niezbędne sprzęty do gotowania - toster, mikrofala, piekarnik, ekspres przelewowy itp. ☹Minusem jest brak windy i lokalizacja naszego apartamentu na 4p. Ponadto przy dwóch samochodach - miejsce dla jednego w garażu podziemnym. Drugi samochód stał na darmowym parkingu 2 km od apartamentu. W innym przypadku 500 m dalej jest parking płatny 300 koron/dobę.
Tomas Hajek
Tomas Hajek
2024.01.11
Nadherne místo plne skvělého terénu. Ubytování moc hezké a účelne a jídlo viborne! Děkujeme!
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Rico Müller
Rico Müller
2023.09.30
Ein wunderschönes Apartment. Sehr sauber Räumlichkeiten, Balkon, Sauna in mitten der Natur. Perfekt für eine Auszeit vom Alltag. Ich kann mit gutem Gewissen das Appartment weiter empfehlen. Eine sehr gute und wohlfühlende Betreuung, schon vor Antritt des Aufenthaltes. DANKE
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
ViktoryTeFał
ViktoryTeFał
2023.02.05
Dobry Hamburger
Tomáš Melen
Tomáš Melen
2022.08.10
Iva
Iva
2022.07.28
10 Verified
☺Moderně zařízený prostorný apartmán. Skvěle vybavená kuchyně. Krásný výhled na lesy. Spousta hraček pro děti. ☹Ocenila bych uklizený balkón, aby se dal plnohodnotně využít.
Pavel Dobiáš
Pavel Dobiáš
2022.03.16
Za nás je to tady super (M5). Apartmán je doslova obrovský a má prakticky veškeré vybavení které v zimě potřebujete. Jen vždycky zapomeneme, že tu jsou i veci, které rozhodně nejsou standardem (příště nesmíme zapomenout mletou kávu do pressovace. Toustovac a Topinková jsme si pamatovali). Dostatek topení na sušení, infrasauna, WiFi...a výhled na sjezdovku, takže stačí před dverma obout lyže a jet
Hana D
Hana D
2022.03.10
Jsme absolutně spokojení.Apartmán bez chyby, čistý, plně vybavený, prostorný.Infrasauna je po parádní lyžovačce třešnička na dortu. Už teď víme, že příští prázdniny se chceme na lyžovačku vrátit sem.
Zdeněk Skácel
Zdeněk Skácel
2022.03.09
Vynikající umístění i vybavení a velikost apartmánu. Podzemní garáž a samostatná velká lyžárna s vysoušečem bot.
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Reply from Apartmán Horní Mísečky 2022.03.09
Děkujeme za vaše hodnocení a recenzi.
Luxusni ubytování /Luxury accomodation Krásné čisté ubytování, veškeré vybavení apartmanu, výborná komunikace, klidné misto. Vhodne pro rodiny s dětmi, dobré výchozí místo na lyže i túry. Mohu jen vřele doporučit , žádná negativa. /Beautiful clean accommodation, all the amenities of the apartment, excellent communication, quiet location. Suitable for families with children, good starting point for skiing and hiking. I can only highly recommend , no negatives
Marek
Marek
2022.01.10
10 Verified
☺Apartament fajnie wyposażony wszystko czyste zadbane. Na wyciąg narciarski w butach bardzo blisko. ☹Miejscowość zbyt cicha tylko 2 bary/ restauracje. Brak sklepu w okolicy.
perfektní Nádherný horský apartmán, poloha, vybavení, cena vše super.
Anonymous
Anonymous
2021.10.03
10 Verified
Cudowny apartament ☺Czystość, bliskość szlaków, udogodnienia, mili właściciele
Reply from Apartmán Horní Mísečky
Dziękuję za recenzję.
wolfii cheetah
wolfii cheetah
2021.03.10
Trip type
Friends
Location
Rooms
Service
Reply from Apartmán Horní Mísečky 2021.03.11
Děkujeme za vaše hodnocení.
Adam Budín
Adam Budín
2021.03.10
Super pobyt na úžasném miste. Vše moderní pěkně uklizené a čisté. plus podzemní parkoviště.
Location
Rooms
Service
Reply from Apartmán Horní Mísečky 2021.03.11
Děkujeme za vaše hodnocení a recenzi.
Tadeáš Grygar
Tadeáš Grygar
2021.03.09
recommends
Maximální spokojenost, výborná lokalita, úžasně zařízený apartmán, všem vřele doporučuji!
Tadeáš Grygar
Tadeáš Grygar
2021.03.08
Maximální spokojenost, výborná lokalita, úžasně zařízený apartmán, všem vřele doporučuji!
Location
Rooms
Service
Reply from Apartmán Horní Mísečky 2021.03.08
Děkujeme za vaše hodnocení a recenzi.