Apartamenty Plażowe

Apartamenty Plażowe Opinie

Opinie Doskonały
5.0
29 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (29)
Pronar Pronar
Pronar Pronar
2022.07.05
Gorąco polecam! Super lokalizacja i bardzo miła obsługa, a pokoje wygodne i przestronne na wysokim poziomie!
Reklama
Łukasz Dąbrowski
Łukasz Dąbrowski
2022.06.01
Gorąco polecam! Wszystko na najwyższym poziomie - świetna lokalizacja, miła obsługa i przestronne pokoje w świetnej cenie.
Agnieszka Tynkowska
Agnieszka Tynkowska
2022.05.05
Polecam pod każdym względem!!! Fantastyczne miejsce, wysoki standard, blisko morza. Miejsce do którego chce się wracać 🙂
Rodzaj podróży
Pary
Przyjaciele
Rodzina
Wakacje
Lokalizacja
Pokoje
Usługa
Joanna Matusik
Joanna Matusik
2022.02.01
Nowoczesne, czyściutkie apartamenty tuż przy samej plaży, bardzo miła obsługa.
Rodzaj podróży
Wakacje
Lokalizacja
Pokoje
Usługa
Mario Ogi
Mario Ogi
2021.08.18
Apartament wschodni rewelacja!!😁nie spodziewałem się ze w miejscowości Rowy można znaleźć taki standard.
Rodzaj podróży
Wakacje
Lokalizacja
Usługa
Reklama
Paweł Sobiński
Paweł Sobiński
2021.07.30
Anna Nowak
Anna Nowak
2021.07.24
Apartament położony przy samej plaży. Wszystkie udogodnienia na miejscu. Czysto i pachnąco. Nic tylko odpoczywać.
Rodzaj podróży
Wakacje
Lokalizacja
Pokoje
Usługa
bartekk_ 227
bartekk_ 227
2021.07.10
Odpowiedz z Apartamenty Plażowe 2021.07.17
bartekk_227 dziękujemy za ocenę! Zapraszamy ponownie!
Agnieszka Skupin
Agnieszka Skupin
2021.06.29
Odpowiedz z Apartamenty Plażowe 2021.07.17
Dziękujemy Pani Agnieszko za ocenę! Zapraszamy ponownie!
Reklama
Ada P.
Ada P.
2021.06.28
dziadyga
Maciek Skrzypczyk
Maciek Skrzypczyk
2021.05.12
Mam stąd same dobre wspomnienia i co roku staram sie tu wracać :) Super lokalizacja blisko plaży. Fantastyczne warunki i mili właściciele. :)
Agnieszka Nowicka
Agnieszka Nowicka
2021.01.19
Super miejsce, bardzo klimatyczne! Obsługa apartamentów miła i kontaktowa. To był naprawdę dobry czas :) Polecam!
Janusz Piskorowski
Janusz Piskorowski
2020.11.11
Bardzo blisko morze, sklepy, restauracje. Pokoje czyste i pachnące. Parking pod oknem. Polecam w 100%! Przystępne ceny. 100% Satysfakcji!
Rodzaj podróży
Wakacje
Lokalizacja
Pokoje
Usługa
Odpowiedz z Apartamenty Plażowe 2021.03.20
Dziękujemy Panie Januszu. I zapraszamy ponownie!
Reklama
PRZEWOZY CHORYCH
PRZEWOZY CHORYCH
2020.11.11
Idealne miejsce do odpoczynku, bardzo dobre warunki, wysoki standard. Apartament położony bardzo blisko morza, parking pod oknem w pobliżu restauracja i sklepy. POLECAM w 100%.
Rodzaj podróży
Pary
Lokalizacja
Pokoje
Usługa
Odpowiedz z Apartamenty Plażowe 2021.03.20
Dziękujemy! I zapraszamy ponownie nad morze!
Włodzimierz Przybylski
Włodzimierz Przybylski
2020.11.09
Odwiedziłem to miejsce w weekend tuż przed sezonem. Prawdziwy odpoczynek. Blisko plaży, sklepu i restauracji. Miejsce ciche, bardzo czysto, praktycznie wszystko nowiutkie, na wysokim poziomie.
Rodzaj podróży
Przyjaciele
Lokalizacja
Pokoje
Usługa
Odpowiedz z Apartamenty Plażowe 2021.03.20
Dziękujemy Panie Włodzimierzu. I zapraszamy ponownie!
Piotr Witkowski
Piotr Witkowski
2020.11.06
Od samego początku same plusy. Dobry kontakt z właścicielem. Super lokalizacja. Rewelacyjna cena przy tej jakości lokalu. Fantastyczna atmosfera.. Co więcej? Pojechaliśmy tam na klimatyczny (udany) wypad robiąc sobie wolne od codzienności ale apartament byłby przygotowany nawet na odwiedziny małych dzieci :) Long story short- POLECAM
Rodzaj podróży
Solo
Biznes
Rodzina
Wakacje
Pary
Przyjaciele
Lokalizacja
Pokoje
Usługa
Odpowiedz z Apartamenty Plażowe 2021.03.20
Bardzo nam miło Panie Piotrze. Zapraszamy na nowy sezon!
Łukasz Lesiak
Łukasz Lesiak
2020.11.06
Apartamenty Plażowe przy ulicy Plażowej 5J bardzo blisko morza. Do plaży ok 120m, więc bliżej się chyba nie da ;) Spędziliśmy z rodziną 2 tygodnie. Do tego trafiliśmy piękną pogodę. Apartament w pełni wyposażony, pierwsze piętro, miejsce parkingowe bezpośrednio pod oknem. Okolica bardzo cicha. Restauracje i sklepy w promieniu ok 150m. W samym apartamencie bardzo czysto, a obsługa przemiła ;). Ogólnie polecam w 100% :) 5/5
Odpowiedz z Apartamenty Plażowe 2021.03.20
Cieszymy się, że wypoczynek był udany. O to chodzi. Zapraszamy w nowym sezonie!
Reklama
Maciej Szydłowski
Maciej Szydłowski
2020.07.06
Super miejsce, klimatyczne i wygodne apartamenty, jest bardzo blisko do morza
Rodzaj podróży
Wakacje
Lokalizacja
Pokoje
Usługa
Ania Dulna
Ania Dulna
2020.07.06
Bardzo polecam, urokliwe miejsce, bardzo blisko plaży, restauracji i sklepów. Można naprawdę przyjemnie spędzić czas, właściciele sympatyczni, polecam wypoczynek nawet na balkonie 😁
Rodzaj podróży
Solo
Rodzina
Pary
Wakacje
Przyjaciele
Lokalizacja
Pokoje
Usługa
Maja Szydłowska
Maja Szydłowska
2020.07.06
Przyjeżdżam tu co roku i zawsze jestem zadowolona. Jest czysto i wygodnie, a do wszystkiego jest naprawdę blisko, szczególnie do morza!
Rodzaj podróży
Przyjaciele
Lokalizacja
Pokoje
Usługa