AmbiFoto Reviews

AmbiFoto Reviews

5.0

Excellent - based on 26 reviews

www.ambifoto.be
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (26)
Ngoc My Bui
Ngoc My Bui
2023-10-03
Super toffe koppel shoot. De foto's zijn super mooi en exact in de stijl die we wilden. We waren beiden direct op ons gemak. We zijn zeer blij met de mooie resultaten. De prijs was ook heel schappelijk. We komen zeker nog terug!
Advertisement
mary fs
mary fs
2023-01-24
Robine Aerts
Robine Aerts
2023-01-09
Hebben vorige week zaterdag met Zazou, onze dochter een spaghetti shoot laten doen. Dit voor haar eerste verjaardag. Onmiddellijk werden wij als onze dochter op ons gemak gesteld. Alles verliep zo vlot! Ook Zazou vond het enorm fijn. We komen zeker en vast nog eens terug! Dankjewel voor de prachtige foto’s! Groetjes, Robine
Sarah Molenberghs
Sarah Molenberghs
2022-11-23
Zeer tevreden We laten elk jaar onze kerstfoto's maken en elk jaar een top resultaat, elk jaar kijken we ernaar uit naar de shoot. Dochter voelt zich direct op haar gemak bij de fotograaf. Het verloopt telkens rustig en op het gemak. Zeker een aanrader
Luc Vercammen
2022-09-06
Top ervaring Was bedoeld voor het vrouwtje....dan toch ook meegedaan samen met onze voertuigen En ik vond het zelf super.zeer tevreden over deze ervaring. Voor herhaling vatbaar. Toppie
Reply from AmbiFoto 2022-09-07
Bedankt Luc voor je mooie review
Advertisement
Julie Dens
Julie Dens
2022-08-10
Telkens weer een fijne samenwerking. Al meermaals geweest voor kinderfoto's, zwangerschapfotografie, gezin, baby en zelfs een shoot met een vriendin. Elke keer opnieuw toffe ervaring met Albert en zijn vrouw. Hij is ook iedere keer mee met je verhaal wat je zoekt of welk idee je hebt. Sympathieke mensen, elke keer een plezier om met te werken.
Ilse Van Riel
Ilse Van Riel
2022-08-10
recommends
Zeker waard om daar een keertje een shoot te laten doen…echt prachtige foto’s en superlieve,toffe en aangename mensen!!! Zelfs mindere mooie foto’s zijn nog mooi…!!! Ze stelde Levi helemaal op zijn gemak…mooie achtergrond,kan je wel zien aan en op de foto’s!!!! Nog eens een welgemeende dank je wel voor de SUPERMOOIE foto’s
Reply from AmbiFoto 2022-08-10
Dankjewel Ilse voor de mooie feedback.... 🙏❤
Mauricio Gámez
Mauricio Gámez
2022-08-01
I contacted Albert about a smash cake and the result was incredible. I highly recommend his services.
Linda verbeeck
Linda verbeeck
2022-06-30
Professionele en sympathieke fotograaf. Stelt je direct op je gemak, hij en zijn lieve vrouw assisteert je op een toffe ontspannen manier hoe je het beste poseert. Zeker een aanrader. Twijfel je ? Boek gewoon, je gaat er geen spijt van krijgen 👍🤩
Advertisement
Anke
2022-06-26
Super ervaring Spannend om een boudoir te doen maar ik was meteen helemaal op mijn gemak, met prachtige foto's als resultaat! Zenuwen vielen weg, ideetjes werden uitgewisseld, alles ging vlot. Voor herhaling vatbaar.
Jessie Schroven
Jessie Schroven
2022-06-07
Zeer tevreden van de service. Super vriendelijk, vlotte samenwerking. Geen enkele vraag is te veel onze kinderen kleden hun soms 4x om per fotoshoot zonder problemen. Hij neemt zijn tijd voor elke fotoshoot tot dat hij voldoende foto´s heeft.
Alpha Omega
Alpha Omega
2022-06-07
Alle onze zwangerschapshoots en babyshoots doen wij altijd bij Ambifoto ! en fotoshoot opzich al is wat spannend en dit helpt wanneer je een toffe fotograaf heb die je zodanig op je gemak kan stellen..dat de fotos gegarrendeerd top zijn ! Zeer Fijne familiale sfeer en altijd correcte, transparante en vriendelijke communicatie.
Sophie Laureyssen
Sophie Laureyssen
2022-06-07
Advertisement
Ellen Paelinckx
Ellen Paelinckx
2022-06-06
Onze zoon en wijzelf waren ontzettend tevreden over de leuke sfeer tijdens de fotoshoot. We waren aangenaam verrast over de talrijke mooie en leuke foto’s achteraf! Een echte aanrader voor al wie van professionele foto’s houdt!
Myriam Fransen
Myriam Fransen
2022-05-30
Wij komen hier al jaren! Met het beste resultaat. Hij geeft duidelijke instructies (met kids is dit zeer handig), stelt je op je gemak en dit zorgt voor de mooiste foto's. Wij raden hem aan!
Miep
2022-05-29
Wow Net al een paar foto’s doorgestuurd gekregen… Super tevreden mee! Wat een mooie ervaring met een prachtig resultaat! Dankjewel ook voor de goede zorgen, ik voelde me helemaal op mijn gemak!
Hilde Struyf
Hilde Struyf
2022-05-25
We hebben een cakesmash shoot gedaan voor ons meisje haar 1ste verjaardag. Ging gepaard met veel traantjes maar het is uiteindelijk toch gelukt en hebben oh zo leuke foto's. Ons ander meisje haar 3de verjaardag komt er nu aan en ze krijgt ook een cakesmash shoot. Dus dat gaan ook weer leuke en mooie foto's worden. We kijken er naar uit....Top fotograaf
Advertisement
Monica Lourenco
Monica Lourenco
2022-05-24
Ik kom al jaren bij AMBIFOTO en raad iedereen deze fotograaf ook ten sterkste aan. Hij stelt je op je gemak waardoor je leuke, spontane foto's meekrijgt als resultaat. Hij vertelt je ook enkele poses die je kan proberen. Indien je dus echt niet weet wat doen voor de lens, zal hij je helpen ;)
Mieke Dutoit
Mieke Dutoit
2022-05-24
Super content! Heel mooie fotootjes voor de communie. Niet gemakkelijk om met kind en paard te werken, maar de fotograaf deed het geweldig!
Natasja Guetens
Natasja Guetens
2022-05-22
Super goede fotograaf. Mijn kindjes voelden zich super op hun gemak.. zeer vriendelijke mensen. Wij komen zowiso terug 👍👍 top fotograaf 👍👍 wij zijn zeer zeer tevreden 👍👍