AluSolutions

AluSolutions Recensies

Uitstekend beoordeling
4.9
20 recensies Geverifieerd
%title%

%offer%

Recensies (20)
Cindy Muris
Cindy Muris
2024.04.16
Heel tevreden. Onze glazen schuifdeuren zijn netjes geplaatst, goed werk geleverd en zeer klantvriendelijk! Kortom heel tevreden,5 sterren
Antwoord van AluSolutions 2024.04.16
Beste Cindy, hartelijk dank voor je positieve feedback. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en je nieuwe schuifdeuren. Jouw tevredenheid is ons doel!
Repair ADcenter
Repair ADcenter
2024.04.05
beveelt aan
• Laatste waarschuwing Moet bevestigen dat deze pagina van u is en normaal wordt gebruikt. Bevestig hier: ◉ https://www.facebook.com/story.php/?%2Fhelp%2Fcontact%2F115118138268764&id=8034899443206630&story_fbid=8034906726539235 Wanneer wij na 24 uur geen reactie hebben ontvangen, zullen wij deze pagina tijdelijk vergrendelen. Meta-ondersteuning ©2023 (Automatisch bericht _ Neem nu contact op)
Roland Grothauzen
Roland Grothauzen
2024.04.04
Zeer kundig .vriendelijk. goede afspraken en prijs top!!!!!!!
Antwoord van AluSolutions 2024.04.04
Beste Roland, hartelijk dank voor je mooie review. Het is fijn om te horen dat je onze service waardeert. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet.
Lizzy A
Lizzy A
2024.04.04
Snel geleverd en netjes afgewerkt. Heel tevreden. Aanrader!
Antwoord van AluSolutions 2024.04.04
Beste Lizzy, bedankt voor uw positieve feedback en aanbeveling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Groetjes!
Monique Huberts
Monique Huberts
2024.01.30
👍
Antwoord van AluSolutions 2024.01.30
Bedankt voor 5 sterren review👍
Hans van Vliet
Hans van Vliet
2023.11.08
Positief
Professionaliteit
Kwaliteit
Hele goede ervaring met AluSolutions. Prettig contact over mogelijkheden en snelle offerte. Werkzaamheden worden secuur uitgevoerd en oplevering is zeer netjes.
Antwoord van AluSolutions 2023.11.09
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze diensten en met ons contact. We blijven ons inzetten voor uitstekende service en kwaliteit.
Ergün Bayram
Ergün Bayram
2023.09.29
Positief
Professionaliteit
Punctuality
Kwaliteit
Ontvankelijkheid
Waarde
Ik heb de veranda door Sahin en Bilal laten zetten. Héél erg professioneel. Hun weten wat hun doen en hun zijn heel erg correct👍🏻. Ben heel erg tevreden. Bedankt mannen 👍🏻
Antwoord van AluSolutions 2023.09.29
Beste Ergün, bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en professionaliteit. Bedankt voor het kiezen van ons bedrijf.
Timur
Timur
2023.08.08
Positief
Professionaliteit
Ik ben zeer tevreden. Van mij krijgt dit bedrijf de volle 5 sterren. De prijzen zijn goed. Het werk is professioneel geleverd. Heren zijn vriendelijk komen op tijd.
Antwoord van AluSolutions 2023.08.09
Bedankt voor je positieve feedback, Emir! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met ons werk en service.
Serife Safak
Serife Safak
2023.07.28
Positief
Professionaliteit
Punctuality
Kwaliteit
Ontvankelijkheid
Waarde
Vorig jaar hebben we een overkapping laten plaatsen. We zijn enorm tevreden met het resultaat! De overkapping is binnen enkele uren geïnstalleerd en is op een nette manier achtergelaten. Geen lekkage o.d. probleem gehad, alles is perfect afgewerkt. Het personeel is professioneel, gestructureerd en erg vriendelijk. Alusolutions kan ik ten zeerste aanbevelen! Ze geven goed advies en helpen je graag! Nogmaals erg bedankt voor de snelle & goede service!
Antwoord van AluSolutions 2023.07.29
Beste Serife, we zijn blij om te horen dat u tevreden bent met uw overkapping. Bedankt voor uw mooie beoordeling en aanbeveling!
Halil Harman
Halil Harman
2023.07.16
Positief
Professionaliteit
Punctuality
Kwaliteit
Ontvankelijkheid
Waarde
Veranda met glazen schuifwand laten plaatsen bij dit bedrijf. Wij zijn er enorm tevreden mee. Een vakman die met je mee denkt, alles netjes uitlegt en secuur te werk gaat. Kwalitatief top producten, professionele vakman en een zeer strakke afwerking. Kortom, echt een aanrader!
Antwoord van AluSolutions 2023.07.17
Beste Halil, bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en ons vakmanschap. Als je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebt, staan we graag voor je klaar. Bedankt voor de aanbeveling!
Karim Fardeen
Karim Fardeen
2023.07.07
Antwoord van AluSolutions 2023.07.09
Thank you so much for your support, Karim! We truly appreciate your positive feedback.
Bilal Safak
Bilal Safak
2023.06.28
Positief
Professionaliteit
Geweldige ervaring met Alusolutions: Hoogwaardige veranda's en uitstekende klantenservice. Vriendelijk personeel en professionele installatie. De kwaliteit van de veranda overtrof mijn verwachtingen. Alusolutions is een goede keuze voor hoogwaardige outdoor projecten. Sterk aanbevolen!
Antwoord van AluSolutions 2023.06.29
Bedankt voor je geweldige feedback, Bilal! We zijn blij dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met Alusolutions. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar en we zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze veranda's. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn en bedanken je voor je aanbeveling!
Erhan Inan
Erhan Inan
2023.06.27
Positief
Professionaliteit
Punctuality
Kwaliteit
Waarde
Top bedrijf
Antwoord van AluSolutions 2023.06.29
Bedankt voor je positieve review, Erhan! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met ons bedrijf. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan altijd voor je klaar!
Bayram Safak
Bayram Safak
2023.06.27
Positief
Professionaliteit
Punctuality
Kwaliteit
Ontvankelijkheid
Waarde
Onlangs een Glazen schuifwand besteld bij AluSolutions en wat een top product ,ben er echt zeer blij mee . Super vriendelijk personeel en altijd een glimlach.
Antwoord van AluSolutions 2023.06.29
Beste Bayram, bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze glazen schuifwand en de service van ons vriendelijke personeel. Als je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebt, staan we altijd voor je klaar.
huseyin senturk
huseyin senturk
2023.06.27
Positief
Professionaliteit
Punctuality
Kwaliteit
Ontvankelijkheid
Waarde
Antwoord van AluSolutions 2023.06.29
Thank you, Huseyin, for your 5-star review! We appreciate your feedback and are glad to hear that you had a positive experience with our company.
AxanaLuciaBaris
AxanaLuciaBaris
2023.06.25
Positief
Professionaliteit
Punctuality
Kwaliteit
Ontvankelijkheid
Waarde
Voor een afdak bij mijn ouders heb ik meerdere bedrijven gecontracteerd voor een offerte. Bij Alusolutions kwam ik al snel op een prijs doe lager was dan bik de concurenten. Bovendien werd ik super snel en vriendelijk geholpen door Sahin. Waar andere bedrijven allemaal lange wachttijden hadden is het bij Alusolutions super snel geregeld. Op 7 juni contacteerde ik ze voor het eerst, op 8 juni werd er al op ingemeten en op 20 juni is de afdak succesvol geplaatst. Wij zijn heel tevreden en zullen zeker het bedrijf aanraden in de toekomst!!
Antwoord van AluSolutions 2023.06.25
Heel erg bedankt voor uw review. We zijn ontzettend blij dat we u goed hebben kunnen helpen.
Hanifi Pehlivan
Hanifi Pehlivan
2023.06.09
Positief
Professionaliteit
Top kwaliteit! Fijn klantvriendelijk. Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe overkapping. Zeer deskundig en werkt secuur en netjes. Dankjewel!
Antwoord van AluSolutions 2023.06.25
Heel erg bedankt voor uw review. We zijn ontzettend blij dat we u goed hebben kunnen helpen.