Allt i ett bygg Reviews

Allt i ett bygg Reviews

5.0

Excellent - based on 31 reviews

www.allti1bygg.se
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (31)
Sven Rosberg
Sven Rosberg
2022-03-21
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Rivning av bärande vägg, tapetsering, golvläggning och måleriarbeten. Allt flöt på bra med professionella hantverkare. Återkopplingen var mycket bra och hantverkarna var noggranna med att det skulle bli bra för oss. Rekommenderas verkligen!
Advertisement
N H
N H
2022-03-04
Proffsiga, nogranna och gör det lilla extra. Lyssnar på sina kunder. 10 av 10, världsklass.
Zerina Huzejrovic
Zerina Huzejrovic
2021-12-24
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Christian Karlsson
Christian Karlsson
2021-12-21
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Anlitade Allti1bygg för helrenovering av 2-plans radhus (exklusive våtutrymmen i detta skede) där etapp 1 med renovering av ena planet är avklarat som inkluderat ny planlösning, golv med elektrisk golvvärme, nya ytskikt, renovering av trapphall samt nya fönster och altandörr. Väldigt nöjda med allt från kommunikation innan och under projektet, genomförande och resultat. Lyhörda och flexibla under projektets gång för korrigeringar av den ursprungliga planen.
Eleonor Schygge
Eleonor Schygge
2021-12-18
Mycket bra byggfirma med hårt arbetande grabbar. Svarar när man ringer eller ringer tillbaka när det passar. Lyhörda och flexibla under arbetets gång. Jag är mycket nöjd med takbyte på hus och garage.
Advertisement
B. Hajduk
B. Hajduk
2021-09-06
Tom Andersson
Tom Andersson
2021-08-12
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Allt som man kan önska sig av en snickare. Noggrann, lätt att få tag på, håller en uppdaterad om progressen samt levererar i tid. Vi är supernöjda med vårat nya kök samt klinkersättningen i hallen. Kan verkligen rekommendera Allt i 1 Bygg.
Norbert Iván
Norbert Iván
2021-07-09
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Tack för vår nya altan! Det blev jättefint och fräscht! Mycket nöjd från första kontakt tills arbetet var klar. Bra pris, mycket duktiga hantverkare, snabbt och effektivt.
Erik Svensson
Erik Svensson
2021-06-21
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Anlitade Allti1bygg till att bygga vinterbonat uterum. Mycket nöjd med deras arbete och bemötande. De såg verkligen till att vi som kund var nöjda med resultatet och anpassade detaljer efter våra önkemål längs resan. Rekomenderar varmt för dig som vill ha hantverkare som går att lita på.
Advertisement
Salmir Nasic
Salmir Nasic
2021-05-22
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Armis Mandzukic
Armis Mandzukic
2021-05-21
Jätte bra företag. Håller tiden,bra kvalitet,trevliga,noggranna,lämnar snyggt efter sig. Rekommenderas varmt.
Elmir Elmir
Elmir Elmir
2021-05-20
Positive
Professionalism
Punctuality
Value
Inas awada
Inas awada
2021-04-24
Positive
Professionalism
Quality
Value
Advertisement
Timo Mäntylä Liffner
Timo Mäntylä Liffner
2021-04-15
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Eldin och hans grabbar är punktliga, trevliga och håller vad de lovar. Utmärkt kommunikation där Eldin stämmer av innan de kommer. Bästa betyg!
Sabahudin Omicevic
Sabahudin Omicevic
2021-04-11
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Min badrumsrenovering kunde inte ha blivit bättre. Jag kan starkt rekommendera Allt i 1 bygg! 👍
Amir Sikiric
Amir Sikiric
2021-03-02
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Oerhört professionell, effektiv, lyhörd och tillmötesgående personal. Arbetsutförandet är av absoluta toppklass! Jag kommer definitivt att anlita detta företag igen och rekommenderar starkt till alla att göra detsamma! +++++
Ivica Situm
Ivica Situm
2021-02-22
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Riktig bra o goa grabbar som kan verkligen sitt jobb .Punktliga , duktiga o ansvarsfula, verkligen starka rekommendationer till alla👷👷👷
Advertisement
Ubert Isaac
Ubert Isaac
2021-02-02
Siv Fransson
Siv Fransson
2020-10-15
Positive
Professionalism
Duktig snickare, lämnar en ren arbetsplats efter sig, som sköter reklamationer utan diskussion, bästa rekommendation.
Heba Jaouni
Heba Jaouni
2020-10-12
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Dedikerad och trevlig personal som älskar sitt arbete och det syns verkligen på resultatet. Rekommenderas starkt !