www.allesvoordehuid.nl Reviews

www.allesvoordehuid.nl Reviews

5.0

Excellent - based on 13 reviews

www.allesvoordehuid.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (13)
Mirjam Roijers
Mirjam Roijers
2024-01-24
Duidelijke site, snel mijn favoriete producten gevonden en snel in huis !!
Advertisement
Diewertje
Diewertje
2023-11-26
Wendy Brekelmans
Wendy Brekelmans
2023-11-25
Super tevreden met de producten van Medek8 & Mesoestetic !! Een goed advies gekregen en snelle levering. Zeer zeker aan te raden!
mildred verheijden
mildred verheijden
2023-11-24
Hele fijne sfeer en heel goed advies!! Ik ben heel blij met de behandelingen en de producten.
Coen Van der Wielen
Coen Van der Wielen
2023-11-10
Goede producten van Medik8 waarbij ik spoedig resultaat zie, zeker een aanrader!
Advertisement
Alpha Mansaray
Alpha Mansaray
2023-11-01
Mijn huid is super mooi en egaal geworden door de producten van Medik8!
marit timmermans
marit timmermans
2023-10-26
Hele gedetailleerde site, kon goed vinden wat ik nou precies moest gebruiken voor mijn huid zonder contact op te nemen!! Zeker aan te raden en een heel breed assortiment!:)
Filippine
Filippine
2023-10-26
Hier wordt je enorm goed geholpen met je vragen en je krijgt snel en goed advies. Goede producten en snelle levering!
Nova Schilders
Nova Schilders
2023-10-25
Echt een hele fijne service en snelle levering! Ik kan er altijd terecht voor advies en wordt altijd fijn geholpen.
Advertisement
Tamara Belt
Tamara Belt
2023-10-19
Een tijdje terug kreeg ik ineens allemaal puistjes in mijn gezicht. Britt vroeg goed door naar de veranderingen in mijn levensstijl en de producten die ik gebruikte. Al snel ontdekte ze de veroorzaker van de puistjes. Ze gaf me advies over welke ingrediënten ik moest vermijden en welke producten beter voor mij zijn. Sinds dien heb ik geen problemen meer. Superfijn!
Emmie Verheijden
Emmie Verheijden
2023-09-26
Super fijne producten en snelle levering! Word altijd goed geholpen bij vragen en advies.
Dinah Verstijnen
Dinah Verstijnen
2023-09-26
Met totaal geen kennis over welke producten nu echt goed waren voor mijn huidtype stapte ik binnen. Eindelijk weet ik welke producten ik moet gebruiken, waar ik mijn focus op moet leggen en is mijn huid het rustigste wat het in een hele tijd is geweest! Gezellig om hier altijd even langs te komen, tot snel weer meiden!
Nina Pietjouw
Nina Pietjouw
2023-09-23
Heel erg tevreden! Mooie en fijne producten. Snelle levering en goede prijs-kwaliteitsverhouding!
Advertisement