Alignment Club Reviews

Alignment Club Reviews

5.0

Excellent - based on 54 reviews

www.alignmentclub.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (54)
Gregory Dirksz
Gregory Dirksz
2023-11-14
Met heel veel plezier heb ik personal training bij Auke en Natalie gevolgd. Mijn persoonlijke doelen heb ik onder hun begeleiding ruimschoots gehaald en wisten zij me op een positieve manier te triggeren om het maximale uit de training te halen. De begeleiding was professioneel en resultaatgericht met een mooi en uitdagend persoonlijk plan. Ik vond de combinatie van boksen en krachttraining ideaal. Ik ging daarom met heel veel plezier naar de training! Ik beveel daarom Natalie en Auke aan als je op zoek bent naar een professionele personal trainer.
Eveline Lans
Eveline Lans
2023-11-12
Super begeleiding gehad van Auke! Mijn doel bereikt in 12 weken. Naast de bokstraining en conditie opbouw fijne persoonlijke begeleiding en goeie balans tussen het opbouwen van mijn fysieke en mentale weerbaarheid. resultaat is dat ik weer goed in mijn vel zit!!
Sieb
Sieb
2023-11-07
Nav een ongeluk mogen revalideren bij Auke. Uiteindelijk trainingsschema met voedingsschema gecombineerd. Mega resultaat : binnen 10 weken van 108,2kg naar de 90,0! En het gekke is : ik at meer dan normaal, dus geen moment trek gehad! Ik had dit nooit verwacht, maar Auke geeft je de tools en motivatie om dit te kunnen. Geloof me : dit kan jij ook! Zeker aan te raden om naar Alignmentclub na te gaan.
Denise
Denise
2023-11-07
Sinds mei begonnen met sporten bij Auke. Jarenlang geen sportschool gezien en ik vond het daardoor nogal “spannend” om weer in de gym te komen. Auke biedt hele fijne begeleiding, is vriendelijk, gezellige trainingsessies en goed advies. Auke luistert heel goed naar wat je wensen zijn en maakt een passend en realistisch plan. Auke heeft in het begin duidelijk verteld dat we het plan altijd kunnen bijstellen als het niet helemaal naar wens is. Ruimte voor een persoonlijk gesprek en evaluatie is er altijd. Mijn doel was afvallen en mijn core te versterken. Elke 2 weken krijg ik bij het meten en wegen een duidelijk en gemakkelijk nieuw voedingsschema mee. Tijdens het trainen zorgt Auke er op een hele positieve manier voor dat je het maximale uit jezelf haalt. Echt een aanrader als je je doelen eindelijk eens wilt behalen!
Anika van 't Hazeveld
Anika van 't Hazeveld
2023-10-04
Chronische ziek en toch sporten. Plotseling geconfronteerd worden met niet meer kunnen sporten. Ineens is er behoefte aan echte hulp! Wat kan ik nog? Wat juist niet?? Begonnen met niets , maar ik kan weer sporten en zit weer lekker in mijn vel. Soms is alleen motivatie niet genoeg. Kennis van zaken. Omgang met diagnose Aangepast dieet Niets was te veel! Auke kan het!! (Dat weet ik inmiddels zeker) Een linkse of een rechtse hoek is aan mij niet besteed 😉 Maar ik voel me stukken beter, Als je dat maar weet!! Thanks auke!
Hayko nubar Darcin
Hayko nubar Darcin
2023-09-19
Auke een vakbekwame trainer met een goede dosis humor. Weet goed wat je lichaam aankan en haalt daar het beste van uit.
Simone van Ruitenbeek
Simone van Ruitenbeek
2023-09-14
Trainen bij Auke is echt super fijn! Je werkt sneller naar je persoonlijke doel en Auke creëert een fijne sfeer waardoor je je pijnlijke en kwetsbare kant durft te laten zien en daarmee kan werken naar je doel waardoor je je weer fit en zelfverzekerd voelt! Zo viel ik de nodige kilo’s af om weer op een gezond gewicht te komen. D.m.v krachttraining heb ik minder rug klachten en meer stabiliteit in mijn core. Momenteel ben ik zwanger en trainen we lekker door om ook gezond en fit de zwangerschap door te gaan. Dat alles met goede focus, lachen en kletsen tussen het zweten door. Uurtje sporten vliegt voorbij! Na de zwangerschap hebben we al weer een nieuw doel gezet, dus blijf voorlopig nog wel even trainen bij Alignment Club!
Elisabeth Mes
Elisabeth Mes
2023-09-13
In de Personal Training sessies met Auke hield hij tempo hoog, liet hij me verder gaan dan ik kon. Ook duwde hij op pijnlijke buttons die ik in de training kon verwerken en als persoon kon groeien. Auke luistert en vertaalt goed en is ook gewoon een hele fijne en professionele vent!
Marleen Jacobs
Marleen Jacobs
2023-09-11
Bij Auke heb ik twaalf weken een op een gesport. Al vanaf de start motiveerde Auke mij mijn mindset uit te dagen en van mijn hoofd in mijn lijf te komen. Hij heeft het uiterste uit iedere sessie gehaald en motiveerde van start tot eind om oefeningen af te maken. De oefeningen die ik moest doen, had Auke goed afgestemd op mijn lijf voor optimaal resultaat. Hij heeft er met zijn programma voor gezorgd dat ik niet alleen afviel, maar vooral weer sterk werd in mijn lijf én mindset. “Duurzaam investeren” noemt hij dat. Dus nu 12 weken later, ben ik niet alleen 8 kilo lichter, maar ook vele malen fitter. Zowel lijfelijk als in mindset. Ik kan Auke en de Alignment Club aan iedereen aanbevelen, gun dit jezelf!
Sabrina Born
Sabrina Born
2023-09-11
Na een tijd niet meer gesport te hebben gaven ze mij het vertrouwen dat het goed ging komen. Je gaat samen met een trainer trainen en die geeft je ook tips als je alleen gaat sporten. Zo kan je echt vooruitgang boeken. Je wordt ook geholpen met je voeding. En gelukkig normale voeding die iedereen kent en je gewoon in de supermarkt kunt kopen. Ook kan je gezin eventueel mee eten dus het kost je geen extra moeite (alleen discipline 😉) zeker een aanrader om bij de Alignment club te gaan trainen met hulp van één van de trainers. Het is ontzettend leuk en je krijgt er positieve energie van.
Jan-Peter Reumerman
Jan-Peter Reumerman
2023-08-26
Als je deze review leest ben je waarschijnlijk op zoek naar een manier om gezonder en fitter te worden. Als ondernemer ben ik meestal erg druk en staat gezondheid niet (altijd) voorop. Bij het eerste gesprek bij Auke werd ik geconfronteerd met mijn gewicht en conditie. Door de scherpe, maar altijd positieve mindset is het gelukt om af te vallen en ben ik bezig om weer in spiermassa te groeien. Los van de doelen, leer je om je eigen grenzen op zoeken en word je elke sessie weer uitgedaagd, altijd met de nodige dosis humor. Het valt mij op hoeveel energie je juist krijgt van elke training, waarbij je in je hoofd echt tot rust komt. Mocht je twijfelen, het is zeker de investering waard!
Lorenzo
Lorenzo
2023-06-22
Hele fijne begeleiding ervaren. Auke is een leuk persoon met humor, die je genoeg pushed om snel resultaat te behalen, maar ook je lichamelijk grenzen snel door heeft. Dit zorgde er voor dat ik in relatief korte tijd een grote verandering heb gemerkt. Mijn lichamelijk klachten zijn ook een stuk minder. Verder ben ik nu meer zelfverzekerd in de sportschool, mede door de kennis van de apparaten en mind-muscle connection, wat overweldigend en verwarrend kan zijn als je nieuw bent in de sportschool. Zeker een aanrader!
Ramona De Groot
Ramona De Groot
2023-02-28
Alignment Club, Wat een toppers zijn dat! Toen ik net bij de club kwam zat ik er emotioneel erg doorheen, ik was veel afgevallen en eten lukte niet meer. Dankzij de begeleiding van Alignment Club zit ik weer vol zelfvertrouwen, eten gaat goed en ben weer blij met mijn lichaam. Het gaat niet alleen om sporten maar ook om voeding en mindset, bij Alignment Club ben je daarvoor op het juiste adres.
-XXX- Fsmtdiy
-XXX- Fsmtdiy
2023-02-28
Trainen met Auke is een feestje, iedere week weer. Ik was op zoek naar meer vertrouwen in mijn lijf. Vertrouwen dat door chronische pijnklachten wel een oppepper kon gebruiken. Waar lagen mijn grenzen nou echt, wat kan ik nog wel? Auke daagt me niet alleen fysiek uit, verlegt mijn grenzen meer dan ik had durven dromen. Ook benoemt hij op tactische doch directe wijze andere pijnpunten. Ik kan zoveel meer dan ik dacht. Ik verbeter altijd weer door de trainingen. Ik kom er altijd blij en opgeladen vandaan. Voor het boxen als warming-up en om me uit mijn altijd drukke hoofd te halen staat garant voor lol en veel lachen! Ik zei het al, een feestje! Astrid
Mark van Essen
Mark van Essen
2023-02-28
Na een pittige periode hulp gezocht bij Auke. Psychosomatische fysio zou voor mij de oplossing zijn. Goeie gesprekken en daarna stoom afblazen. Ik heb weer vertrouwen in mijzelf en ben terug op de rails💪🏻.
Dirk Westerhuis
Dirk Westerhuis
2023-02-28
Proffesionele persoonlijke begeleiding. Enorme progressie gemaakt in korte tijd. Rugklachten verdwenen. Bedankt!
Christine Lagerwerf
Christine Lagerwerf
2023-02-28
Dankzij Auke al meer dan 13 kilo kwijt met trainen en zijn voedingsschema. Hij leert je de juiste techieken, geeft je de juiste tips voor doorgroei in sporten. Maakt je trainingen passend met wat je graag zou willen en geeft je de motivatie om door te knallen. Thanks Auke
Daniel Horst
Daniel Horst
2023-01-19
Nadat ik in een burn-out was beland, ben ik gestart met Personal (kickboks)training bij de Alignment Club. Ik heb voornamelijk gewerkt met Auke van der Heijden. Ik vond hem erg prettig in de omgang en zeer professioneel in zijn vak. Mede door zijn aanpak en werkwijze ben ik zowel mentaal als fysiek weer op het niveau om weer te beginnen met werken. Een echte aanrader dus voor mensen die (vanuit een burn-out) willen werken aan het verbeteren van hun fysieke en mentale conditie.
Marjo van den Berg-Verwoerd
Marjo van den Berg-Verwoerd
2023-01-11
Heel prettig samen gewerkt aan persoonlijke groei. Zowel lichamelijk als geestelijk. In sport grenzen verlegd en goed inzicht gekregen in gezond voedingsplan. Thanx Auke.
rob zondervan
rob zondervan
2022-11-21
Mijn vrouw en ik wilden graag iets aan onze conditie en fitness doen ,maar gezien onze leeftijd, beide 78 jaar, behoefte aan begeleiding. Dit vonden wij bij Auke, hij heeft ons door zijn begeleiding op het juiste spoor gezet. Zijn manier van werken is een voorbeeld hoe een personal trainer moet zijn , goed voorbereid,rustig en weloverwogen met een begrijpelijke uitleg voor alles wat hij doet. Wij kunnen iedereen die begeleiding zoekt, Auke van harte aanbevelen. Rob en Brigitte Zondervan.