Aligned living

Aligned living Reviews

Excellent rating
5.0
29 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (29)
Monique Schoonderbeek
Monique Schoonderbeek
2024.04.18
Een week geleden heb ik een hele fijne reading gehad. Thomas handelt van uit een zuivere en oprechte energie. Dit vertaald hij op een aardse manier en stelt mooie vragen. Dankjewel!
Advertisement
Rianne Poot
Rianne Poot
2024.02.22
Van Thomas kreeg ik een soul business reading en deze kwam voor mij op het juiste moment. Namelijk net voordat ik mijn nieuwe aanbod ging lanceren. Het voelde namelijk nét niet kloppend en door met Thomas in gesprek te gaan kwamen we erachter wat die laatste stukjes van de puzzel waren. Ik zat voornamelijk mijzelf in de weg, een stukje perfectionisme, angsten om mijzelf volledig te laten zien en vanuit volle zelfvertrouwen hierachter te staan. Thomas voelde heel snel aan welke angsten ik ervaarde en gaf mij de tips, tools én ruimte om dit te doorvoelen. Het heeft mij veel rust gebracht en mijn creatie trajecten voelen krachtiger dan ooit! Dankjewel Thomas, je bent echt een topper!
Kim
Kim
2024.02.04
Enkele weken geleden een bijzondere, pure en heldere reading van Thomas mogen ontvangen die bepaalde zaken bloot legde, en me de bevestiging van een hoop dingen gaf. Hij gaf me de juiste richting aan en wist me feilloos te lezen. Nogmaals dankjewel Thomas, tot snel!
Brenda Bonte
Brenda Bonte
2024.01.18
Van Thomas kreeg ik een soul business reading! Direct aan het begin van de reading merkte ik al hoe extreem on point de reading voor mij was. Heel veel dingen die benoemd werden zijn dingen die mijn intuïtie mij al wel eens hadden verteld. Echter is het voor mij juist nog een proces om daarop te durfen te vertrouwen. Gelukkig was daar ook ruimte voor, met voorbeelden vanuit zijn eigen proces gaf hij mij meer duidelijkheid over hoe ik mijn eigen intuïtie beter kan gaan begrijpen en hoe ik bepaalde processen kan aanpakken. Daarnaast gaf Thomas ook fijne praktische tools mee die ik kan gaan gebruiken om bepaalde belemmerende overtuigingen te gaan begrijpen en te transformeren. Voor mij voelt de reading is een stukje bevestiging, soms confronterend, maar vooral een boost in mijn zelf vertrouwen, opdat ik weet dat ik op het juiste pad zit, vanuit volle overtuiging mag gaan leven en volledig mijzelf mag gaan laten zien. Ik kan het daarom ook absoluut aanraden.
Sylvia Hooiveld
Sylvia Hooiveld
2024.01.09
Thomas is een hele fijne coach. Je kan altijd bij hem terecht. Snel een verbinding en vertrouwen. Hij weet precies wat ons gezin nodig heeft en weet de juiste woorden te zeggen, waardoor je zelf na gaat denken over het proces waar je in zit 💖💞
Advertisement
LindAdemwerk
LindAdemwerk
2024.01.09
Wat een fijne en heldere reading Thomas, dank je wel voor de tips en bevestiging van zaken die in het onderbewuste lagen, maar waar jij licht op scheen. Super fijne persoonlijkheid die je echt even meeneemt zodat er een volgende stap kan worden gemaakt🙏 Liefs, Linda
selena lemmers
selena lemmers
2023.12.01
Onze kinderen waren ontzettend veranderd sinds we in een nieuw huis zijn gaan wonen, agressiever ,em bang om te slapen, Na wat gesprekken met de kinderen en een reiniging leek t even beter maar het kwam 10x erger terug. De kinderen waren specifiek over wat ze zagen en dit bleken nogal kwade entiteiten, terecht gekomen bij Thomas en na een sessie met deze vriendelijke kundige man ,die echt doet wat hij zegt leven we nu weer veeeeeel ontspannender. Ik raad Thomas dan ook aan, en voor ons als volwassenen is er duidelijk geworden dat onze beschermengelen er echt zijn en we deze moeten koesteren
Kim
Kim
2023.11.22
Ik heb zeer fijn gesprek gehad met Thomas en het heeft me enorm geholpen. Alle tips ga ik zeker meenemen en toepassen. Wat mij betreft een echte aanrader!
Mark Linde
Mark Linde
2023.10.06
Prachtige reading ontvangen van Thomas. Raak, inzichtelijk, bekrachtigend en liefdevol.
Advertisement
Glenn De Groot
Glenn De Groot
2023.10.05
Hele fijne Reading gehad. Thomas vertaald de boodschappen goed veel herkenning en inzichten om verder mee te gaan. Gr. Marloes
Kenneth Meyer
Kenneth Meyer
2023.10.04
Thomas heeft de gave om uit een enkele vraag of observatie, de kern van het vraagstuk te zien en te halen. Op deze manier heeft hij mij hele waardevolle inzichten gegeven. Het resultaat? Ik ben me vrijwel direct beter gaan voelen en mijn lichaam en geest voelen een stuk fitter en gevuld met energie aan. Zo sceptisch als ik was in het begin, zo overtuigd van zijn kwaliteiten ben ik nu. Ik kan Thomas als mens en als professional zeer zeker aanraden.
Christopher Bird
Christopher Bird
2023.09.23
Thomas has such a calm and reassuring energy about him. I felt so relaxed speaking with him, as if I was speaking to a friend. He guided me on a meditative experience in a relaxed and well paced way enabling me to achieve what I intended. Thomas provided much insight and valuable tips with me at the end of the session which I am truly grateful for. I enjoyed the session so much and would recommend working with Thomas to any seeking to retrieve lost aspects of their soul to become a more complete version of themselves. Thanks Thomas 👍
Inge van Broekhoven
Inge van Broekhoven
2023.09.07
Deze online reading met Thomas heeft mij de verheldering gegeven waar ik naar zocht, zo blijkt achteraf. Thomas heeft mooie kaarten voor me gekregen die mij bevestigden dat ik belangrijke keuzes mocht gaan maken. Het is tijd. Tijd om te doen wat ik al voelde dat ik moest doen. Dank Thomas.
Advertisement
Patrick Scholten
Patrick Scholten
2023.08.29
Zojuist van Thomas een hele fijne reading mogen ontvangen. Thomas had de reading heel persoonlijk, maar ook zeker professioneel neergezet. Ik had het gevoel dat ik mijn verhaal bij hem kwijt kon en dat daar ook de tijd voor was. De reading die ik ontving was echt spot on, er kwamen zaken voorbij waar ik al een tijd mee speelde, het werd nu bevestigd dat ik daar wat mee mag gaan doen. Thomas, onwijs bedankt en tot ziens!
Jos Ridderbeks
Jos Ridderbeks
2023.08.28
Op zoek, nieuwsgierig, bevestiging? Met al deze vragen en gevoelens een fantastische ervaring met Thomas gehad, een aanrader!
Bianca Rosa
Bianca Rosa
2023.08.17
Ik ben dankbaar dat ik als ondernemer heb gekozen voor de Soul business reading bij Thomas. Ik liep vast in mijn inspiratie en er kwam enige twijfel/onzekerheid. Dit kwam vooral doordat ik na een coachingsessie vaak de energie overneem van mijn cliënten en de laatste dagen was mijn eigen levensenergie minder geworden. Ik voelde wat somberheid en had weinig inspiratie. Door de reading met Thomas kreeg ik veel antwoorden die resoneren, diep van binnen voelde ik het meteen stromen, alleen had ik de hulp van Thomas nodig om erbij te komen. Ik hou van de natuur en dansen en deze onderwerpen kwamen ook aan bod. Dansen zorgt ervoor dat mijn levensenergie weer gaat stromen. Ook heb ik tips gekregen over mijn eigen bedrijf, zichtbaarheid en authentiek mogen zijn en uit mijn comfortzone stappen. Het gesprek met Thomas voelde als een 'goede vriend' vertrouwd, fijne rustige energie, invoelend, ondersteunend, liefdevol, zacht, inspirerend en de next step in mijn bedrijf. Thomas neemt ook echt de tijd voor je! Ik kan deze Soul business reading aan elke ondernemer aanraden die het gevoel heeft om vast te zitten in je proces of in je privé-leven, alle thema's die namelijk privé spelen hebben een connectie met je bedrijf. Voor nu voel ik vooral dankbaarheid en veel nieuw energie stromen!
Laila Uscha Donk
Laila Uscha Donk
2023.08.15
Thomas straalt een bepaalde 'helende energie' uit. Ondanks we elkaar nauwelijks kennen leek het al gauw alsof er altijd al een connectie was/is. Het gesprek verliep natuurlijk en het voelde al gauw erg vertrouwd aan. Ik zat met wat issues in familiesfeer die hij kon benaderen op een manier welke ik nog niet zelf had bedacht. Deze extra inzichten hebben me toch een bepaalde rust en bevestiging gegeven dat ik volledig mag vertrouwen op de begeleiding die ik krijg van het universum. Thomas is ook een voorbeeld wat betreft visualisaties en hoe je hetgeen je wenst naar je toe kunt trekken. Thomas kan keiveel. Ik raad hem ook zeer zeker aan. Spread the word!
Advertisement
Remi Terhorst
Remi Terhorst
2023.07.27
Ik ben zelf hypnotherapeut en heb al veel in mezelf mogen oplossen. De woorden van Thomas kwamen precies op het juiste moment, waardoor ik weer die stappen kan nemen... om in mijn werk, vrienden, relatie, gezin nog verder te mogen groeien, wat ik zelf nog niet besefte. Soms is het goed om ook zelf even stil te staan bij de gezette stappen, om vervolgens nog meer voorwaards te mogen gaan. Dankjewel Thomas voor alle mooie woorden, de inzichten en de verrassende elementen die jij binnen bracht! Ik kom nog eens bij je terug! Hypnotische groet 🌟 Remi Terhorst
Marion F
Marion F
2023.07.18
Een geweldige leuke reading gehad van Thomas.Wat een leuke , lieve man met humor en oprecht.Ben onder de indruk alles klopte zo goed.Ook mijn overledene vader kwam goed door.Echt zo mooi🙏🏻💖 Wat mijn date betreft dat gaat zeker goed komen heel blij mee,ook mijn huisje waar ik zo naar verlang gaat eindelijk komen. Ik raad Thomas zeker aan. 💖🤗🫶🏻🙏🏻 Dankjewel lieverd!
Lisa Christina de Jong
Lisa Christina de Jong
2023.07.17
Afgelopen Maandag mocht ik een energie behandeling ontvangen van Thomas. Ik zit in hetzelfde werkveld als Thomas, ik werk ook met energie en en daarin dus ook spaceholder voor anderen, en juist daarom is het voor mij super belangrijk om mijn eigen energetische systeem goed ´up tp date´ te houden en juist te verzorgen. Na een online hulpvraag van mijn kant kwam ik in contact met Thomas en ik ben heel blij dat ik naar mijn gevoel heb geluisterd. Thomas heeft hele zachte verwelkomende en dragende energie, hij weet echt heel goed wat hij doet en voelt ook goed wat er gaande is in iemands systeem en leven, en geeft daarin dan ook meteen hele simpele praktische tips mee die direct toepasbaar zijn. Dankjewel Thomas, wat was het ontzettend ontspannend en verzachtend voor mij. Ik kom zeker bij je terug in de nabije toekomst