Aktiv Miljö AB Recensioner

Aktiv Miljö AB Recensioner

4.9

Utmärkt - baserat på 78 recensioner

www.aktivmiljo.se
är verifierad av Trustindex

Vi garanterar att alla recensioner är 100% riktiga.
Vad är Trustindex?
%title%

%offer%

Mer
Recensioner (78)
Johanna Schultz
Johanna Schultz
2024-01-17
Fin service från Jenny! :-)
Mikael Larsson
Mikael Larsson
2024-01-06
Personal som verkligen bryr sig. Snabb, effektiv och säker leverans! Rekommenderas!
Håkan Furustig
Håkan Furustig
2023-12-08
Fantastisk bra service och snabb leverans!
Carolin D Land
Carolin D Land
2023-10-13
Kan varmt rekommendera!
Magnus Kjellberg
Magnus Kjellberg
2023-10-13
Bra service, snabb leverans!
Stine Fjeld
Stine Fjeld
2023-09-12
Jag är jättenöjd, rekommenderar varmt!
Marjan Pakfetrat
Marjan Pakfetrat
2023-09-07
Otroligt trevligt bemötande! Stort utbud av allt inom inredning till både kontor och hem. Funktionellt och ergonomiska möbler med otroligt fin design.
gustaf elfström
gustaf elfström
2023-09-05
Trevligt bemötande och välsorterat showroom. Blev ett jätte fint resultat.
Ola Dahl
Ola Dahl
2023-08-28
Philip Christensen
Philip Christensen
2023-08-22
Att ge sig ut på resan för att hitta den perfekta ergonomiska stolen kan verkligen vara en skrämmande uppgift, speciellt för mig själv som var en komplett nybörjare. Tar man sig an utmaningen så förstår man att det är många moment som krävs för att hitta den där stolen som känns riktigt bra och som passar som handen i hansken. På Aktiv Miljö hittade jag inte bara en butik, utan en oas av expertis och hjälp som gjorde den här resan till en barnlek. Om du är på jakt efter en ergonomisk stol och utsikterna känns överväldigande, rekommenderar jag Aktiv Miljö helhjärtat. Deras engagemang för ärlighet, vägledning och expertis kommer att göra din resa till en tillfredsställande upplevelse. Tack vare deras hjälp har jag nu en ergonomisk stol som känns skräddarsydd för mig, och jag kan med säkerhet säga att jag gjorde rätt val genom att välja Aktiv Miljö som min partner i denna strävan. Stolen jag köpte var en Herman Miller Cosm och jag kan starkt rekomendera denna stol. Detta är nog den mest omtalade stolen år 2022. Det är en av de dyrare stolarna men när det kommer till stolar rekomenderar jag att gå för en bra med en gång. Köper du en billig kommer du att ångra dig och det kommer att kosta dig mer i slutändan än om du hade valt en bra stol från början.
Gilbert Bergström
Gilbert Bergström
2023-06-19
Aktiv Miljö främst genom Jenny A har hjälpt vår advokatbyrå genom hela vår ommöblering genom att ta fram många förslag och i övrigt lagt ner mycket tid och varit till hjälp med inköp av nya möbler, design, försäljning av våra gamla möbler samt utbyte av slitna delar till finare möbler. Servicen har varit toppklass precis som kvalitet på produkterna och råden. Kommer fortsätta samarbeta med Aktiv Miljö.
Svara från Aktiv Miljö AB 2023-06-20
Tack så mycket, Gilbert! Vi är glada att höra att du har haft en bra upplevelse med oss och att du kommer att fortsätta samarbeta med oss. Vi är stolta över att kunna erbjuda en högklassig service och produkter.
Tomas Andersson
Tomas Andersson
2023-06-16
Supernöjd med bemötande och leverans av vår nya konferensavdelning. Den är nu inbjudande, modern och med färger som skapar liv. Inlyssnande och kompetent bemötande som verkligen skapar en känsla av att man är i trygga händer. Skulle rekommendera dem till alla som vill skapa en miljö som gör att man ser fram emot att komma till kontoret
Svara från Aktiv Miljö AB 2023-06-20
Tack så mycket, Tomas! Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och leveransen av din nya konferensavdelning. Vi är stolta över att kunna skapa en miljö som gör att du ser fram emot att komma till kontoret.
Rasmus Knutsson
Rasmus Knutsson
2023-06-14
Daniel has been the greatest help imaginable over the last six months, helping us furnish a whole office. Whether he has been giving us style advice, finding the best prices, or setting up the whole chain from order to assembly, he has always been attentive, knowledgeable, and really fast in his responses. Highly recommended!
Caroline Cala
Caroline Cala
2023-05-25
Hög kvalite på varor och vädligt hjälpsamma vid frågor kring en beställning. Rekommenderra varmt.
Svara från Aktiv Miljö AB 2023-05-31
Tack snälla för din recension. Hoppas ni är fortsatt nöjda med Stolen.
Torsten Scholle
2023-05-17
Kundbemötande Mycket dålig ordning på ekonomiavdelningen. Jag betalar med kort och beloppet dras på mitt konto före leverans. Produkterna levereras och allt är frid och fröjd tror jag. Av någon anledning betalas pengarna tillbaks fyra månader senare till mitt konto utan min vetskap. Ett trevligt mail om ett misstag från Aktiv Miljö borde man kunna förvänta sig. Men mailet innehöll en påminnelse och hot betala inom 10 dagar annars kronofogden. Men andra ord dåligt kundbemötande och en fundering kanske ska man anlita en annan leverantör med bättre bemötande och bättre ordning på betalningar.
Joakim Rosdahl
Joakim Rosdahl
2023-03-28
Vi har köpt in två stycken Framery One telefonbås och några riktigt snygga whiteboards genom Aktiv Miljö. Fantastiskt bra kundbemötande genom hela leveransen! Kan varmt rekommendera
Svara från Aktiv Miljö AB 2023-06-15
Hej Joakim, tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du har haft en bra upplevelse med oss och att du kan rekommendera oss. Vi önskar dig en fortsatt trevlig dag!
Daniel Backeman
Daniel Backeman
2023-03-23
Vi beställda en Mood Wall från Lintex via Aktiv Miljö. Det gick supersmidigt! Jättetrevligt, snabbt och proffsigt bemötande, bra service när vi hade lite funderingar och bra kommunikation angående leveranser. Vi har ingenting att anmärka på!
Svara från Aktiv Miljö AB 2023-06-15
Hej Daniel, tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi är glada att du upplevde det som supersmidigt och att du fick bra service och kommunikation. Vi är glada att du är nöjd!
Taras Klaskouski
Taras Klaskouski
2023-03-12
Saija Ylikelloniemi
Saija Ylikelloniemi
2023-02-07
Riktigt bra service! Älskar min nya stol.
Johan Hansson
Johan Hansson
2023-01-19
Mycket bra service och trevligt bemötande.