Kazerne

Kazerne Reviews

Good rating
4.3
854 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (854)
Tom Brouwers
Tom Brouwers
2024.04.13
Trip type
Business
Location
Rooms
Service
Eddy Depetter
Eddy Depetter
2024.03.30
Location
Irene van der Burgt
Irene van der Burgt
2024.03.26
Het eten is ontzettend goed en lekker, de sfeer en uiterlijk van het restaurant zijn ook top. Het personeel is vriendelijk.
Reply from Kazerne 2024.03.26
Beste Irene, hartelijk dank voor je mooie compliment! Wat fijn om te horen dat je bij ons genoten hebt. We hopen je snel weer te mogen begroeten bij Kazerne. Groeten, team Kazerne
John Koufoudakis
John Koufoudakis
2024.03.13
Our room for 3 days was Junior suite ,was no privasy in toillet,without door,windows couldnt be opened for some fresh air,lighting was very dark to see in the mirror,shower pressure was quite low,no body milk,coffee machine was very bad and reception desk should be open till 8oclock daily.TRAGEDY!!
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Reply from Kazerne 2024.03.19
Dear Mr Koufoudakis, thank you for your feedback. We always appreciate if a guest is taking the effort to give us feedback about our hotel. I am very sorry to hear that the room was not to your satisfaction. Of course, that is not the experience we want to give to our guests and I apologize for that. I would like to contact you in a personal way by phone or email. Unfortunately I don't have your contact details, because I think the booking is made under another name. Can you send me an email to: info@kazerne.com to the attention of Bregje? I hope to hear from you, thanks in advance! Greetings, Bregje, Operations Manager
Bregje
Bregje
2024.03.02
Location
Rooms
Service
Giel Janssen
Giel Janssen
2024.02.27
Eten bij KAZERNE is wel lekker maar na een 4-gangendiner wil ik ook enigszins gegeten hebben. Dat was totaal niet het geval, na de zit van drie uur en die 4 gangen had ik meer honger dan toen ik eraan begon. Zo ook mijn hele gezelschap. Meteen na het verlaten van KAZERNE werd er nog gegeten daar waar je eten uit de muur kan trekken. Ze zullen ons er nooit meer binnen zien.
Trip type
Family
Reply from Kazerne 2024.02.27
Beste Giel, Hartelijk dank voor je feedback en dat je de moeite hebt genomen om met ons je ervaring te delen, zodat we ons voordeel ermee kunnen doen en onze service kunnen optimaliseren. Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden over ons restaurant bent, dat is natuurlijk niet de ervaring die we onze gasten willen geven. Zou je ervoor open staan wanneer ik met je in contact kom hierover? We beschikken helaas niet over jouw contactgegevens dus hopelijk zou je ons die kunnen verstrekken door een e-mail te sturen aan: info@kazerne.com t.a.v. Bregje. Dan kunnen we dit samen even bespreken. Graag vernemen we van je. Alvast dank daarvoor en onze excuses dat je je bezoek bij Kazerne niet als positief hebt ervaren. Met vriendelijke groeten, Bregje, Operations Manager Kazerne
Nadezhda P
Nadezhda P
2024.02.16
Very nice place! Enjoyed it a lot! We got a 4 course menu and it was a good amount of food, good waiting time! Recommending if you are looking for a good night out and romantic dinner
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
YIYU SU
YIYU SU
2024.02.15
Reply from Kazerne 2024.02.16
Dear Yiyu, thank you for the 5 star review, we really appreciate it. Have a nice day! Team Kazerne
Troy Van sambeeck
Troy Van sambeeck
2024.02.12
Location
Rooms
Service
Reply from Kazerne 2024.02.13
Beste Troy, hartelijk dank voor je positieve review voor Kazerne! Daar worden wij blij van! We hopen tot snel bij Kazerne! Team Kazerne
Chantalle Rijkers
Chantalle Rijkers
2024.02.12
Personeel volgens mij nieuw, praten geen Nederlands, snappen het niet goed, Engels ook niet al te best, sfeer was leuk, naar dat maak jezelf met andere gasten, prijzen van drinken, vooral softdrinks, ook veel te duur!! Zal hier niet snel terug gaan.. ja met een fles cola onder mn jas mee naar binnen.. 🤭😂
Location
Service
Reply from Kazerne 2024.02.13
Beste Chantalle, bedankt voor je feedback! We vinden het jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad bij Kazerne. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we je willen geven. Er werkt inderdaad ook Engels sprekend personeel bij Kazerne, dit ook omdat we een internationale uitstraling hebben. Echter, is er wel altijd een Nederlands sprekend teamlid aanwezig tijdens iedere shift, indien er gasten zijn die het niet prettig zouden vinden om Engels te spreken. We hopen je nog eens te mogen begroeten bij Kazerne in de toekomst. Fijne dag nog! Team Kazerne
Demi van Casand
Demi van Casand
2024.02.08
Heb hier lekker geluncht en kom hier altijd met Dutch Design Week. Erg mooie locatie
Trip type
Vacation
Friends
Location
Rooms
Service
Reply from Kazerne 2024.02.13
Beste Demi, hartelijk dank voor je enthousiaste review! Daar worden we blij van bij Kazerne! Hopelijk tot snel weer bij Kazerne, van harte welkom! Team Kazerne
toniniman1
toniniman1
2024.02.04
We had dinner with a group of people, we chose 5 dishes menu. And it was superb. Really great food.
Trip type
Business
Location
Service
Reply from Kazerne 2024.02.13
Beste gast, hartelijk dank voor je enthousiaste review. Dat is een mooi compliment en daar zijn we trots op! Hopelijk tot snel weer bij Kazerne. Team Kazerne
Ralph Uitdewilligen
Ralph Uitdewilligen
2024.01.30
Reply from Kazerne 2024.02.13
Beste Ralph, hartelijk dank voor je positieve review, daar doen we het voor. Hopelijk tot snel weer bij Kazerne! Team Kazerne
Henk Plugers
Henk Plugers
2024.01.26
Location
Service
Reply from Kazerne 2024.02.13
Beste Henk, hartelijk dank voor je positieve review. Hopelijk tot ziens bij Kazerne, van harte welkom! Team Kazerne
F van Hemert
F van Hemert
2024.01.24
Vanavond voor het eerst gaan eten hier. Bediening in het engels? Woon in Nederland! Eten is weinig en niet wat je mag verwachten. Smaak was slecht, zo dat we meteen ná hoofdgerecht zijn gaan afrekenen. Nooit meer
Trip type
Business
Service
Reply from Kazerne 2024.02.13
Beste familie van Hemert, bedankt voor uw feedback! We vinden het jammer om te horen dat u deze ervaring heeft gehad bij Kazerne. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we onze gasten willen geven. Er werkt inderdaad ook Engels sprekend personeel bij Kazerne, dit ook omdat we een internationale uitstraling hebben. Echter, is er wel altijd een Nederlands sprekend teamlid aanwezig tijdens iedere shift, indien er gasten zijn die het niet prettig zouden vinden om Engels te spreken, die heeft u ook gesproken toen u tijdens het hoofdgerecht wilde afrekenen. Die collega heeft nog aangeboden om een ander hoofdgerecht te maken of dat we het konden goedmaken voor u op een andere manier, maar u besloot af te rekenen, wat we jammer vonden, want zo kregen we niet de gelegenheid om ons te revancheren. We hopen u nog eens te mogen begroeten bij Kazerne in de toekomst. Mocht u het op prijs stellen om nog contact te leggen met ons, dan kunt u contact met ons opnemen, telefonisch of per email en even naar mij vragen: Bregje, Operations Manager Kazerne
Thierry Maasdam
Thierry Maasdam
2023.12.29
Top plek. De akoestiek is er aangenaam, de bediening is attent, gezellig, en het eten — Italiaans zoals ik het zelf nog niet kende — is er geweldig. Het is fijn dat wanneer de opkomst het toelaat, de zitplekken verspreid zijn over het restaurant en je zo dus geen directe buren hebt. Wij komen er graag met regelmaat. Wanneer het lekker weer is en de binnentuin geopend is, is het ook daar goed toeven! Een klein minpuntje van onze laatste bezoek: volgens mij was de koffie niet decaf, zoals we die wel besteld hadden. Wanneer je niet gewend bent om koffie te drinken, kun je vervolgens je nachtrust wel gedag zeggen, haha. Tot slot: parkeren in de omgeving is goed te doen.
Trip type
Business
Location
Service
Reply from Kazerne 2024.02.13
Beste Thierry, bedankt voor je enthousiaste review! Daar worden we blij van. Je puntje wat je aangaf over de decaf koffie zal ik zeker intern even bespreken met ons team, vervelend om te horen! Hopelijk mogen we je snel weer begroeten bij Kazerne in de toekomst. Team Kazerne
Αντώνης Μακρυγιάννης
Αντώνης Μακρυγιάννης
2023.12.23
Reply from Kazerne 2024.02.13
Dear guest, thank you for your review. We hope to see you again @Kazerne! Team Kazerne
Dave Van Tilburg
Dave Van Tilburg
2023.12.21
Reply from Kazerne 2024.02.13
Beste Dave, hartelijk dank voor je 5 sterren review! Daar worden we blij van, dankjewel. Team Kazerne
ferdinando vasaturo
ferdinando vasaturo
2023.12.20
Reply from Kazerne 2024.02.13
Dear Ferdinando, thanks for the 5 star review, we are very proud to receive such enthusiasm from our guests. Have a nice day! Team Kazerne
Sylwester Latkowski
Sylwester Latkowski
2023.12.20
Trip type
Business
Location
Rooms
Service
Reply from Kazerne 2024.02.13
Dear Sylwester, thank you for the 5 star review! We are happy to hear that you are so enthousiastic about us. Have a nice day!