Aerial Arts Uden

www.aerialartsuden.nl

Aerial Arts Uden Reviews

Excellent rating
4.9
16 reviews Verified
Aerial Arts Uden
%title%

%offer%

Reviews ( 16 ) 4.9

Koen VA
Koen VA
2024.05.14
Met een vrijgezellenfeest een hartstikke leuke workshop gehad van 1,5 uur. Line heeft het professioneel en leuk begeleid. Zeker de moeite waard!
Advertisement
Lotte Broeren
Lotte Broeren
2024.03.29
Marloes Verhoeven
Marloes Verhoeven
2023.11.15
Vorige week voor de 2e keer met een groepje meiden de twerk workshop gevolgd. Line zorgt ervoor dat de les niet alleen leerzaam maar vooral ook erg gezellig en leuk is! We hebben flink gelachen en 2 leuke leerzame uurtjes gehad! Dankjewel!!
Reply from Aerial Arts Uden 2023.11.16
Dankjewel voor je leuke review Marloes, en hopelijk tot een volgende keer!
Melanie Verbueken
Melanie Verbueken
2023.08.20
Super fijne plek om te trainen. De docentes geven je veel aandacht waardoor je snel stappen kunt maken tijdens de lessen. Iedereen moedigt elkaar aan en helpt elkaar'; er hangt een hele fijne sfeer.
Elly R
Elly R
2023.06.16
Advertisement
Mariusz Murawski
Mariusz Murawski
2023.03.28
Fabienne de Hoop
Fabienne de Hoop
2023.03.23
Hanke Amels
Hanke Amels
2023.02.11
Wij waren met een groep dames voor een twerk workshop van 2 uur. De eigenaresse (sorry, ik ben je naam vergeten) is echt superleuk. Ze leidde onze groep op zeer kundige, duidelijke en prettige manier. Niet iedereen was op de hoogte van deze activiteit en een aantal moesten even schakelen dat dit het was. Zij toonde begrip en op een hele lieve manier liet ze ons merken dat we het heel goed deden en dat het logisch was dat we niet meteen zo goed waren als zij. Ze zette daarmee een hele veilige en gezellige sfeer neer wat heel helpend was voor het succes van de workshop. Dankjewel en graag tot ziens!
Reply from Aerial Arts Uden 2023.02.12
Wat super leuk om dit te lezen Hanke, hartelijk dank voor je fijne review. Hopelijk valt het mee met de spierpijn.. Heel gezellig dat jullie er waren en graag tot ziens! Sportieve groet, Line Francken ;-) Aerial Arts Uden
Lisa Galama
Lisa Galama
2023.01.24
Advertisement
Yesim Dervişoğlu
Yesim Dervişoğlu
2022.11.07
This is a very friendly and clean place to work out and dance. Our pole dancing trainer Emmy is a very kind and strong trainer. She pays attention to each one of the participants to help them reach their body's potential and to make the moves. Come and try it out. You may become an eager pole dancer at the age of 51 like me! Which is what happened to me and my two besties (aged 37 and 25😊) a month or two ago.
Reply from Aerial Arts Uden 2022.11.11
We are very happy to read this, thank you so much! 🙏🏻🥰
Babs van den Acker
Babs van den Acker
2022.06.06
Mandy Van Uden - Van Grunsven
Mandy Van Uden - Van Grunsven
2022.05.12
Ontzettend fijne dans/yoga/fitness school. De eigenaresse is echt top, in de lessen voel je je helemaal niet raar als iets niet meteen lukt. De sfeer is echt Ontzettend fijn. Als je twijfels hebt, laat die maar gaan!
Reply from Aerial Arts Uden 2022.05.18
Wat een fijn bericht om te lezen, dankjewel!
Sara Pinto
Sara Pinto
2021.11.23
Advertisement
Laura Drijfhout
Laura Drijfhout
2021.10.04
Wies Meeuwissen
Wies Meeuwissen
2021.05.03
Hele leuke twerkworkshop gehad! Ze legt alles goed uit en weet er een hele leuke les van te maken!
Reply from Aerial Arts Uden 2021.05.03
Super leuk om te horen, heel erg bedankt!
Jojanneke Geevers
Jojanneke Geevers
2020.08.22
Super tevreden! hele leuke lessen waar je elke week wat nieuws leert en goede begeleiding. ook als je sommige dingen eng vind word je zo goed geholpen dat het je uiteindelijk toch gewoon lukt!