Advance Media Nederland

www.advancemedia.nl

Advance Media Nederland Reviews

Excellent rating
4.8
26 reviews Verified
Advance Media Nederland
%title%

%offer%

Reviews ( 26 ) 4.8

Mitchel Frikkee
Mitchel Frikkee
2024.05.01
Advance media is zeker een goede oplossing op het gebied van online marketing. Zowel Sem als Wesley zijn beide erg ervaren en dat merk je aan alles. Mannen hebben het beste met je voor en zijn er om jouw business naar het volgende niveau te tillen. Soms gaat het zelfs te goed en moet je 2 weken lang tot 04:00 snachts werken haha. Hoe dan ook, zeker een aanrader!
Advertisement
Sam Friday
Sam Friday
2024.04.15
Sem is een onmisbare kracht als het gaat om Meta-expertise. Zijn betrouwbaarheid, rustige benadering en duidelijke communicatie maken hem een waardevolle partner voor onze marketingstrategieën. Zijn proactieve houding en vermogen om diep na te denken over alle mogelijkheden binnen het Meta-platform stellen ons in staat om het maximale uit onze advertentiecampagnes te halen. Ondanks zijn jeugdige leeftijd straalt Sem een indrukwekkende ervaring uit op het gebied van online marketing. Advance Media is niet alleen een professioneel bureau, maar ook een warme en persoonlijke omgeving waar conversie-gedreven resultaten centraal staan.
Remo van der heijden
Remo van der heijden
2024.03.29
Toppers! Dagelijks contact, weten wat ze doen en denken goed mee met de brand. Hebben daarnaast een mooi netwerk voor andere solutions binnen E-com
Dave Seedorf
Dave Seedorf
2024.03.29
Wij zijn super tevreden over de werkwijze, de communicatie en de resultaten behaald met Advance Media. Er wordt via Slack netjes gecommuniceerd over de voortgang. Iets wat je graag wilt weten als je met een marketing-bureau. Dit wordt super goed opgepakt. Ze zijn lekker snel, vlot en duidelijk. Echt een absolute aanrader!
Rocket Leads
Rocket Leads
2024.03.04
Geweldige partij met de juiste kennis in huis om e-commerce bedrijven flink op te schalen. Daarnaast altijd directe en korte lijnen in de communicatie. Aanrader!
Advertisement
JHP fashion - Next Issue JHP / Next issue
JHP fashion - Next Issue JHP / Next issue
2024.02.19
Wij zijn erg blij met onze samenwerking met Advance Media. Sem is professioneel en kent onze markt erg goed om de juiste keuzes te maken.
Jeroen en My Phung Gietermans
Jeroen en My Phung Gietermans
2024.02.19
super service thanks
Mai Li Gietermans
Mai Li Gietermans
2024.02.16
Super tevreden over de fijne samenwerking met Sem van Advance Media. Hele mooie resultaten kunnen behalen door midden van zijn strategie. Hij komt met goede ideeën en planningen om verder te groeien!
Atif
Atif
2024.02.14
Nauwkeurige targeting, uitstekende campagne-optimalisatie en prachtige resultaten! Dankzij Sem zijn expertise zien we aanzienlijke groei. Zeer tevreden!
Advertisement
Vince Bruens
Vince Bruens
2024.02.09
Ik werk heel nauw samen met Sem en kan met recht zeggen dat Advance Media bij de top online marketingbureaus zit van NL. Bewezen resultaten en experts op het gebied van Social Ads & Google Ads.
Annemarie Lucassen
Annemarie Lucassen
2023.12.22
Deze mensen hebben ervoor gezorgd dat mijn online omzet in een jaar tijd verdubbeld is. Ook is er veel transparantie in wat zij doen met wekelijkse updates. Ze zijn altijd bereikbaar. Echte aanraders!
Giovanni kaaijk
Giovanni kaaijk
2023.12.22
De laatste twee maanden zijn wij een samenwerking gestart met Sem en Wesley. Aardige mannen met verstand van zaken. In de tweede maand van de samenwerking hebben wij nieuwe records neergezet dankzij de kennis van Advance Media. Wij zijn zeer benieuwd naar de resultaten in 2024!
Adinde Ringel
Adinde Ringel
2023.12.21
Binnen twee maanden goede resultaten met fijne communicatie. Ze nemen initiatief en doen hun best het uiterste uit je campagnes te halen.
Advertisement
Jorrit
Jorrit
2023.10.02
Ontzettend fijne samenwerking met Sem gehad. Goede communicatie, nette rapportages en een prachtig resultaat behaald!
Maarten Kooijman
Maarten Kooijman
2023.08.28
Super bedrijf. Werk sinds 4 maanden met hun samen en hebben nog nooit zulke goede resultaten gehad op onze social campagnes. Echte specialisten die weten waar ze mee bezig zijn.
Reply from Advance Media Nederland 2023.08.28
Erg leuk om samen te werken met jullie!
Jolie Verspaandonk
Jolie Verspaandonk
2023.03.31
Advance Media levert naast mooie resultaten ook een top service! De communicatie die verloopt via Slack is fijn en overzichtelijk. Er worden regelmatig updates en reminders gestuurd om er voor te zorgen dat je steeds meer kunt groeien als bedrijf!
Sinan Uydur
Sinan Uydur
2023.02.13
In het verleden de Facebook en Instagram advertenties zelf gedaan en daarna overgestapt op een Agency. Helaas werd met de vorige partij niet het resultaat behaald zoals gewenst. Communicatie, meedenken en kort erop zitten, dat was nodig in de branche waarin wij zitten. Na een dramatische periode, direct contact gehad met Sem van Advance Media. We hebben notabene een record verbroken, binnen 24 uur live gegaan en direct een campagne opgezet voor Black Friday. De eerste maand al onze doelen behaald en in 1 woord FANTASTISCH. De communicatie verloopt via Slack, er wordt heel persoonlijk en professioneel gecommuniceerd. Daarnaast staat communicatie en transparantie centraal, er wordt meegedacht met campagnes en sterker nog, hij zit mij achter de broek aan! Dat heb je nodig als drukke ondernemer zijnde. Voor iedereen die twijfelt om een samenwerking aan te gaan met Sem en zijn team, raad ik je aan om het zeker te doen! Wij zijn zeer tevreden.
Advertisement
Jort Korz
Jort Korz
2023.01.18
Sem heeft alle kennis en skills om jouw bedrijf verder te helpen. Uitstekende communicatie en vaardigheden. Zeker aan te raden!
Lukas Hagenbeek
Lukas Hagenbeek
2022.09.26
Super toffe samenwerking samen met Sem! Super snelle communicatie en zeer strakke resultaten omtrent online marketing. Aangenaam verrast. Aanrader!
Moriam Hassan Balogun
Moriam Hassan Balogun
2022.09.26
Zeer tevreden over de werkzaamheden van Sem en zijn team. Ze denken mee, werken snel en en helpen ons succes te bereiken online!