Adhoc Daken

www.adhoc-daken.nl

Adhoc Daken Reviews

Excellent rating
4.8
64 reviews Verified
Adhoc Daken
%title%

%offer%

Reviews ( 64 ) 4.8

Tjeerd 100
Tjeerd 100
2024.05.05
Vakmensen die ons dak van nieuwe pannen hebben voorzien. Slecht lood werd vervangen en alle tengels en pannenlatten zijn vervangen. Wij hebben prettig met de medewerkers van Adhoc daken samengewerkt.
Advertisement
Weronika Chojnacka
Weronika Chojnacka
2024.05.04
Karin Eveleens
Karin Eveleens
2024.05.04
Superservice
Maciej Wikłacz
Maciej Wikłacz
2024.04.28
Paulien Van De Geer
Paulien Van De Geer
2024.04.18
Ik ben zeer tevreden over de werkwijze. Eerst werd het probleem gezocht en passende offerte gemaakt. Reparatie goed gedaan en aardige mensen( niet onbelangrijk). Ik kan iedereen Adhoc dakdekkers uit Aalsmeer zeer zeker aanbevelen.
Advertisement
Jan Schouten
Jan Schouten
2024.03.28
Adhoc Daken heeft op uitstekende wijze een dakreparatie bij mij uitgevoerd, en voor een gunstige prijs.
Louis van Rijn
Louis van Rijn
2024.03.25
Service, klantvriendelijk en adequaat
Melanie Maltby
Melanie Maltby
2024.03.24
Ontzettend blij met het resultaat! Bedankt 🙏
Marnix Steenbrink
Marnix Steenbrink
2024.02.29
Topservice! Reparatie aan dak, binnen enkele dagen gerepareerd. Zeer vriendelijke service, zeer scherpe tarieven (veel te goedkoop als je het mij vraagt).
Advertisement
Jolanda Breider
Jolanda Breider
2024.02.24
Wat een mooi bedrijf. Zeer goed werk, goed in overleg, fijn personeel. Echt een aanrader.
Manolis Mavromatis
Manolis Mavromatis
2024.02.10
Door de storm is een dakpan weggewaaid en ik had een dakdekker nodig. Geweldig geholpen door ad hoc. Veel dank en complimenten voor de goede service.
Willem Botermans
Willem Botermans
2024.01.11
Prima werk geleverd. Dank jullie wel Adhoc-daken
I am
I am
2024.01.05
Prima service, komt afspraken na, werkt netjes.
Advertisement
robert leistra
robert leistra
2023.12.11
Chris van Loon
Chris van Loon
2023.11.13
Adhoc reageerde heel snel en eigenlijk was de lekkage binnen 48 uur verholpen. Top gedaan
Milan b
Milan b
2023.11.05
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Super geholpen bij dit bedrijf. Ik kwam in de ochtend aan voor 11 dakpannen en ze waren nog aan de koffie, maar meteen sprong er iemand op om mij te helpen. Super geholpen en achteraf heeft hij ook samen met mij de dakpannen naar de auto gebracht. Prijs,kwaliteit en service hoog niveau.
Ruud Schatorjé
Ruud Schatorjé
2023.08.21
Reply from Adhoc Daken 2023.08.23
Bedankt voor de 5 sterren en voor het vertrouwen in ons bedrijf. Wij zijn blij dat alle werkzaamheden naar wens zijn verlopen. Nog veel plezier met het nieuw gerenoveerde dak!
Advertisement
Paul C
Paul C
2023.07.27
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Very helpful to find the roof tiles I needed, friendly communication, very good experience, recommendable!
Reply from Adhoc Daken 2023.08.23
Bedankt voor uw vertrouwen in ons bedrijf en dat alles naar wens is verlopen.
Doe “NLDoeJam” James
Doe “NLDoeJam” James
2023.07.20
Positive
Quality
Responsiveness
Value
snell, viendrijk en super
Reply from Adhoc Daken 2023.08.23
Bedankt voor uw positieve en vriendelijke review
Wouter Koopman
Wouter Koopman
2023.07.11
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Ad Hoc heeft zeer ervaren mensen in huis en kwamen nog even langs voor het oplossen van een paar kleine schoonheidsfoutjes. Ons dak ligt er nu weer goed bij.