ADHD-Nederland Reviews

ADHD-Nederland Reviews

4.8

Excellent - based on 56 reviews

www.adhd-nederland.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (56)
Raul Davidovich
Raul Davidovich
2024-02-01
My coach really helped me figure out what my actual goals and purpose are, and what was preventing me to get there. There are moments in life that can be challenging, and ADHD adds an extra layer on top of them. She listened to me, and through different types of exercises got me to see things in a different way, and gave me tools to handle things better in a day to day basis. I am really happy with the coaching I received, and thoroughly recommend them!
Advertisement
Mathilde van der Wel
Mathilde van der Wel
2024-01-29
Deelgenomen aan de (verkorte) opleiding NLP Practisioner. Een bijzondere, krachtige en leerzame toevoeging op de eerder doorlopen ADHD-coach opleiding. Het heeft mij geholpen een flinke stap te zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb nog meer zicht gekregen op de werking van mijn brein. En ik heb ervaren hoe ik het onbewuste deel in positieve zin zijn werk kan laten doen. Intense en soms wat 'vage zaken'. En tegelijkertijd zo helder en vanzelfsprekend. De trainers, Heleen Langeveld en Anna Sarbo, waren niet alleen enorm kundig, maar ook enthousiast en inspirerend. Ik raad de opleiding zeker aan!
Louise Voordouw
Louise Voordouw
2024-01-29
Het was met een woord fantastisch. Wat een prachtige reis! Mezelf zoveel beter leren kennen, heel wat bagage kwijtgeraakt en er ongelofelijk veel hulpbronnen bij gekregen. ADHD is mijn kwaliteit😁
Jasja van Winkel
Jasja van Winkel
2024-01-29
Ik heb enorme grote stappen gemaakt met de AD(H)D Coach en de NLP Practitioner opleiding, kan wel zeggen dat er veel verandert is en wat een heerlijk gevoel is dat! Persoonlijke groei, een hele nieuwe manier van in het leven staan en nieuwe professionele kansen op mijn pad. De reis was prachtig, met supermooie mensen onder de bezielende leiding van fantastische trainers en assistenten. De Eerste Verdieping en ADHD Nederland is een prachtige organisatie waar iedereen welkom is en ieder op zijn eigen manier kan leren, ondervinden en ontdekken. Ik wil alleen maar meer van dit... Liefs Jasja
Anita Swanenberg
Anita Swanenberg
2023-12-21
Een enorme aanrader voor iedereen die mensen met ADHD werkt. Professionele begeleiding in een veilige omgeving
Advertisement
Kim Kamerbeek
Kim Kamerbeek
2023-12-11
Wat een fantastische reis was het de afgelopen 4 maanden. Wat heb ik veel geleerd over mijzelf, mijn verleden, mijn kracht en mijn struikelblokken. De energie en de inzichten die ik heb gekregen hebben mijn leven absoluut een andere wending gegeven. Op de meest positieve manier denkbaar. Dankjewel team ADHD-Nederland!! Jullie zijn de beste trainers die zich ook kwetsbaar op durven stellen en daardoor veel beter binnenkomen bij de cursisten. De cursus zit erg goed in elkaar en is dus bij deze meer dan aan te raden!
Frederieke Woudstra
Frederieke Woudstra
2023-11-05
Super bevlogen en betrokken trainers. Ik kan iedereen aanraden mee te doen met een training als je met Ad(h)d te maken hebt in je leven. Je zult veel leren en als je er open voor staat is het een mooie kans voor persoonlijke ontwikkeling!
Reply from ADHD-Nederland 2023-11-10
He Frederieke, wat een ontzettend leuk bericht om te lezen. En vooral ook om te lezen dat het je zoveel heeft gebracht :) Super!
Esther Revet
Esther Revet
2023-10-17
Ik heb deelgenomen aan de opleiding effectief met ADHD in Amersfoort. Ferry en Anna waren de trainers. Anouk, Milou en Arjen de assistenten. De groep bestond uit 24 individuen die al heel snel 1 waren. Niet eerder heb ik me zo gelijk gevoeld met de groep en elke individu apart. Ik mocht en kon zijn wie ik ben en hoefde me niet aan te passen. Respect naar en voor elkaar. Verbinding met de groep en de individuen. Met enkele een super klik en verbinding. Wat hebben we veel geleerd. Ik heb mensen zien groeien inclusief mezelf in 8 dagen, verdeeld van mei t/m oktober. Deze opleiding geleid door ADHD Nederland kanjers Ferry en Anna is zeer zeker een aanrader voor iedereen die verder wilt ontdekken en groeien, met of zonder ADHD\ADD. Veel mooie technieken o.a. NLP worden gebruikt. Ik ervaarde een mooie reis, bedankt!
Reply from ADHD-Nederland 2023-10-26
Lieve Esther, wat een mooi bericht om te lezen. Dankbaar dat je onderdeel was van deze fijne groep en wie weet tot een volgende keer :)
Marijke Kingma
Marijke Kingma
2023-10-14
Ik heb de cursus Effectief met ADHD gedaan. Heel leerzaam, diepe verbinding en veel groei. Een grote investering die het meer dan waard is. Trainers van topkwaliteit. Waardevolle ervaring.
Reply from ADHD-Nederland 2023-10-14
Wat leuk om te lezen Marijke 🍀. Fijn dat je er zoveel voor jezelf uit hebt gehaald!
Advertisement
Febe Umboh
Febe Umboh
2023-08-31
Wat een heerlijk bedrijf is dit. Dit is 1 van de weinige instanties waar ik daadwerkelijk gezien wordt als mens i.p.v. mijn diagnose of "beperking". Zelfs als je geen diagnose hebt kan je veel leren van de trainingen die ze aanbieden. Ik heb de training Effectief met ADHD mogen volgen in Delft. Ik heb zo ontzettend veel geleerd over mijzelf en hele mooie stappen gemaakt in zelf accepatie. Zij hebben mij geleerd hoe ik mijn brein voor mij kan laten werken i.p.v. tegen mij. De locatie in Delft is erg huizelijk en warm. Ik voelde mij meteen op mijn gemak door het lieve welkom van de trainers en assistentes. Hierdoor kreeg ik een erg veilig gevoel en durfde ik mijzelf kwetsbaar op te stellen. De training is erg duidelijk opgezet met veel voorbeelden uit de praktijk zodat je makkelijk de tools kan invoeren in je eigen leven. Ook vind ik het erg prettig dat de trainers ECHT weten wat ADHD inhoud en dat ze vanuit eigen ervaringen werken i.p.v. uit een studieboek. Ik wil ADHD Nederland ontzettend bedanken voor hun warme ondersteuning en ik hoop zeker dat dit niet mijn laatste training zal zijn! Ook nog even een extra bedankje voor de trainers Ferry en Marjolein en de assisstentes Ilse, Sevana, Michiel en Valina! Jullie zijn echt TOP!!
Reply from ADHD-Nederland 2023-10-14
Leuk om te lezen! Dank voor je mooie woorden en gaaf dat je er zoveel uit hebt kunnen halen :)
Va Z
Va Z
2023-07-05
Een grote stap van zelfinzicht ging voor mij open toen ik de ADHD coach opleiding in 2022 volgde. Wat heb ik er veel over mijzelf geleerd en die kennis kan ik nu heel mooi toepassen in zowel mijn lesgeven als in mijn coaching. Ik ben onder de indruk van de opzet van de opleiding. Onafhankelijk hoe je info tot je neemt kan je meedoen: verbaal de theorie, dan een visuele weergave die het verhaal ondersteund en vervolgens doen de trainers het voor. Het was voor mij een veilige omgeving om kwetsbaarheid te tonen, acceptatie te voelen en daardoor een ruimte voor groei. Dankjewel Ferry en Christine!
Reply from ADHD-Nederland 2023-10-14
Dank voor je mooie woorden! Fijn dat je erbij was.
Remco Jacobs
Remco Jacobs
2023-04-23
fantastische trainers, ik voelde mij hier persoonlijk heel snel op mijn gemak, dat komt ook door de leuke groep die we hadden. De trainers zijn zeer meegaand en betrokken, gewoon hele fijne mensen om bij te zijn. aanrader!
Gerbrand Bijkerk
Gerbrand Bijkerk
2023-04-23
Levensveranderende 8 daagse training "effectief met ADHD" gevolgd. Geweldige lotgenoten en trainers mogen leren kennen. Echt aan te raden.
Advertisement
Danendaan Dirkop
Danendaan Dirkop
2023-04-23
Ik heb hier de training Effectief met ADHD gevolgd. En is wat mij betreft ‘life changing’. Er wordt je niet een trucje geleerd om je zaken beter te organiseren, maar je krijgt echt inzicht in hoe het bij jou in je hoofd werkt. Super leerzaam, veel hele praktische oefeningen waar je direct mee aan de slag kunt. Ik vond de trainers heel deskundig, open en warm. Hierdoor was er binnen de groep ook al snel veel vertrouwen. Ik zou iedereen aanraden deze training te volgen!
Cleem Janssen
Cleem Janssen
2023-04-16
Wat een ervaring. Begonnen met individuele coaching en dit jaar de training Effektief met ADHD mogen volgen Zoveel van geleerd. Nu met vertrouwen verder ontwikkelen. Maar zoveel warmte en veiligheid mogen ervaren, als je op zoek bent (ook zonder AD(H)D) naar het weer grip krijgen op je leven, stemming, gevoel of hoofd; dan ben je hier aan het juiste adres.
Sjouke Elzinga
Sjouke Elzinga
2023-04-16
De training effectief met ADHD heeft mijn leven positief veranderd. Ik heb meerdere cursussen en trainingen gevolgd waarbij ik eigenlijk altijd 0 resultaat haalde. Maar deze training onderscheid zich van anderen door echt gericht te zijn op jou met je ADHD. Jij kan echt leren omgaan en veranderen en accepteren. De trainers doen dit op een open, eerlijk, humoristische en respectvolle manier. Echt een aanrader!!
Jolanda
Jolanda
2023-04-16
Onlangs de training effectief Ad(h)d mogen volgen, super gaaf en heeft mij veel inzichten gegeven. Leuke trainers die weten wat ze doen! Mooie locatie in Delft. Echte aanrader
Advertisement
Célèste Geertsma
Célèste Geertsma
2023-03-07
Meteen de diepte in. Geven je handvatten en een dosis zelfvertrouwen. Laten je zelf naar de kern toe groeien. Geven op maat de juiste opdrachten waar je later op kan voort borduren. Voelde mij gehoord en gezien, bijna jammer dat ik de volste vertrouwen heb gekregen dat ik er toe doe en daar vanuit kan handelen. Heb een fijn en warm gevoel naar mijn coach en dus ook haar team.
ooievaar 67
ooievaar 67
2023-02-13
Echt bar en boos. Niet doen ! Destijds bij hun vestiging in Delft geweest, er is hier geen diagnostiek (psychiater, klinisch psycholoog). Veel cursussen en ge-NLP. Zolang er betaald wordt (helaas meestal de werkgever) kun je hier altijd weer meer inzichten of problemen aangepraat krijgen. Het feit dat er beantwoord wordt dat ik een "perceptie" heb. Tja. Je kunt hier reviews achterlaten. Daar wil ik het bij laten.
Reply from ADHD-Nederland 2023-02-13
Wat jammer dat je zo’n slechte ervaring hebt gehad. Ook wij blijven graag groeien en onszelf ontwikkelen, dus we waarderen jouw perceptie oprecht. Als je die met ons wilt delen, wil je dan een mailtje sturen naar info@adhd-nederland.nl met jouw contactgegevens? Dan bellen we je graag om jouw verhaal te horen.
Brenda Oosenbrug
Brenda Oosenbrug
2023-01-30
Ego-feeders
Reply from ADHD-Nederland 2023-02-08
Hoi Brenda, Wat ontzettend vervelend en jammer dat je het contact met ons als '1 ster' hebt ervaren. We willen zo niet overkomen zoals jij ons beschrijft, dus horen graag van jou persoonlijk meer hierover zodat we onszelf daarin kunnen verbeteren. Zouden we daarover contact kunnen hebben? Het is ons helaas niet gelukt om je via de mail te bereiken en we waarderen jouw perceptie echt. Dus als je dat wil, stuur ons nog even een mailtje naar info@adhd-nederland.nl en wie weet kunnen we even bellen. We hopen van je te horen.