AA+ Van der Toolen Stukadoorsbedrijf

AA+ Van der Toolen Stukadoorsbedrijf Reviews

Excellent rating
4.9
65 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (65)
Jeroen Borsje
Jeroen Borsje
2023.12.20
Zojuist is Rinaldi klaar met het stucen van de hele benede verdieping in mijn huis. Ontzettend strak en netjes geworden, we zijn enorm blij met het eindresultaat. We raden hem zeker aan!
Reply from AA+ Van der Toolen Stukadoorsbedrijf 2023.12.20
Bedankt boor de beoordeling en veel woonplezier in jullie nieuwe huis.
Advertisement
Judith Alblas
Judith Alblas
2023.12.04
Goede communicatie. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Super strakke wand. Zeer tevreden.
W Wildeman
W Wildeman
2023.11.13
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
We hebben de plafonds van onze hele nieuwbouw woning laten stucen en spuiten door Rinaldi. We hebben al vroeg in het jaar een offerte op laten maken. Vanaf het begin was de communicatie heel duidelijk en gaf het direct een goed gevoel. We hebben daardoor ook niet hoeven twijfelen over de opdracht. Er is echt vakwerk afgeleverd!! Ik heb Rinaldi en z'n vader ervaren als zeer vakkundig, meedenkend en ook flexibel. Echt een aanrader!
Reply from AA+ Van der Toolen Stukadoorsbedrijf 2023.11.13
Bedankt voor de mooie woorden en de goede zorgen. Ik wens jullie veel woonplezier in jullie nieuwe Woning.
rinaldo v d velde
rinaldo v d velde
2023.10.13
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Supergoed en netjes stucwerk afgeleverd Zeer vriendelijk bedrijf en keurig op tijd
Reply from AA+ Van der Toolen Stukadoorsbedrijf 2023.10.13
Bedankt voor de kofiie en veel plezier met de nieuwe keuken.
Arina Schoonbeek
Arina Schoonbeek
2023.09.26
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Echt super in alle opzichten! Hele prettige en snelle communicatie, geweldige service (zelfs meer dan nodig was geweest) en een top eindresultaat! Ik gun iedereen stukadoors zoals Rinaldi en Aad!
Reply from AA+ Van der Toolen Stukadoorsbedrijf 2023.10.13
Jij bedankt voor de goede zorgen en veel plezier met het nieuwe stucwerk en het uitzoeken van een kleur.
Advertisement
W.J.M. Dusseldorp
W.J.M. Dusseldorp
2023.09.13
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Prima werk geleverd. Komen de afspraken na. Ben zeer tevreden over dit stukadoorsbedrijf.
Reply from AA+ Van der Toolen Stukadoorsbedrijf 2023.09.13
Bedankt voor de beoordeling en veel woonplezier in uw nieuwe appertement.
Johanneke
Johanneke
2023.09.01
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Reply from AA+ Van der Toolen Stukadoorsbedrijf 2023.09.01
Bedankt voor de beoordeling en de heerlijke starbucks koffie.
Jesse Sijssens
Jesse Sijssens
2023.08.08
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Super ervaring met AA+ van der Toolen. Rinaldi heeft ons hele huis gestuct + latex gespoten inclusief de plafonds. Enorm strak eindresultaat met uitstekende service.
Reply from AA+ Van der Toolen Stukadoorsbedrijf 2023.08.08
Bedankt voor de mooie beoordeling en veel plezier en geluk in jullie nieuwe huis.
Joyce van Geldere
Joyce van Geldere
2023.06.27
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
We zijn zeer tevreden over Rinaldi en zijn vader. Ze hebben de muren in onze woonkamer en hal vakkundig gestuukt en geverfd/gespoten. Ze begonnen stipt om 07.00 en waren harde werkers. Verder werkten ze zeer netjes, iedere dag ruimden ze keurig op. Voor een volgende klus vragen we ze zeker weer!
Reply from AA+ Van der Toolen Stukadoorsbedrijf 2023.06.29
Bedankt voor de mooie beoordeling, gezelligheid en de heerlijke koffie.
Advertisement
Marlies B
Marlies B
2023.06.16
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Opdracht: stucen en airless spuiten. Prachtig vakwerk van vader en zoon Van der Toolen in mijn nieuwbouw appartement. Niet alleen zijn ze zeer vakkundig maar ze denken mee en zijn bereid om alles te doen wat nodig is om een topresultaat af te leveren. Ze gaan voor goud, zoals ze zelf zeggen, en dat maken ze waar!
Reply from AA+ Van der Toolen Stukadoorsbedrijf 2023.06.17
Dank u wel voor de mooie woorden en veel plezier met het nieuwe stucwerk.
Micha Pijl
Micha Pijl
2023.06.15
Positive
Quality
Rinaldi heeft onze gehele benedenverdieping gestukt. Dat was een fikse klus want er zat een dikke structuur op de muren, hoeken waren niet recht, scheurtjes, etc. Het resultaat is superstrak! Vervolgens is het plafond wit gespoten, het resultaat is super glad en mat, dat kun zelf onmogelijk met een roller voor elkaar krijgen. Er is netjes gewerkt, alles werd bedekt en afgeplakt, afval werd direct opgeruimd. Daarnaast was het contact prettig, de offerte duidelijk en was afspraak gewoon afspraak. Volgende keer bellen wij Rinaldi weer als er gestukt moet worden.
Reply from AA+ Van der Toolen Stukadoorsbedrijf 2023.06.15
Dank je wel voor de mooie beoordeling en de goede zorgen. Veel plezier met het nieuwe stucwerk.
Annie Molenaar
Annie Molenaar
2023.04.03
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Na 7 jaar opnieuw Rinaldi ingeschakeld. Deze keer geen stucwerk maar het verzoek om de complete benedenverdieping te voorzien van latex (airless spuitwerk). Het afgeleverde werk ziet er weer superstrak uit. Alles wordt grondig voorbereid en tot in detail bijgewerkt. Communicatie is snel, helder en vriendelijk. Dit zijn echte vakmensen!
Dick van Antwerpen
Dick van Antwerpen
2023.03.17
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Met 1 woord vakwerk! Vooraf een heldere uitleg van de werkzaamheden waarbij meegedacht wordt. Werkzaamheden zijn op tijd en met een hoge kwaliteit opgeleverd. Rinaldi en zijn vader hebben zeer goed werk verricht in onze woning. In de hele woning zijn de plafonds gewit, de muren hebben een nieuwe mooie kleur gekregen en vooral de betonstuc springt er goed uit. Vooraf hebben ze de muren mooi glad gemaakt en oneffenheden keurig weggewerkt. Absolute aanrader!
Reply from AA+ Van der Toolen Stukadoorsbedrijf 2023.03.17
Bedankt voor de mooie woorden en veel woon plezier in jullie nieuwe woning.
Advertisement
Rene van Pelt
Rene van Pelt
2023.02.13
Positive
Professionalism
Quality
Value
De oplevering van onze nieuwbouwwoning werd iedere keer uitgesteld. Daardoor werd de afspraak met Rinaldi iedere keer verzet. Uiteindelijk kon hij beginnen, maar moesten wij onze oude woning verlaten. Daardoor moesten wij onze nieuwe woning bewonen, terwijl Rinaldi en zijn vader nog veel werk moesten verrichten. Dit vergde veel creativiteit en flexibiliteit. Rinaldi dacht echt met ons mee. Zij hebben er voor gezorgd dat we al snel wat ruimten konden gebruiken om er te wonen. De kwaliteit van het stuc en schilderwerk is perfect strak strak. Beiden zijn vrolijke noten en als er wederzijds respect is zullen ze altijd hier heel positief op reageren. Wij zijn heel blij met deze stukadoors en raden ze zeker aan. Bedankt jongens, top gedaan !!!
Jaap van Wensen
Jaap van Wensen
2023.02.10
Positive
Professionalism
Ze doen wat ze beloven, werken heel netjes en geven tips wat wel nodig en wat niet. Fijne mensen!!
Ricco Vb
Ricco Vb
2023.02.07
Critical
Professionalism
Geen fijne ervaringen met dit bedrijf
Reply from AA+ Van der Toolen Stukadoorsbedrijf 2023.02.07
Beste Ricco, Misschien kun je uitleggen waarom je deze review plaatst aangezien ik je niet ken en je geen klant van mij bent (geweest)?
richard thiele
richard thiele
2022.12.09
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
wij zochten een stukadoor om onze woonkamer, gang, keuken en overloop naar boven te stuken. Tijdens het bezoek voor het maken van de offerte liet Rinaldi mij een betrouwbare indruk na. Bij het starten van de werkzaamheden hebben we vooraf afspraken gemaakt over begin tijd (07:00) uur, de werkzaamheden enz. Man, man, man. Wat een resultaat. En ik kan echt wel kritisch zijn. maar wat een fantastisch resultaat. strak zelfs met strijklicht. Rinaldi is serieus over zijn werk. en misschien is hij niet altijd de goedkoopste. Hij is ook zeker niet de duurste. Is er dan niets te zeuren? zeker wel. Je huis wordt overgenomen tijden het werk. alles wordt afgeplakt en op de vloer komt een vilt laag om de vloer te beschermen. Maar ja je moet er iets voor over hebben. volgend jaar is de badkamer aan de beurt. ik weet wel wie ik ga bellen. ook al zit de planning vol. ik heb geduld. Rinaldi bedankt !
Reply from AA+ Van der Toolen Stukadoorsbedrijf 2022.12.11
Dank jullie wel voor de mooie beoordeling en de goede zorgen. Tot volgend jaar.
Advertisement
Margreet van der Wiel
Margreet van der Wiel
2022.12.06
Ik had een kleine klus (sierlijsten in 2 erkers plaatsen) waar de stucadoor snel tijd voor kon vrijmaken, wat fijn was.Werk is netjes gedaan en stucadoor dacht mee.
Reply from AA+ Van der Toolen Stukadoorsbedrijf 2022.12.06
Bedankt voor de beoordeling en veel plezier met de lijsten.
Marc Van Zeijl
Marc Van Zeijl
2022.11.22
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Rinaldi en zijn vader hebben ons rijksmonument prachtig opgeknapt! Een sierlijst voor de keuken maakt het geheel een stuk luxer. Stucwerk is strak, snel en netjes afgeplakt en opgeruimd. Bovendien nog wat extra klustips gehad die hebben geholpen! Dankjulliewel!
Reply from AA+ Van der Toolen Stukadoorsbedrijf 2022.11.22
Bedankt voor de beoordeling en succes met klussen. Gaat vast goed komen.
Sabine Lindeman
Sabine Lindeman
2022.11.16
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
In november 2022 de woonkamer, trapopgang en overloop laten stuken en latexen, het zit er dus vers op. Blij dat we zijn! Rinaldi en zijn vader zijn echte vaklui! Heel secuur, professioneel en prettige mensen. We zijn zeer content met het mooie werk dat is geleverd en raden bij deze AA+ van der Toolen stuksdoorsbedrijf van harte aan!
Reply from AA+ Van der Toolen Stukadoorsbedrijf 2022.12.06
Bedankt voor de mooie woorden en de lekkere koffie. Veel plezier met het nieuwe stucwerk.