A Real Estate

A Real Estate Reviews

Excellent rating
5.0
91 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (77)
Astrid Rijke
Astrid Rijke
2024.04.12
Super netjes schilderwerk, goede service en een eerlijke prijs.
Reply from A Real Estate 2024.04.12
Beste Astrid, Dank je wel voor je vriendelijke woorden! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met ons schilderwerk, onze service en onze prijzen. We streven er altijd naar om hoogwaardige diensten te leveren tegen eerlijke prijzen. Mocht je in de toekomst nog verdere hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn. Mvg, [A Real Estate]
Renate van Boven
Renate van Boven
2024.04.05
Vakmannen die kwaliteit leveren. Duidelijke communicatie en snelle reactie op vragen. Je krijgt goede adviezen en afspraken worden nagekomen. Er wordt netjes en precies gewerkt. Nadat werkzaamheden zijn geklaard wordt alles schoon opgeleverd. Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf dat werkt met hoogwaardige materialen. Adem, bedankt voor het prachtige werk wat je hebt gedaan. Zo mooi strak echt een genot om naar te kijken. Wij gaan ervan genieten en zullen je zeker aanraden bij anderen!
Reply from A Real Estate 2024.04.05
Beste Renate, Heel erg bedankt voor deze prachtige review! We streven er altijd naar om kwaliteit te leveren en een uitstekende service te bieden, dus het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent met onze vakmensen, communicatie en reactietijd. We zijn blij dat je blij bent met het geleverde werk en dat je onze adviezen en naleving van afspraken waardeert. Het is ons een genoegen om te horen dat je zo tevreden bent met het eindresultaat. We waarderen ook enorm dat je ons aan anderen zou aanraden. Mond-tot-mondreclame is voor ons van onschatbare waarde. Nogmaals hartelijk dank voor je vertrouwen en je mooie woorden. Mocht je in de toekomst weer onze hulp nodig hebben, staan we graag voor je klaar! Met vriendelijke groet, [A Real Estate]
Franny De Blaey
Franny De Blaey
2024.03.29
Buitenkant voor- en achterkant, boven en beneden van het huis. Heel erg tevreden. Goeie service en netjes gewerkt
T Rietbroek
T Rietbroek
2024.03.23
Adem Bedankt voor het mooie en goede schilderwerk Het werk is snel en netjes uitgevoerd Kortom wij zijn zeer tevreden En zullen je zeker aanbevelen als mensen bij ons om een schilder vragen.
karin de putter
karin de putter
2024.03.10
Snel geregeld, aardige medewerker!
Karina Van Drom
Karina Van Drom
2024.03.09
Bij mij de volledige woonkamer en keuken voorzien van renovlies incl sauzen. Zeer deskundig, vriendelijk en professioneel. Echte vakman. Zijn advies was waardevol en het eindresultaat is geweldig. Een absolute aanrader!
Marco Janssen
Marco Janssen
2024.03.04
Heel fijn bedrijf! Komen afspraken na, zijn duidelijk in de communicatie en levert vakwerk af. Al meerdere klussen gedaan en alles is naar tevredenheid gebeurd
Reply from A Real Estate 2024.03.04
Beste Marco, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! We zijn blij om te horen dat we uw verwachtingen hebben overtroffen. We kijken ernaar uit om u in de toekomst te blijven ondersteunen! [A Real Estate]
Emiel Goudzwaard
Emiel Goudzwaard
2024.02.23
Vakman. Kwaliteit, nauwkeurig en flexibel qua planning.
Caroliene Oldengarm
Caroliene Oldengarm
2024.01.30
Jari Peeman
Jari Peeman
2024.01.25
Peter Engelbrecht
Peter Engelbrecht
2023.12.10
Op korte termijn. Zeer goed geholpen. Goed advies en een heel mooi schilder resultaat. Een echte aanrader om met A Real Estate te werken
Reply from A Real Estate 2023.12.10
Beste Peter, Dank voor je vriendelijke woorden! We zijn verheugd dat we je op korte termijn konden helpen en dat je tevreden bent met het resultaat. Goed advies en tevreden klanten zijn voor ons prioriteit. We waarderen het vertrouwen en kijken ernaar uit om in de toekomst weer voor je klaar te staan. Met vriendelijke groet, [A Real Estate]
Lana
Lana
2023.12.08
A Real Estate is alles wat je hoopt van een schilderbedrijf! Vakkundig en vlot. De oprichter (Adem) is zeer deskundig, prettig in de omgang, werkt snel en secuur en is eerlijk over de mogelijkheden. Heel veel dank voor jullie adviezen en resultaten.
Edwin Riemens
Edwin Riemens
2023.12.03
Snel vakkundig werk geleverd mannen onze nieuwe woning gaan jullie zeker ook doen!
Bianca Voncken
Bianca Voncken
2023.11.14
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
A real estate benaderd voor verf- en behangwerkzaamheden. We konden al snel bij ze terecht. Zeer vriendelijk, professionele en vlotte service. Samenvattend: zeer tevreden. Ik zou dit bedrijf aanbevelen.
Dennis Bakker
Dennis Bakker
2023.11.14
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Snelle reactie gekregen en goed werk geleverd
Y G
Y G
2023.10.27
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Professioneel en kundig!👍
Silvia Kruppa-Riemens
Silvia Kruppa-Riemens
2023.10.22
recommends
Werkt netjes en geeft goede adviezen Communicatie verloopt netjes en correct 👌 Verf werk ziet er top uit
Douwe Wortman
Douwe Wortman
2023.10.09
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Echt super tevreden is prachtig geworden!
Timucin Yilmaz
Timucin Yilmaz
2023.09.13
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor het uitstekende werk dat u heeft geleverd bij het plaatsen van ons schutting. Uw vakmanschap en toewijding hebben echt indruk op ons gemaakt. Vanaf het allereerste contact was het duidelijk dat u professioneel en deskundig bent. U luisterde aandachtig naar onze wensen en gaf waardevol advies om ervoor te zorgen dat het hekwerk aan al onze verwachtingen zou voldoen. Uw aandacht voor detail en precisie tijdens de installatie was bewonderenswaardig. Het resultaat is een prachtig schutting dat niet alleen onze privacy en veiligheid verbetert, maar ook esthetisch aantrekkelijk is. We hebben al veel complimenten van buren en vrienden ontvangen over het vakmanschap van uw werk. Daarnaast waardeerden we ook de stiptheid en efficiëntie waarmee het project werd voltooid. U hield zich aan de afgesproken deadlines en leverde hoogwaardig werk af. Kortom, we zijn zeer tevreden met uw diensten en zouden u ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en bekwame hekwerker. Nogmaals hartelijk dank voor uw uitstekende werk. Met vriendelijke groet, Timo
Johan Van Der Kooi
Johan Van Der Kooi
2023.09.08
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
professionele service, afspraken netjes nagekomen en keurig schilderwerk afgeleverd.