4-seizoensumrah

4-seizoensumrah Reviews

Excellent rating
5.0
414 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (414)
Faat
Faat
2024.04.13
Al Hamdolilah een mooie reis gehad met 4-Seizoens Umrah. Als je vragen had kon je dat altijd makkelijk stellen via de app, of tijdens de excursies. Onderweg naar excursies kregen we interessante mooie verhalen over de Islam. De verhalen/lezingen sloten altijd aan bij de excursies. Dit was super fijn, want je wist waar het over ging als je bij de excursie was. Caine (onze reisleidster), was super geduldig. Dank je wel hiervoor en moge Allah sobhanaho wata3ala jou hiervoor rijkelijk belonen. Jazak Allahs gairan!
Advertisement
Step Child
Step Child
2024.04.10
Geweldige Umrah gehad door 4 seizoenumrah.Echt onvergetelijke reis. Broeder Yasin waakt over je en begeleidt je als een herder. Hotel Jaden en Ajum waren ook fantastisch
Bilal 036
Bilal 036
2024.04.05
fa sl
fa sl
2024.03.25
Mooie reis beleeft met organisatie 4-seizoens Umra. We zijn goed begeleid door onze reisleider Caine. We hoefden ons nergens druk om te maken alles werd goed geregeld. Ik zou zeker weer boeken bij deze organisatie
Bilal Kadri
Bilal Kadri
2024.03.25
Op en top organisatie mashallah moge Allah de hele team belonen! Wat een ervaring geen woorden voor! Dit zou ik iedereen aanraden zeker de mensen die voor hun aller eerste keer de umrah of hadj verrichten! Moge Allah het van ons allen accepteren!
Advertisement
T
T
2024.02.28
De begeleiders waren erg betrokken met de groep en zorgde voor een gezellige en warme sfeer. Duidelijke communicatie en afspraken, gestructureerde uitleg tijdens de reis en de Umrah begeleiding was uitstekend. Een échte aanrader.
Mohamed El Hammouti
Mohamed El Hammouti
2024.02.26
salah a
salah a
2024.02.26
وعسى ان أقول جزاكم الله خير الجزاء ومن صميم القلب أقول كانت عمرة العمريمعنى الكلام من إنطلاقها حتى نهياتها بإمتياز ويرجع الفضل للله ولكم وأستاذ ياسين وكيني وإخواني وأخواتي المعتمرين(ت)وشكرا والى الحج معكم ان شاء الله.
Mahi
Mahi
2024.02.26
Heel er bedankt voor de mooie reis. De begeleiders waren top en waren heel betrokken. Zeker een aanrader voor iedereen om met 4seizoensumrah te gaan. Baraak Allaahoe fiekoum!
Advertisement
Soufian Jahouh
Soufian Jahouh
2024.02.26
Yassin en Caine zijn tabarkallah top begeleiders! Goed georganiseerd alhamdoellilah, we hebben genoten van deze prachtige reis! Dit vraagt naar meer In Sha Allah ❤️🕋
Mohamed Bouaz
Mohamed Bouaz
2024.02.26
Karim Achboun
Karim Achboun
2024.02.25
4 Seizoenen umrah alles tot aan de puntjes geregeld. Excursie was heel goed en er wordt duidelijk en goed gesproken door de begeleiders Ik zelf persoonlijk zal altijd gebruik maken 4 seizoenen umrah Mijn dank aan de begeleiders Yasin en Cain voor deze prachtige en mooie ervaring Salam wua 3ailkom
Youssra Ajana
Youssra Ajana
2024.02.19
Ik heb samen met mijn familie een prachtige umrah-reis mogen maken waarbij alles van begin tot eind duidelijk werd gecommuniceerd. Daarbovenop was ustaadh Hassan de kers op de taart. Hij was meer dan een reisbegeleider voor ons. Moge Allah swt jullie allen belonen en het beste van het beste schenken op deze wereld en in het hiernamaals.
Advertisement
Oumaima Ouali
Oumaima Ouali
2024.02.18
Net terug van onze umrah. Allahoema bareek het was allemaal perfect geregeld en de begeleiding was fijn.
AANUIT
AANUIT
2024.02.18
Als eerst, alhamdoellilah. Een zeer mooie reis gehad met 4seizoenen! Ustaadah Yassine heeft deze reis zeer goed begeleidt met serieuze boodschappen, levenslessen en ook humor. Hij heeft voor mij deze reis extra bijzonder gemaakt. Een broeder die ik van omwille van Allah van hou. De communicatie verliep goed via e-mail en vóór en tijdens de reis via een WhatsAppgroep. Ik zal in sha Allah zeker met 4seizoensumrah terugwillen (tip: een rechtstreekse vlucht (of via Jeddah naar Medina), zou ik graag als mogelijkheid willen).
A L
A L
2024.02.18
Top ervaring alles is goed geregeld, Hassan hele goede begeleider
maroua en malak xxx
maroua en malak xxx
2024.02.18
Goed geregeld was leuke groep en prachtige plek
Advertisement
Yasmine Amrabat
Yasmine Amrabat
2024.02.18
Nouaman Aourarh
Nouaman Aourarh
2024.02.18
Top begeleider! Goeie sfeer, goeie hotels en alles goed geregeld!
Lidoss
Lidoss
2024.02.18
Prachtige reis allahoemabarek. Ben met mijn vrouw gegaan en hebben de juiste begeleiding met de juiste kennis van de sunnah gekregen. Je hebt aantal groepsactiviteiten en hebt ook genoeg tijd voor jezelf. Zeker een aanrader!