3D Echo Barendrecht echobureau

3D Echo Barendrecht echobureau Reviews

Excellent rating
4.9
641 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (416)
Grace H
Grace H
2024.04.10
Leuke en fijne ervaring. Ontzettende leuke en fijne echo gehad. De sfeer is prettig en de ruimte is fijn ingericht. Kwaliteit apparatuur (ligbank en echo) is erg hoog. Echobeelden werden rustig en duidelijk uitgelegd en het geslacht werd op een leuke manier kenbaar gemaakt. Echoscopist heeft duidelijk ervaring en weet wat ze doet. Ook voelde ik dat er oprecht en geïnteresseerd naar je werd geluisterd. Ik kan iedereen deze plek aanraden. Ik kom zeker nog een keer terug!
Sonia Cascante
Sonia Cascante
2024.03.28
We had an amazing experience at 3D Echo Barendrecht. The lady explained everything clearly and with great detail. The picture quality was superb, capturing precious moments with exceptional clarity. We are thrilled with our experience and highly recommend their services.
ivana gelderblom
ivana gelderblom
2024.03.11
Ik ben met 16 weken en met 30 weken geweest. Ik vond het heel erg fijn, de sfeer die er hangt is gemoedelijk, warm, en vertrouwd. ik heb gekozen voor de 2d/3d versie voor beide afspraken. Ze legt alles goed uit, en vind het zelf ook nog leuk om te zien (tenminste dat gevoel geeft ze) Ze is geduldig en zachtaardig. het was echt een leuke ervaring, en zeker aan te raden!
Annemiek
Annemiek
2024.03.08
Na goede ervaringen op de vorige locatie, weer voor 3D Echo Barendrecht gekozen. En het was nog beter dan de vorige keren. Een hele sfeervolle ruimte, nog geavanceerdere apparatuur en Samantha was super vriendelijk en deskundig.
Kristel k
Kristel k
2024.02.04
Hele fijne relaxte sfeer! Voel me heel erg op me gemak en helemaal ontspannen tijdens de echo’s. Zeker een aanrader!!
Celina Danner
Celina Danner
2024.01.22
Ik ben er geweest meer dan 9 jaar geleden en vandaag voor als verrassing voor m'n zus. Hele lieve vrouw. Als je vragen heb mag je ze gewoon stellen. Ze laat je alles goed en duidelijk zien. Wij hebben veel plezier gehad om naar de baby te kijken.
Zeer fijne ervaring 3 januari een 3D/4D echo laten maken. Het was een hele fijne ervaring. Ze stelt je op je gemak, het bed ligt heerlijk ;) en ze neemt echt de tijd voor je. Absoluut een aanrader als je een echo wilt laten maken. Ik had graag eerder van haar geweten want dan had ik zeker ook de geslachtsbepaling hier laten doen.

Date of experience: 03 January, 2024
Salemina Emina
Salemina Emina
2024.01.11
Top service en apparatuur! Een heerlijk liggende tafel met stoelverwarming, nog nooit in zo een fijne en comfortabele echokamer geweest. De echoscopiste is een erg vriendelijke en kundige mevrouw die kijkt naar wat jij zelf fijn vindt en echt vanuit passie haar werk doet. Ik ga nooit meer ergens anders me pret echo’s doen! En over 2 weken hebben we weer een moment staan om ons kleintje te zien op deze fijne plek ♥️
Beau
Beau
2024.01.07
Met 13+ weken een geslachtsbepaling laten doen! Heel erg leuk gedaan en een fijne sfeer!
Mariska Sprong
Mariska Sprong
2024.01.03
Anna Nitek
Anna Nitek
2023.12.14
Ty Lamar
Ty Lamar
2023.12.13
We came here for gender reveal and for 3D echo. Great experience! Would definitely recommend it!
S
S
2023.12.12
Wat een geweldige ervaring! Inmiddels mijn 3e zwangerschap, bij de vorige twee op andere locaties pretechos laten doen, bij beide niet zo een bijzonder mooie ervaring gehad als op dit adres. Wat een liefde en detail zit er in deze praktijk. Van de heerlijke verwarmde zachte ligstoel tot aan de sfeerverlichting die word veranderd naar het geslacht van je kindje! We zijn erg tevreden, ik zal deze locatie bij iedereen aanbevelen! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cindy Griekspoor
Cindy Griekspoor
2023.12.06
Was echt top Samantha is een super aardige meid die weet waar ze het over heeft alles word goed uitgelegd. Stoel is heerlijk verwarmd en verstelbaar naar hoe jij dit prettig vind. Wat wij vooral erg leuk vonden was hoe het geslacht bekend gemaakt werd wij wilde het gelijk weten en ze vroeg het nog een keer voor de zekerheid toen mochten wij onze ogen dichtdoen & zei ze ja open ze maar op dat moment was heel de kamer roze verlicht en zo wisten wij dus dat we een meisje kregen echt super leuk!! Zou iedereen aanraden om hier je echo of geslachtsbepaling te doen🩷
Laura van Dijk
Laura van Dijk
2023.12.04
We zijn hier 2x geweest en beide keren zeer tevreden. Fijne sfeer, mooie kamer, vriendelijke dame en er wordt uitgebreid gekeken naar de kleine. Ze vertelt er ook dingen bij en vraagt ook of je vragen hebt of zelf nog ergens naar wil kijken. Ze maakt er gewoon een mooi moment van, top 😊
Kubraaa
Kubraaa
2023.12.01
Wat een lieve dame! Een fijne ervaring gehad. Ik kom er zeker nog een keer terug
Dana Jongens
Dana Jongens
2023.12.01
Erg leuke ervaring: deskundig en leuke "echo experience". 3D foto's zijn mooi gelukt.
Manuela Driessen
Manuela Driessen
2023.11.17
Vandaag echo gehad om het geslacht te bepalen. Superfijn! Zachte, verwarmde stoel, fijn sfeertje in de kamer en ze was ook superlief voor ons zoontje die mee was! Wij wilden het nog niet gelijk weten en dat deed ze allemaal heel netjes! Binnenkort afspraak maken voor de 3D/4D echo!
Ceren Inal
Ceren Inal
2023.11.12
In één woord TOP! We werden vriendelijk ontvangen en geholpen en de beelden van de 3d echo waren prachtig en bijzonder om te ervaren. Heel erg bedankt
Demy Rijnhout
Demy Rijnhout
2023.11.06
Wauw wat een prachtige ervaring! Lieve Vrouwe, verteld duidelijk wat ze doet. Wij zijn helemaal happy met onze 3D/4D echo. Daardoor weten we nu wat het wordt !! 13+0 weken ! Super bedankt. Ook een heel fijn welkom 🥰