Gytrada

Gytrada Reviews

Excellent rating
4.8
16 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (16)
Awg Van otterdijk
Awg Van otterdijk
2022.07.02
Wij zijn super blij met onze 2 nieuwe stalen deuren incl kozijnen. Goede kwaliteit , afspraken goed nagekomen dus raad iedereen om deuren bij Gytrada te kopen . Bedankt !!
Advertisement
Albert Steenbergen
Albert Steenbergen
2022.04.15
Zeer tevreden over de plaatsing van de stalen deur. zeer mooi materiaal en mooi geplaatst en afgewerkt. dit bedrijf is zeer betrouwbaar en pas tevreden als alles goed afgewerkt is. zeer aan te bevelen.
Sven Adriaens
Sven Adriaens
2022.04.11
Goed advies. Professionele installatie met prachtige materialen en oog voor detail.
Eveline Arts
Eveline Arts
2022.02.02
Super service en wat een fijne deur! Ook voor ons nieuwe huis gaan we weer voor een deur van Gytrada!
mike jacobs
mike jacobs
2022.02.02
Advertisement
Anouk Jakobs
Anouk Jakobs
2022.01.18
Een afspraak gemaakt om op te meten, we zouden binnen 3 weken de offerte ontvangen maar nooit meer iets gehoord. Ook nog eens een mail gestuurd over hoe en wat, maar daar werd ook niet op gereageerd. Jammer
Fred Huisman
Fred Huisman
2021.10.12
Net een mooie stalen/glazen deurpartij van Gytrada in onze woning gekregen ter vervanging van de oude board-deur partij. Complimenten voor het mooie, snelle werk en de wijze van opleveren! En prijstechnisch ook nog eens gunstig. Wat wil je nog meer. Een aanrader.
Robbie Kleine
Robbie Kleine
2021.07.01
Super strakke scharnierdeur geleverd en geplaatst. Voor een mooie prijs. Absoluut een aanrader.
Reply from Gytrada 2021.07.04
Dank jullie wel voor de mooie review!
Cees Bast
Cees Bast
2020.03.28
Uitstekende service en het artikel was zeer goed verpakt . Prima afgewerkt , dus wij zijn zeer tevreden met Gytrada
Advertisement
Guy & Gisela Clausse
Guy & Gisela Clausse
2019.12.12
Ausgezeichneter Service!
Thomas Meyer
Thomas Meyer
2019.08.29
Ich habe sehr gute Erfahrungen mit Gytrada gemacht. Sehr gute Ware, sehr nette und zuverlässige Leute! So macht das Spaß!
Reply from Gytrada 2019.08.30
Vielen Dank!
Ineke Hartgers-Bruinsma
Ineke Hartgers-Bruinsma
2019.05.17
Vandaag hebben we de door ons bestelde sokkels ontvangen. We zijn er ontzettend blij mee ! De levering is 100% volgens afspraak, de sokkels zien er prachtig uit en waren heel erg goed en zorgvuldig verpakt om beschadiging te voorkomen tijdens het transport.We zijn zeer tevreden over Gytrada en twijfelen niet om er een volgende keer opnieuw te bestellen. Een aanrader.👍
Reply from Gytrada 2019.05.17
Hartelijk dank voor uw review! En goed om te lezen dat alles correct is geleverd. Veel plezier met uw aankoop!
diana van Minnen
diana van Minnen
2018.11.12
We wilden graag een maatwerk sokkel voor ons prachtige bronzen beeld. Binnen 1 dag kregen we goed advies en een prima offerte en binnen 1 week werd de sokkel geleverd: precies wat we voor ogen hadden!
Advertisement
Job Timmermans
Job Timmermans
2018.04.20
Zojuist de 20x20 witte zuil ontvangen. Een mooi vervaardigd meubelstuk, strak in de witte lak! Goeie service. Een volgende keer bestel ik zeker weer bij sockelonline.
Reply from Gytrada 2019.05.18
Beste Job, hartelijk dank voor deze mooie review
Femke Strang
Femke Strang
2018.03.23
Mooie maatwerk zuilen, perfect voor de presentatie van producten in mijn bedrijf. Strak in de lak en uitmuntende service. In een woord super!
Kasteel Daelenbroeck
Kasteel Daelenbroeck
2018.02.24