123 Renovlies

123 Renovlies Reviews

Good rating
4.3
24 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (24)
Daan Roet
Daan Roet
2024.04.12
Jan van Dijk
Jan van Dijk
2024.02.05
Zeer mooi en super goed en strak werk afgeleverd. Zeer vriendelijke werkers die hun afspraken nakomen.
Reply from 123 Renovlies 2024.03.17
Dank je wel Jan, we hebben fijn bij jullie gewerkt!
Koen van Wermeskerken
Koen van Wermeskerken
2023.12.20
Zeer deskundig en mooi resultaat!
Reply from 123 Renovlies 2024.03.17
Bedankt voor de opdracht, en voor de review Koen!
Behang Klus
Behang Klus
2023.12.11
Onze ervaring met 123Renovlies was werkelijk uitstekend! Vanaf het eerste contact tot de voltooiing van ons project hebben zij consistent vakmanschap en professionaliteit getoond. Het team van 123Renovlies was niet alleen deskundig, maar ook buitengewoon klantgericht. Ze luisterden naar onze wensen, gaven waardevol advies en leverden uiteindelijk een resultaat dat onze verwachtingen overtrof. Wat ons bijzonder aansprak, was de efficiëntie en zorgvuldigheid waarmee ze te werk gingen. Het hele proces verliep soepel, van de voorbereiding tot het laatste detail van de afwerking. Daarnaast waren de kosten transparant en redelijk, zonder verborgen verrassingen. 123Renovlies heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn, en we bevelen hun diensten van harte aan voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardig renovlies behangwerk. Nogmaals bedankt aan het geweldige team van 123Renovlies!
Jasper
Jasper
2023.11.10
In 2021 is 123Renovlies actief geweest in onze nieuwbouwwoning. Het contact met Stefan was goed. Hij reageert snel en netjes op mails en hij is flexibel. We hebben 123Renovlies gevraagd om alle wanden in onze woning te renovliezen en sauzen. De plafonds hebben we laten stucen. Op de meeste plekken is het renovlies netjes aangebracht. Op verschillende plekken was het schilderwerk niet direct netjes. Daarnaast is op een aantal plekken het leidingwerk van elektra nog zichtbaar door het behang heen. Stefan is met zijn team nog een paar keer geweest voor herstelwerkzaamheden. Het schilderwerk is op een nette manier opgelost. Doordat het behang al was aangebracht, kon het zichtbare leidingwerk niet meer op een nette manier worden weggewerkt. Hierdoor zijn in de woonkamer, keuken en slaapkamers nog sleuven van leidingen opvallend zichtbaar. Bij een aantal buren is op aanraden van hun muurafwerker voor het behangen eerst een dunne pleisterlaag aangebracht. Dat geeft een strakker resultaat. We vinden het jammer dat er vooraf niet beter is gecontroleerd of de muren goed vlak zijn.
Reply from 123 Renovlies 2023.11.14
Hoi Jasper, Bedankt voor jouw review. Zoals eerder gezegd vinden we het jammer dat we niet aan de volwachtingen hebben kunnen voldoen. 2 jaar geleden waren we nog niet bekend met het feit dat behang klare wanden dusdanig slecht kunnen worden opgeleverd. We hadden inderdaad van tevoren beter moeten kijken. Dit is iets wat we sinds een tijd inmiddels wel bij elke woning doen, dit benoemen onze klanten in recentere reviews dan ook. Wat ik ook al in onze gesprekken via de app aangaf is dat ik het jammer vind dat ik op de dag dat ik bij jullie weg ging na het nalopen van de opleverpunten te horen kreeg dat alles in orde was zo, en dat we daarna via een review te horen kregen dat het toch niet naar wens is, als dat anders zou zijn gecommuniceerd hadden we daar nog iets aan kunnen doen. Ons aanbod om de wanden alsnog van dunpleister te voorzien en daarna op onze kosten te overschilderen blijft dan ook geldig. We kunnen helaas niet terugdraaien wat er is fout gegaan, we kunnen dat enkel herstellen op een professionele manier. Groeten, 123 renovlies
Erik Wilke
Erik Wilke
2023.11.01
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Onder de hoede van Stefan heeft het team van 123Renovlies een uitstekend resultaat neergezet. Met strakke wanden, die niet van stuckwerk te onderscheiden zijn, zelfs beter want minder kans op scheuren. Ook procesmatig fijn om met 123 te werken: heldere afspraken, snelle reacties, gemotiveerde mensen! Een aanrader!
Martino Dammiato
Martino Dammiato
2023.11.01
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
We zijn nu 2 weken verder na ontvangst van de sleutel en we zijn superblij en enthousiast over de werkzaamheden en resultaten van 123 Renovlies Wormerveer!!! Het stucwerk ziet er echt superstrak uit. En dan het renovlies behang. Ongelooflijk hoe goed dat er uitziet. Wij hebben het in RAL 9016 laten schilderen (dat is incl. in de prijs) met een werkelijk fantastisch resultaat. Ook worden alle stopcontacten losgehaald en na het werk weer terug geplaatst. Mochten er nog buren zijn die twijfelen: kom even langs om het met eigen ogen te zien.
Marleen Van Diest
Marleen Van Diest
2023.08.08
Positive
Professionalism
Stefan, Alyssa en medewerkers, ontzettend bedankt voor het geweldige schilderwerk en alle andere werkzaamheden. Jullie zijn echt een topbedrijf met eerlijke oprechte en fijne mensen die fantastisch werk afleveren met een hele goede prijs kwaliteit verhouding. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Melvin
Melvin
2023.07.25
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Zeer goede communicatie met Stefan vooraf. Alles in goede banen geleid en goede tips vooraf. Reageert zeer snel en altijd vriendelijk. De werklui zijn in totaal 2,5 dag bezig geweest en hebben het huis zeer maar dan ook zeer strak afgewerkt. Kan dit bij iedereen zeker aanraden :)
David Speelman
David Speelman
2023.06.30
Positive
Quality
123 Renovlies heeft de muren van ons nieuwbouw huis gedaan. Het resultaat is erg goed. Stephan is heel aardig en verstaat zijn vak zeker. Er waren wat problemen met de planning maar deze zijn goed opgepakt. Ik zal 123 Renovlies iedereen aanraden.
Jos Ticheloven
Jos Ticheloven
2023.05.24
Positive
Professionalism
Quality
In ons nieuwbouw appartement alles beplakt met Renovlies en een groot deel van de muren daarna geverfd. Werk is keurig uitgevoerd en Stefan denkt goed mee om tot een mooi eindresultaat te komen. Alles klaar binnen de tijd die we daarvoor afgesproken hadden en het eindresultaat is geweldig, super strakke en gladde muren. Echt een aanrader.
C Brisban
C Brisban
2023.03.04
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Jamy Maat
Jamy Maat
2023.02.23
Wij hebben de muren in ons nieuwbouw huis met renovlies behang laten behangen en daarna laten sauzen, wij zijn er heel erg blij mee, het is super strak en netjes gedaan, ziet er heel mooi uit!
Reply from 123 Renovlies 2023.03.01
Goedendag Jamy, Bedankt voor de mooie review, wij hebben ook erg fijn bij jullie gewerkt.
Ineke S
Ineke S
2022.10.07
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Prettige communicatie en professioneel bedrijf. Ik ben erg tevreden met het resultaat en hoe de vakmensen te werk gingen. Zeker aan te raden! Bedankt 123Renovlies!
Lip San Chong
Lip San Chong
2022.09.07
Critical
Professionalism
Punctuality
Responsiveness
Slechte ervaring. In totaal drie! keer niet op afspraak gekomen en elke keer weer een met ander excuus. Communiceert slecht en niet professioneel. Enige wat wel op tijd binnen kwam was de factuur. Niet aan te raden.
Reply from 123 Renovlies 2023.01.14
Beste Lip San, Bedankt voor jouw review, vervelend dat niet alles goed is bevallen. Wij stellen slechte reviews net zozeer op prijs als goede reviews, kritiek geeft ons de kans om naar ons bedrijf te kijken en om zo nodig dingen te veranderen. Momenteel is het in de nieuwbouw erg chaotisch, materialen zijn niet leverbaar en er is personeelstekort, hierdoor hebben wij als wand afwerker te maken met steeds veranderende oplever datums, de planningen die wij maken komen hierdoor regelmatig niet uit waardoor we soms wel 2 keer zoveel werk als gepland uit moesten voeren in een bepaalde week. Helaas was dit in de periode dat we bij jullie aan het werk moesten ook het geval. Inmiddels is dat probleem door het uitbreiden van ons netwerk aan oproep krachten volledig opgelost, voor jullie klus helaas te laat, excuus voor het ongemak. Ik kan me niet helemaal vinden in je reviews en beoordeling van 1 ster, en dat om de volgende redenen: Ik lees wel over het sturen van de factuur, maar ik lees niets over de €200 die ik uit eigen beweging van de factuur heb afgehaald om wat wacht tijd (2 x plusminus een uur) te compenseren. Toen we klaar waren met het renovlies hebben we afgesproken dat ik een tussen factuur zou sturen, je gaf aan dat dit goed was en dat je tevreden was met het werk. Ik snap dat de emotie die bij een nieuwe woning komt kijken hoog op kan lopen, en als dan een bedrijf 2 keer te laat komt levert dat frustratie op, maar we hebben het werk verder netjes achter gelaten, met garantie. Daarom kan ik me in deze review niet volledig vinden. Desondanks wens ik jullie het beste toe in jullie nieuwe woning, en mocht er ooit iets mis zijn kun je een beroep op ons doen. Met vriendelijke groeten, 123 renovlies
Casper Hinskens
Casper Hinskens
2022.07.22
Wat een kansloze eigenaar (Stefan) We waren niet blij met een aantal punten in het huis. Hem aangesproken op zijn werk en afspraken die hij niet na kwam. Hierop begon hij te dreigen: “ik kom nog de punten doen maar dan MOET je akkoord gaan dat dit de laatste keer is dat ik kom en anders trek ik de renovlies op die punten eraf! Want het zijn namelijk betondruipers!” Niet akkoord meegegaan en gezegd haal het er maar vanaf. Dit heeft hij gedaan. Waar uiteindelijk blijkt dat het lijm strepen zijn. Die zijn werkmannen zelf hadden veroorzaakt!! Zal de foto’s bijvoegen. Andere (professionele) aannemer gevonden die alles netje heeft afgemaakt. Ben schadeloos gesteld door mijn rechtsbijstand waardoor ik geen probleem meer heb!! Uit respect zal ik het whatsapp verkeer niet delen…. Maar ik kan u zeggen ga niet in zee met het bedrijf!!!
Sheila Berentschot
Sheila Berentschot
2022.02.05
Critical
Quality
Responsiveness
Kristy
Kristy
2021.11.14
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Compliment voor de prachtige strakke wanden en de goede service! Professioneel bedrijf.
Lex de Vries
Lex de Vries
2021.03.05
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
123renovlies heeft onze woonkamer behangen met renovlies en de volgende dag de wanden gewit. Het resultaat is prachtig. Ik ben een doe-het-zelver en heb overwogen deze werkzaamheden zelf uit te voeren, maar ben blij dat wij 123renovlies heb ingehuurd. Prettige en professionele mensen. Wat zij in een halve dag doen, doe ik in een weekeinde. Ik kan hen van harte aanbevelen.
P.F. van Gelder
P.F. van Gelder
2020.12.13
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value