123Færdighæk

123Færdighæk Reviews

Excellent rating
5.0
76 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (76)
Ella Aaskoven
Ella Aaskoven
2024.04.14
Super tilfreds, Robert er hurtig og effektiv samt super behagelig. - ingen tvivl om han har stor erfaring og gør en stor insats for at levere et godt stykke arbejde. Vi er sikre på vi har vejens flotteste hæk og er uden tvivl 123færdighæk vi anvender igen når vi engang skal have plantet det sidste stykke hæk.
mats erlandsson
mats erlandsson
2024.04.14
Personlig, god og ordentlig service. Hurtigt arbejde med et flot resultat. Nem og kort pleje/vand info. Tak Robert
Jesper Christensen
Jesper Christensen
2024.04.14
123Færdighæk får min største anbefaling. Vi har været fuldt ud tilfredse hele vejen igennem. Super kompetente og professionelle folk, som holder hvad de lover, og ved hvad de laver, hvilket resulterede i, at vi har fået en drømmehæk af allerhøjeste kvalitet💪
Jonas Larsen
Jonas Larsen
2024.04.06
123 færdighæk bør være din fremtidige samarbejdspartner. Nemt og godt samarbejde, samt hurtig eksekvering!!
Lars Hoffmann
Lars Hoffmann
2024.04.02
Fik igen leveret hæk fra 1-2-3. Super behandling og fagligt virkelig stærkt. God kundeservice og desuden godt humør og det at man går op i sit produkt… så de bedste anbefalinger herfra
Nicolai Sørensen
Nicolai Sørensen
2024.03.30
Jeg kan varmt anbefale Robert og 123færdighæk. Kommer som aftalt med en flot hæk og alt står snorelige og pænt når han forlader stedet. Robert er udover en dygtig håndværker en super behagelig fyr som også gerne vejleder om det han ellers ser i haven. De varmeste anbefalinger herfra…
Thomas Merrild Jensen
Thomas Merrild Jensen
2024.03.27
Jeg har brugt 123 Færdighæk til både køb af hækkeplanter og til rådgivning ifm. min gamle hæk. De er utrolig hjælpsomme og meget kompetente. Den nye hæk fik jeg til aftalt tid og ift. den gamle hæk, har jeg fået meget kompetent rådgivning af flere omgange. Jeg kan på det varmeste anbefale 123 Færdighæk. Thomas Merrild Jensen Kastrup
Karina Christensen
Karina Christensen
2024.03.24
Ved forespørgsel fik vi hurtigt svar, planlagt en dato og indenfor 7 dage stod vi med et flot hæk. Behagelig og kompetent gartner, som tilmed kunne hjælpe med råd og vejledning. Prisen er fornuftig. Vores varmeste anbefalinger
Mikkel A T L
Mikkel A T L
2024.03.19
Super service. Vi er meget tilfredse med vores ligusterhæk. Vi vil klart anbefale 123færdighæk til andre og bruger jer fremover hvis der skal plantes noget.
Martin Svensson
Martin Svensson
2024.03.18
Vi er virkelig glade for at have fået lukket vores have lidt mere af. Vi glæder os til den bliver grøn til sommer 😄 På trods af udfordringer på vores grund, fik Robert det til at lykkes og gav samtidig en masse gode råd. Robert er en nørd med supergrønne fingre. Han går virkelig op i naturen og fortæller med stor entusiasme og man bliver nemt grebet af hans viden. Vi lærte meget omkring andre dele af vores have, af Robert, mens ham fik morgenkaffen 😊 123færdighæk vælger vi formentlig også til fremtidige projekter i haven 😄👌
Mette Kristiansen
Mette Kristiansen
2024.03.15
Super service lige fra første kontakt. Alke vores spørgsmål er hurtigt besvaret og vi har fået den smukkeste hæk. Fantastisk produkt!! Super let proces lige fra bestilling, til hækken stod her, det eneste vi skal er at sætte en vandslange til siveslangen, så er hækken passet 😀
Super lækkert med høj hæk! Kan stærkt anbefales, hvis man ønsker mere privatliv i haven. Og tak til Robert for at udføre et super professionelt arbejde!
Carsten Nielsen
Carsten Nielsen
2024.03.02
Vi kan give de bedste anbefalinger til 123færdighæk. Vi har hele vejen fået god rådgivning og vejledning i forbindelse med etablering af en en ny bøgehæk. Arbejdet er meget veludført og hækken er helt som vi havde håbet på. Vi er meget tilfredse.
Christoffer Ravn
Christoffer Ravn
2024.02.10
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Super nice team bag. Glad for at de hurtigt kunne levere i Kbh. Er super glad for resultatet. Virkelig flotte hække! Vil klart bruge dem igen!
Reply from 123Færdighæk 2022.10.10
Kære Christoffer Vi takker og bukker 🙏 Mvh. Rasmus
Nils Ladefoged
Nils Ladefoged
2024.01.07
Karsten Svendsen
Karsten Svendsen
2024.01.07
Det var dejligt at få en god kraftig hæk op iløbet af en dag. Virkelig professionelt arbejde til en rimelig pris.
Helle Corfitz Hede
Helle Corfitz Hede
2023.12.07
Så fik vi vores super fine bøgehæk. Tak til Robert. Det var en fornøjelse at have besøg af dig og vi glæder os til at passe hækken og se den når den bliver grøn i det nye år
Reply from 123Færdighæk 2023.12.09
Hej Helle, Mange tak for din positive tilbagemelding! Vi er glade for, at du er tilfreds med din nye bøgehæk. Tak for din tillid!
Benjamin Owe
Benjamin Owe
2023.10.03
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Utroligt flot produkt, hurtig levering, professionelt arbejde.
Drop anlægsgartneren, brug 123Færdighæk Utroligt flot produkt. Anlægsgartnerne kan ikke levere noget der når det her til sokkeholderne. Direkte fra planteskolen til dig. Det er ærgerligt vi ikke skal have lavet hæk hvert år, ellers havde vi fundet en fast leverandør.
Reply from 123Færdighæk 2023.12.09
Hej Benjamin, Tusind tak for din positive tilbagemelding. Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkt. Det vil være en fornøjelse at hjælpe dig igen i fremtiden. Venlig hilsen Robert
Lone Bitsch
Lone Bitsch
2023.09.29
Hurtig levering, meget flot arbejde, god service og faglig vejledning. Kan i høj grad anbefales👍🏻