Done'r lunchroom

Done'r lunchroom Reviews

Good rating
3.6
14793 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (4058)
Chantal Ram
Chantal Ram
2022.09.09
Goh wat een mooie lunchroom Erg schoon. Eten was erg lekker, en de Gegrilde kip om je vingers bij op te ...... Vriendelijke mensen Top van mij 5 sterren
Advertisement
faiz houri
faiz houri
2022.09.04
top lekker warm eten en snel geleverd aardige medewerker
Michel Berghuis
Michel Berghuis
2022.08.23
Kan ermee door. Denk wel dat deze hier de betere is. Onlangs een Turkse pizza met kaas en döner besteld, maar de saus druipte helemaal uit het aluminium (kan eigenlijk beter zeggen stroomde). Maar qua smaak wel goed. Vind alleen dat het allemaal wat chaotisch overkomt bij het bestellen. Eerst besteld je wat, dan gaat het de oven, dan wordt je gevraagd wat je erop wil. Voel wat vreemd aan wat mij betreft.
Thomas Michiels
Thomas Michiels
2022.08.19
Giorgian Militaru
Giorgian Militaru
2022.08.16
Advertisement
shadi Abdulla
shadi Abdulla
2022.08.07
على غوغل مفتوح لكن في الواقع مغلق
Nancy Smeding
Nancy Smeding
2022.07.25
Gesloten, staat dat ie geopend is. Rijd je daar helemaal voor niks een eind om hier wat te eten... Hangt er een blaadje op de deur met vakantie... Niet klantvriendelijk!
Opa- Dick
Opa- Dick
2022.06.19
Super lekker eten
V.D
V.D
2022.05.15
Wanneer ik effe een dagje echt wil genieten van een Durum of Turkse Pizza kom ik hiernaartoe, want de keren dat ik dat hier at was het echt top.
Advertisement
fabienne lecaude
fabienne lecaude
2022.04.19
Ahmet Yusuf Gunay
Ahmet Yusuf Gunay
2022.03.03
Zeer lekkere eten! Burgers zijn super lekker je vingers bij op te eten. Ik raad iedereen aan om hier te eten.
Cenap Ozen
Cenap Ozen
2022.03.02
gezelig lekkerste smaakvol
Tijn Oostrom
Tijn Oostrom
2022.02.16
Advertisement
Thomas Michiels
Thomas Michiels
2022.02.16
Natalia Sztenc
Natalia Sztenc
2022.02.04
Katja Matser
Katja Matser
2022.02.03
Frank r
Frank r
2022.02.03
Heerlijke broodjes. Vrolijke bediening. Zeer nette zaak . Helemaal top 👍👍👍👍
Advertisement
Ineke Van Zanten
Ineke Van Zanten
2022.01.25
Volgens mij zijn ze morgen weer open. Ik ben erg blij met ze we hebben ze gemist.
Ton
Ton
2022.01.25
Hele lekkere turkse pizza’s.
Raymond Blom
Raymond Blom
2022.01.25
Lekker