WTS Klimaat- en Solartechniek Recensies

WTS Klimaat- en Solartechniek Recensies

4.7

Uitstekend - gebaseerd op 12 beoordelingen

wts-duurzaam.nl
is geverifieerd door Trustindex

Wij garanderen dat alle beoordelingen 100% echt zijn.
Wat is Trustindex?
%title%

%offer%

Recensies (12)
Jarno Kloeze
Jarno Kloeze
2024-02-27
W.T.S heeft bij ons een Intergas Xource geïnstalleerd! We vinden dat de monteurs zeer accuraat en netjes gewerkt hebben. Ook het in bedrijf stellen van het full electric systeem (wat niet zonder slag of stoot ging) heeft W.T.S goed gedaan. De hele ervaring van begin tot eind hebben we als prettig ervaren en ze verlenen goede service (wat wij belangrijk vinden). Kort samengevat, vriendelijke mensen waar je op kunt bouwen!
Nico
Nico
2024-02-04
Zonnepanelen en airco geplaatst. De adviseur had vooraf veel tijd en goede informatie. Op de plaatsingsdag zelf werkten de werkmannen (A en R) hard en tegelijk waar mogelijk ook zo stil mogelijk. Het was prima hen ook in huis te hebben. En als dan alles goed werkt, dan zijn vijf sterren volgens mij wel terecht.
Martinus Van Os
Martinus Van Os
2023-12-27
Wts zou ik aanbevelen we hebben een split warmtepomp gekocht en door wts laten plaatsen Wij zijn goed geïnformeerd met deze aankoop kon ook snel geplaatst worden De monteurs werken snel en goed Uiterst tevreden Wonen jullie in Duitsland (grensstreek) en bent u van plan om pannelen of airco of warmtepomp te kopen dan zou ik dit bedrijf WTS aanbevelen De prijzen zijn voordeliger dan in Duitsland
Tekk 999
Tekk 999
2023-11-21
Fijn samenwerken met WTS. Goed contact bij de intake en kreeg een nette offerte. Na de gunning kon men vlot aan de slag met de installatie van de zonnepanelen, de installatie van de airco's en warmtepomp. We zitten er warmpjes bij. Was ook blij met de pro-actieve houding en communicatie. Dat zie je tegenwoordig niet veel meer. Ook met het meedenken met de klant in de mogelijkheden. Al met al zeer tevreden. Dank!
Altjo van der wal
Altjo van der wal
2023-11-13
Wts klimaat en solartechniek heeft een warmtepomp bij mij geplaatst. Ben daar meer dan tevreden over. De installatie is keurig afgewerkt en de installateurs hebben alles netjes afgewerkt. Het gehele traject ( van advies tot aan levering ) is klantgericht en er is veel tijd voor advisering en uitleg wat een goed en betrouwbaar gevoel is. Kan menig installatie bedrijf een voorbeeld aan nemen.
Johan Omlo
Johan Omlo
2023-10-27
Ze hadden al eerder een airco geplaatst en nu wilde ik zonnepanelen. Zeer snel een offerte ontvangen. De panelen konden snel geplaatst worden. De communicatie vooraf en achteraf was erg prettig. De monteurs waren zeer bekwaam en netjes. Ik beveel WTS dan ook aan voor het plaatsen van zonnepanelen en airco.
R G
R G
2023-08-20
Alles conform gemaakte afspraken en offerte. Aanleg en plaatsing van de 16 zonnepanelen netjes uitgevoerd. Hebben inmiddels al heel wat kWh opgebracht. Zijn er dan ook content mee.
Gerda Alveringh
Gerda Alveringh
2023-06-08
Robbert Hanegraaf
Robbert Hanegraaf
2023-05-19
Super bedrijf , vooral contact met de Eigenaar is erg prettig
gerrie bijsterbosch
gerrie bijsterbosch
2023-02-14
Fijn bedrijf. Reageert snel, fijne service, meedenken. Vriendelijke personeel
N. Hermans
N. Hermans
2022-08-17
Adviseur is langs geweest voor offerte. Uitgebreid en prettig gesprek gehad, daarna nooit meer iets van gehoord, ondanks bellen en mailen.
Marcel Steenkamp
Marcel Steenkamp
2022-05-09
Vakmensen aan het werk