Wyroby Kute Jurecki - Kowalstwo i Metaloplastyka Reviews

Wyroby Kute Jurecki - Kowalstwo i Metaloplastyka Reviews

4.4

Good - based on 19 reviews

wspierajlokalnie.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (19)
SYLWIA KOWALSKA
SYLWIA KOWALSKA
2022-12-07
Zamówiłam duży stojak do domu na drewno kominkowe, realizacja zlecenia bardzo szybka, stojak przepiękny i bardzo pojemny. Polecam tą firmę!
Advertisement
Ewa Wożniakowska
Ewa Wożniakowska
2022-11-24
Polecam . Tanio i solidnie.
Piotr Fąfrowicz
Piotr Fąfrowicz
2022-06-08
Polecam! Dostarczone lampy przerosły oczekiwania solidnością i jakością wykonania.
Jadwiga Szłapa
Jadwiga Szłapa
2021-06-01
Bea Trix
Bea Trix
2021-04-27
Firma godna polecenia. Od początku do końca wszystko na najwyższym poziomie. Kontakt rewelacja. Efekt końcowy przerósł moje oczekiwania. Jakoś wykonania......super! Pozdrawiam
Advertisement
Slowianin 2020
Slowianin 2020
2020-12-12
Marcin Jurecki
Marcin Jurecki
2020-08-03
Jaroslaw Nycz
Jaroslaw Nycz
2020-06-10
Ilo Em
Ilo Em
2020-05-28
Polecam z całego serca. Fachowa pomoc w projekcie i wykonanie. Kolejny plus za dotrzymanie terminu i czystość wykonania prac. Efekt finalny przerósł moje oczekiwania. Jeszcze raz dziękuje i polecam
Advertisement
kolinski michał
kolinski michał
2020-03-04
Solidna, rzetelna, firma . Kontakt nienaganny ,na każde zapytanie Pan Marcin odpowiada szybko i konkretnie terminowy. Jak chodzi o jakość rewelacja , cena w porównaniu do woj.pomorskiego bez porównania. Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni i możemy polecać z czystym sumieniem .
Krzysztof Jambor
Krzysztof Jambor
2019-12-15
Natalia Lubicka
Natalia Lubicka
2019-08-05
W chwili obecnej nie potrafię właściwie ocenić tej firmy (są plusy i minusy).
Agnieszka Graś
Agnieszka Graś
2019-06-03
Jestem bardzo zadowolona, zaskoczyła mnie jakość wykonania i profesjonalizm polecam w 100% warto było czekać!
Advertisement
Waldek Tamul
Waldek Tamul
2019-03-19
Świetny ,uprzejmy kontakt.Zamówione elementy zgodne z opisem i ustaleniami.Wszystko sprawnie i bezproblemowo.Firma godna polecenia.- Pracownia Projektowo Usługowa -Lublin / Waldemar Tamulewicz
Oliwia Mroczkowska
Oliwia Mroczkowska
2017-10-03
Sara Surma
Sara Surma
2017-04-28
Polecam
Magdalena Wacięga
Magdalena Wacięga
2017-03-06
Advertisement
Ziusz Drolma
Ziusz Drolma
2017-01-09
Seba Milek
Seba Milek
2016-02-21
Słaby kontakt, firma nie odpisuje na korespondencje, realizacja zamówienia jest nieterminowa. Trzeba się przypominać, bo mają Cię delikatnie mówiąc w dupie. Co do jakości to brama wykonana wadliwie, nie otwiera się furtka - nie zmierzone dokładnie elementy ozdobne -rozety blokowały furtkę, firma zamiast poprawić błąd dogięła element odkształcając go i deformując oraz przekrzywiając, co wpływa na estetykę bramy... dodatkowo po miesiącu brama ma nalot rdzawy. Na reklamacje nie jest łaskaw nikt odpowiedzieć... sprawa idzie do Sądu... NIE POLECAM! Omijać szerokim łukiem.... Dodatkowo firma nie wystawia faktur, po 2 miesiącach od zapłaty za towar nie otrzymałem dokumentu sprzedaży.