Wrapvision

wrapvision.nl

Wrapvision Reviews

Excellent rating
4.9
46 reviews Verified
Wrapvision
%title%

%offer%

Reviews ( 46 ) 4.9

lars broekman
lars broekman
2024.05.17
Netjes werk geleverd, zorg wel dat je op tijd een afspraak maakt!
Ruben Noten
Ruben Noten
2024.04.30
Top service & zeer strak gezet
Carine Van Der Heijden
Carine Van Der Heijden
2024.04.27
Mijn keuken is weer als nieuw, erg tevreden goed advies en erg mooi resultaat.
Lynn Gordijn
2024.03.31 2024.03.31 | Netherlands
Goed vakwerk geleverd! Blij mee

Date of experience: 31 March, 2024
Richelle Kleuters
Richelle Kleuters
2024.03.30
Onze gehele keuken laten wrappen, niet normaal wat voor een prachtig resultaat, het lijkt net een nieuwe keuken! Fijne communicatie en goed werk, wij zijn helemaal blij!
Sanhty Wils
Sanhty Wils
2024.03.28
Zeer blij met het eindresultaat! Echte vakmensen
Jenthe Tromp
Jenthe Tromp
2024.03.27
Zeer tevreden!! Zou het iedereen aanraden die binnen no time een nieuw aanzicht wilt hebben in zijn of haar huis.
Romy Gordijn
Romy Gordijn
2024.03.27
Super mooie keuken, echt vakwerk!
Quinty Prince
Quinty Prince
2024.03.27
Isabel Hexspoor
Isabel Hexspoor
2024.03.27
Pauline van Jaarsveld
Pauline van Jaarsveld
2024.03.26
Supermooi! Fijn werk geleverd!
Henrielle Hoogveld-Duquesnoy
Henrielle Hoogveld-Duquesnoy
2024.03.15
Jiry Maassen
Jiry Maassen
2024.03.05
Erg fijn contact gehad over onze ideën. Er werd fijn mee gedacht. We zijn erg blij met het eind resultaat! We raden Wrapvision zeker aan!
Jet Romijn
Jet Romijn
2024.01.28
Blij met mijn keuken. Van ouderwets vanille naar hip greige in 1 dag. 👌🏻
P van Otterlo
2024.01.18 2024.01.18 | Netherlands
Wrappen van gehele keuken Fantastisch, zo ziet vakmanschap eruit!
Ronnie Van Brunschot
Ronnie Van Brunschot
2023.12.19
Hebben mooi werk geleverd 👍
Jurgen van Puijenbroek
Jurgen van Puijenbroek
2023.12.15
Wij zijn zeer tevreden over Wrapvision. De keuken is weer als nieuw. Aanrader!
Ellemieke Scheffer
Ellemieke Scheffer
2023.12.02
Jesse en Willem zijn prima vakmensen die strak werk leveren, waardoor onze keuken in een dag weer als nieuw lijkt. We zijn er blij mee!
Ank Vissers
Ank Vissers
2023.11.28
Prima werk geleverd, prettige communicatie en werksfeer
Ton van de Brug
Ton van de Brug
2023.10.12
Positive
Professionalism
Quality
Intake was al prettig. Duidelijke afspraken kunnen maken en op de dag van het wrappen werd en netjes en vakkundig gewerkt door beide heren. Keuken is weer als nieuw!!