SON Reviews

Excellent rating
5.0
106 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (106)
Michał Ropek
Michał Ropek
2020.02.04
recommends
Bardzo przyjazny i intuicyjny system do obsługi najmu. Korzystam i polecam każdemu kto w sposób dobrze zorganizowany chce zarządzać mieszkaniami! :)
Advertisement
Borysław Pasierbski
Borysław Pasierbski
2020.01.12
recommends
Przemyślane narzędzie i ogromna chęć dalszego rozwoju. Zdecydowanie pomaga przy ogarnięciu wielu najmów już teraz, a potencjał jest jeszcze większy! Szczerze polecam :)
Paweł Adamek
Paweł Adamek
2020.01.04
recommends
Ma co trzeba, a jeśli są kłopoty to wsparcie jest ekspresowe :)
Michał Korban
Michał Korban
2020.01.02
recommends
Bardzo sprawny system do obsługi najmu SON, duży zakres automatyzacji. Wsparcie techniczne na 6.
Krzysztof Taranek
Krzysztof Taranek
2019.12.18
recommends
Praktycznie same plusy: - przejrzysty interface - duże możliwości konfiguracji pod kątem własnych potrzeb - integracja z systemami zewnętrznymi - dobra obsługa techniczna - dobra dokumentacja Drodzy Państwo, tak trzymać!
Advertisement
Olga Orlova
Olga Orlova
2019.12.11
recommends
Świetny system, super się sprawdza w zarządzaniu najmem. Nie wyobrażam sobie pracy bez SONa. Do tego dział techniczny działa wzorowo. Używam i szczerze polecam! ?❤️
Wojciech Gelmuda
Wojciech Gelmuda
2019.12.10
recommends
Świetny system pozwalający w wygodny sposób zarządzać najmem. Eronomiczny, dopracowany interfejs. Do tego bardzo sprawny dział techniczny, który pomaga we wdrażaniu systemu.
Jacek Sydor
Jacek Sydor
2019.12.08
recommends
Polecam oprogramowanie oraz szybkie wsparcie techniczne. Ogólnie mocne 5+
Ula Kniaz
Ula Kniaz
2019.10.11
recommends
SON jest bardzo pomocnym narzędziem - intuicyjny, przyjemny w obsłudze z bardzo rozbudowaną funkcjonalnością. Polecam :)
Advertisement
Sebastian Stefanowicz
Sebastian Stefanowicz
2019.10.05
recommends
zarządzanie najmem z SON to czysta przyjemność. Przystępny i intuicyjny w obsłudze program dzięki któremu można zaoszczędzić mnóstwo czasu. Wsparcie techniczne wzorowe. Bardzo polecam :)
Magdalena Janicka
Magdalena Janicka
2019.10.04
recommends
Nie wyobrażam sobie zarządzania najemcami bez SONa. Niesamowicie usprawnia pracę i oszczędza czas :) W razie ewentualnych wątpliwości można uzyskać ekspresowe wsparcie techniczne :)
AC Bio
AC Bio
2019.10.04
recommends
System po prostu super, oszczędza dużą czasu.
Dorota Lewandowska
Dorota Lewandowska
2019.10.04
recommends
System super pomocny i skarbnica wiedzy
Advertisement
Karolina Pacek-Majkowska
Karolina Pacek-Majkowska
2019.10.02
recommends
Wszystko w jednym miejscu. Łatwa obsługa. W razie problemów szybka reakcja.
Adam Lz
Adam Lz
2019.09.16
recommends
Świetny system, polecam!!
Dorota Dykczak
Dorota Dykczak
2019.08.30
recommends
SON - to łatwość w zarządzaniu :)
Andrzej Musiał
Andrzej Musiał
2019.08.30
recommends
Najlepszy program do zarządzania najmem! Polecam
Advertisement
Kam Sam
Kam Sam
2019.08.25
recommends
Super narzędzie i wyjątkowe wsparcie w razie problemów.
Sebastian Białogrecki
Sebastian Białogrecki
2019.08.15
recommends
Bardzo pomocne i profesjonalne narzędzie. Przy większej skali działalności wręcz niezbędne. Dziękuję za znakomite wsparcie i cierpliwość. Trzymam kciuki za szybki rozwój.
Jarosław Furman
Jarosław Furman
2019.07.29
recommends
Polecam, naprawdę pomaga w obsłudze najmu uporządkować wszystkie dokumenty/dane i sprawia że masz kontrolę nad tym wszystkim przy większej skali.