natuurlijkmentaal.nl

natuurlijkmentaal.nl Reviews

Excellent rating
5.0
12 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (12)
Nicole de Haan
Nicole de Haan
2022.04.13
Onlangs heeft Jeroen een workshop "Breath" en "WHF" gegeven aan de leden van onze gym, Urban Gym Almere. De ervaring van deze workshop was magisch te noemen! Naast het feit dat Jeroen een prettige en kundige persoonlijkheid is, hebben we genoten van zijn aanwezigheid. Jeroen beweegt mee in hetgeen we wilden aanbieden, adviseert ons en neemt de leden mee onder zijn vleugels zodat zij de maximale beleving kunnen ervaring. De WHT workshop duurde ruim 5 uur en was top georganiseerd. Tevens is er uitstekende nazorg. Onze leden zijn voorafgaand, tijdens, maar ook zeker erna prima geïnformeerd en hebben ze tips en tools ontvangen hoe ze dit moment zouden kunnen herbeleven. Mooi! Jeroen, we kijken uit naar een volgende ontmoeting. Want als het aan onze leden ligt, komt die er snel!
Advertisement
Thom Siersema
Thom Siersema
2022.01.19
Waanzinnige ervaring gehad tijdens de Elements Dag van Natuurlijk Mentaal ! Persoonlijk gaf het mij enorm veel motivatie en energie. Jeroen is deskundig, legt alles goed uit, en is bovenal een hartstikke toffe kerel. Ik kom zeker terug. Ga zo door Jeroen!
Robert D
Robert D
2022.01.15
Vandaag heb ik de Elements Dag mogen bijwonen - en wauw, wat was dit leerzaam! Op het gebied van ademhalingsoefeningen en ijsbaden had ik al enige ervaring, maar deze dag heeft mij zoveel nieuwe inzichten en motivatie gegeven. Een dikke aanrader voor iedereen die gezonder wilt leven of naar balans zoekt in zijn/haar drukke leven!
Roy gouw
Roy gouw
2021.11.07
Na een workshop van Jeroen was ik helemaal zen en heb ik handvatten gekregen hoe ik dit in de toekomst zelf kan doen. Een middag om nooit te vergeten!
Jorick Sikkes
Jorick Sikkes
2021.11.04
Na een workshop te hebben gehad van Jeroen en een aantal keer advies van hem gekregen kan ik hem met zekerheid aanraden voor als je je vitaliteit naar next level wil brengen!
Advertisement
Geertje Feenstra
Geertje Feenstra
2021.10.28
Inmiddels twee keer een koudwaterdip gedaan onder begeleiding van Jeroen. Ik wilde het zelf heel graag, genoeg gelezen over de (gezondheids)voordelen die het oplevert, maar het moment zelf was best spannend. Jeroen gaf een fijne, rustige en heldere uitleg vooraf, zodat ik wist wat ik kon verwachten. Ondanks dat was de eerste keer best heftig, maar Jeroen stelt daarin enorm gerust en geeft vertrouwen dat je dat kan. Hij nam me letterlijk bij de hand om me door die eerste momenten heen te loodsen wat heel goed lukte! De kick en het effect daarna was/is onbeschrijfelijk! mede ook door zijn enthousiasme en uitgebreide kennis. Ik kijk nu al weer uit naar de volgende keer!
Thirza Brockhus
Thirza Brockhus
2021.05.18
Jeroen is onwijs aardig en luistert zonder oordeel. Hij heeft me goed geholpen met (het aanscherpen van) mijn voedingspatroon en leefstijl, waardoor ik me steeds fitter en beter voel (tevens al paar kg kwijt)! Ook heeft hij mij goed begeleid tijdens de 1e keer koud water zwemmen. Ik voel me, mede dankzij Jeroen, top!
Jacob zaagemans
Jacob zaagemans
2021.03.18
Jeroen heeft mij goed geadviseerd qua voeding. Ik heb clusterhoofdpijn maar door het aangepaste voedingspatroon in combinatie met sporten en Iceswimming ben ik mij lichamelijk vele malen beter gaan voelen. Ik ben je dan ook erg dankbaar Jeroen!
Yneke Van den Berg
Yneke Van den Berg
2021.03.09
Beste Jeroen, tijdens mijn borstvoeding periode heb ik ontzettend goede adviezen van jou gehad, waardoor onze zoon een veel rijkere voeding van mij kreeg maar waardoor ik veel beter herstelde, mij energieker en fitter voelde. Later in het jaar ben je mij nogmaals heel goed geholpen want ik kreeg een vreselijke uitbraak van mijn artritis psoriatica, samen hebben we mijn hele voedingspatroon doorgespit en stap voor stap kwamen we bij het eindpunt en weg was mijn huiduitslag. Nogmaals ontzettend bedankt Jeroen!! Je bent sociaal, fanatiek, ontzettend kundig en gedreven, dit had ik ook echt nodig om door te zetten en vast te houden in mijn nieuwe leefstijl.
Advertisement
Eelke Goodijk
Eelke Goodijk
2021.02.23
Jeroen heeft mij goed geadviseerd over mijn voeding. Het voedingsconsult is zijn geld meer dan waard. Met een uitgebreide analyse en een duidelijke intake kan ik dit iedereen aanraden die het beste uit zijn of haar voeding wil halen.
Cindy Osterhagen
Cindy Osterhagen
2021.02.23
Ik raad iedereen het aan, er word tijd voor je genomen, naar je geluisterd en je krijgt echt advies op maat. Een paar dagen na mijn consult voel ik me al een stuk energieker en de handgrepen die ik heb gekregen heb ik heel veel aan.
Rien De Vries
Rien De Vries
2021.02.10
Aanrader! Jeroen is duidelijk, direct en deskundig. Luisterd goed en verwerkt dat ook direct in het gesprek. Goed advies, helder en duidelijk, korte lijntjes en op de website staan heerlijke recepten!!