WOOD MARKET

WOOD MARKET Reviews

Excellent rating
4.9
38 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (38)
Moaaz Emad
Moaaz Emad
2022.04.07
Advertisement
Osama Khalil
Osama Khalil
2022.04.06
Dr. Ahmed Nassar
Dr. Ahmed Nassar
2021.07.13
رائع جدا
Elkhalil Nasercity
Elkhalil Nasercity
2021.06.28
Noha Meriden
Noha Meriden
2021.06.26
Lot of varieties for doors and kitchen designs but a little bit expensive
Reply from WOOD MARKET 2021.06.26
We will do our best to give you the best products for the best prices .. the most mimportant thing for us is our coustmers .. and we want to make them all happy .. there for if we can help you by anyway please contact us ..
Advertisement
WAFEEK TALAT
WAFEEK TALAT
2021.06.18
abbas shams
abbas shams
2020.12.15
شركة ملتزمة أسعار مناسبة فريق عمل محترم داخل الفروع أو في مصانعهم تم التعامل معهم في الأبواب والمطابخ بالتوفيق دائما
ahmed mokhtar G
ahmed mokhtar G
2020.12.15
Gouda Elshazly
Gouda Elshazly
2020.12.15
Advertisement
Abd Elnaby
Abd Elnaby
2020.12.15
ناس محترمين و ملتزمين المواعيد.. من أفضل الشركات إلى اتعملت معاها
يوسف عفيفي
يوسف عفيفي
2020.12.15
فعلا شغل ممتاز جدا
Sameh Mohamed
Sameh Mohamed
2020.12.15
شركه ممتازه وخدمه ما بعد البيع ممتازه تعاملت مع الاستاذ وفيق والاستاذ علاء وهم من افضل الناس هناك دائما حريصين على خدمه العميل
Ahmad Alaa
Ahmad Alaa
2020.12.15
ممتازين و خدمة بعد البيع متميزة ... بالتوفيق دايما
Advertisement
Noha elsayed
Noha elsayed
2020.12.15
المكان كبير باسمة والناس الي شغالة فيه
طارق عليوة
طارق عليوة
2020.12.14
sherif amin
sherif amin
2020.12.14
المنتج ممتاز الخدمة اكثر من ممتازة ناس بروفيشنال جدا و محترمين اخص بالذكر و الشكر الحار لاستاذ وفيق علي حسن تعاملة و ذوقة العالي
شيماء طلعت
شيماء طلعت
2020.12.14
من لم يشكر الناس لم يشكر الله🤗 شكرا لكل القائمين عل هذا المكان المحترم ناس ذوق و اخلاق و بالهم طوييل بالذات أ /وفيق و عندهم كل حاجة خدت انتريه وارضيات HDF حاجة ممتازةوكمان التركيب💐 ذ أنصح بتجربة
Advertisement
Mohamed Elbatran
Mohamed Elbatran
2020.12.14
Mohamed Abd ElAal
Mohamed Abd ElAal
2020.12.14
الف مبروك انا عملت ابواب داخلية وابواب خارجية وتم التنفيد علي احسن وجه وتعتبر هذه الشركةمن الشركات الملتزمة وسلامي الي الاستاذ وفيق ويعتبر من الشخصيات العظيمة الملتزمة في خدمة العميل
suzan alhendy
suzan alhendy
2020.12.14
وود ماركت من أفضل الشركات اللي اتعاملنا معاها سواء في المواعيد المنضبطة او العمالة المحترمة من الفنيين المحترفين واخص بالشكر مستر وفيق اللي كان لينا الشرف اننا اتعاملنا معاه