Sławomir Wojtasiak

Sławomir Wojtasiak Opinie

Opinie Doskonały
5.0
8 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (8)
Ola Wronowicz
Ola Wronowicz
2024.02.09
NAJLEPSZY PROFESJONALISTA Z NAJLEPSZYCH!!!! POLECAM
Odpowiedz z Sławomir Wojtasiak 2024.03.09
Dziękuję za pozytywny komentarz!
Reklama
Dawid Rzychak
Dawid Rzychak
2024.01.06
Korzystam z usług Pana Sławomira już od jakiegoś czasu i szczerze mogę polecić współpracę. Fachowa i szybka pomoc za niewygórowaną cenę.
Odpowiedz z Sławomir Wojtasiak 2024.01.09
Cieszę się, że jesteś zadowolony z moich usług. Dziękuję za polecenie i mam nadzieję na dalszą owocną współpracę.
Joanna
Joanna
2024.01.03
Regulacja i naprawa okuć w drzwiach balkonowych - usługa wykonana bardzo profesjonalnie i sprawnie. Poprzedni "fachowcy" nie dali rady, w końcu przestało wiać chłodem. POLECAM!
Odpowiedz z Sławomir Wojtasiak 2024.01.05
Dziękuję za pozytywny komentarz,. Cieszę się, że jest Pani zadowolona z moich usług. Zawsze staram się zapewnić najlepszą obsługę dla moich klientów. Pozdrawiam!
Garbacik Nieruchomości
Garbacik Nieruchomości
2024.01.03
Zdecydowanie polecam Pana Sławka. Skorzystałem z różnych usług związanych z oknami - od wymiany, przez naprawę, po regulację, prywatnie i jako zarządca nieruchomości , w wielu mieszkaniach i domach. Usługa zawsze była wykonanna wzorowo, doceniam też dyspozycyjność i komunikatywność.
Odpowiedz z Sławomir Wojtasiak 2024.03.17
Dziękuję za tak pozytywną opinię. Cieszę się, że jesteś Jacek zadowolony z moich usług. Staram się zawsze sprostać oczekiwaniom klientów. Do zobaczenia ponownie!
Elzbieta lukaszewska
Elzbieta lukaszewska
2023.12.31
Montaż i serwis okien pełen profesjonalizm polecam na 100%
Odpowiedz z Sławomir Wojtasiak 2024.01.05
Dziękuję za pozytywny komentarz, Elżbieta. Cieszę się, że jesteś zadowolona z usług. Zapraszam ponownie!
Reklama
Monika Tajne
Monika Tajne
2023.12.30
Jakby się dało dać więcej gwiazdek to dałbym więcej :-) Firma w pełni profesjonalna i godna zaufania oraz polecenia. Wszystkie etapy procesu na najwyższym poziomie, od fachowego i profesjonalnego doradztwa (cierpliwego tłumaczenia co i jak osobie, która zna się tym fachu jak świnia na gwiazdach a ma w głowie wymyślone po swojemu jakieś okna) aż po wizytę fachowej świetnie wyposażonej profesjonalnej i miłego Pana Sławka montującego okna. Jedno co mnie przekonało na początku przygody z tą firmą to podejście do klienta i do tematu oraz wiedza i nieograniczona pomysłowość Pana Sławka. Wizyty w innych firmach kończyły się stwierdzeniem.... a to Proszę Pana takie okno to my nie ale musiałbym popytać musiałbym poszukać odezwiemy się.... reasumując polecam i zachęcam do skorzystania z usług tej firmy bo warto.
Odpowiedz z Sławomir Wojtasiak 2024.01.05
Dziękuję za tak wspaniałą recenzję, Monika! Jestem bardzo zadowolony, że spełniłem Twoje oczekiwania i doceniasz moje podejście do pracy. Twój pozytywny komentarz na pewno motywuje mnie do dalszego działania!
Mateusz Grabowski
Mateusz Grabowski
2023.12.29
Sławek to fachowiec, jakiego każdemu mogę życzyć i polecić. Współpracujemy już od lat - Sławek pomagał mi w doradztwie przy wyborze okien, a także przy ich regulacji. Jedno zlecenie sprzed lat (wyregulowanie okien w starej kamienicy) pozwoliło mi zaoszczędzić trochę pieniędzy na ogrzewaniu :) Jeśli zdarzyło Wam się kiedyś, że fachowiec prosił Was w trakcie usługi o pożyczenie, np. młotka czy innych narzędzi - ze Sławkiem takiego problemu mieć nie będziecie. Czasami się zastanawiam, czy przypadkiem Sławek nie jest gotowy na wszystko kiedy idzie na zlecenie :) Bardzo doceniam takie przygotowanie!
Odpowiedz z Sławomir Wojtasiak 2024.01.05
Dziękuję za pozytywne słowa, Mateusz! Cieszę się, że moje usługi spełniły Twoje oczekiwania. Twój komentarz to dla mnie najlepsza nagroda!
Piotr Pęcherski
Piotr Pęcherski
2023.12.29
Profesjonalna usługa wymiany szyb przez Pana Sławka zdecydowanie przekroczyła moje oczekiwania. Miałem problem z parującymi oknami z powodu utraty izolacyjności szyb. Pan Sławek nie tylko profesjonalnie zdiagnozował problem, ale też zaproponował wymianę na nowoczesne szyby, które skutecznie wyeliminowały problem parowania. Jego praca była precyzyjna, a szyby zostały zamówione i wymienione sprawnie. Zauważyłem znaczną poprawę w utrzymaniu ciepła w mieszkaniu - teraz wystarczy mniejsze grzanie, by osiągnąć komfortowe 21 stopni. Szczerze polecam usługi Pana Sławka za jego profesjonalizm i efektywność.
Odpowiedz z Sławomir Wojtasiak 2024.01.05
Dziękuję za pozytywny komentarz, Piotrze! Cieszę się, że jesteś zadowolony z moich usług. Jestem zaszczycony słysząc takie słowa. Doceniam Twoją rekomendację!