Winnica Jura

winnicajura.pl

Winnica Jura Reviews

Excellent rating
4.8
301 reviews Verified
Winnica Jura
%title%

%offer%

Reviews ( 300 ) 4.8

Konrad Koch (Dar7man)
Konrad Koch (Dar7man)
2024.05.30
Advertisement
Dawid Wojna
Dawid Wojna
2024.05.21
Great atmosphere
Dawid Wojna
Dawid Wojna
2024.05.21
Great atmosphere
leon polon
leon polon
2024.05.19
Karolina Kuźnik
Karolina Kuźnik
2024.05.16
Advertisement
Bartek Kielech
Bartek Kielech
2024.05.12
Młody Guli
Młody Guli
2024.05.12
Iza Dabrowa
Iza Dabrowa
2024.05.12
Martyna W
Martyna W
2024.05.05
Gorąco polecam niedzielne zwiedzanie winnicy wraz z degustacja, przepiękne miejsce. Warto posłuchać o metodach hodowli winorośli i produkcji wina w polskich realiach, i oczywiście skosztować gotowych produktów. Dodatkowy plus za bus z Krakowa, bardzo wygodna opcja, jedynie warto by przesunąć godzinę powrotu na nieco późniejszą, aby mieć szansę dłużej nacieszyć się tym pięknym miejscem :)
Advertisement
Kate S.
Kate S.
2024.05.05
Super miejsce ! Piękne widoki, które można podziwiać pijąc pyszne wino. Polecam zwiedzanie z degustacja.
Travel Pro Poland
Travel Pro Poland
2024.05.03
Piękny widok i pyszne winko.
Justyna Blańda
Justyna Blańda
2024.05.03
Wspaniałe miejsce 😊
Mateusz Działowy
Mateusz Działowy
2024.05.03
Advertisement
Sylwia Płonka
Sylwia Płonka
2024.05.03
Genialne miejsce! ❤️
Marek Borówka
Marek Borówka
2024.05.02
Świetny spot na spróbowanie wina i piknik w naturze
Łukasz Hodurek
Łukasz Hodurek
2024.05.02
Świetne miejsce, pyszne wino piękne widoki
pluszakowa pani
pluszakowa pani
2024.05.02
Piękne widoki, pyszne wino, fajna możliwość zakupu deski serów..w zasadzie wszystko czego dusza zapragnie...może brakuje choć jednego parasola lub czegoś chroniącego od pełnego słońca ale to detal...
Advertisement
Longin Pierzchała
Longin Pierzchała
2024.05.01
Wyjątkowe miejsce na piknik z lampką wina .
Maria Wdaniec
Maria Wdaniec
2024.05.01
Piękne widoki, pyszne jedzenie i wino. Dobre miejsce na jednodniowy wypad i odpoczynek na łonie natury.
Mariola Brodzińska
Mariola Brodzińska
2024.04.28
Piękne miejsce, piękne widoki. Opowieść o latorośli i winie urocza i tak obrazowa, że czuję się jak winiarz amator - tyle już wiem. :) A potem była degustacja wina z deską serów. Uczta!