wijverkopentweehandsfietsen.nl

wijverkopentweehandsfietsen.nl Reviews

Good rating
4.3
78 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (78)
Wael Besada
Wael Besada
2024.04.06
Bad attitude from the guy there is not a recommended place. Attitude and treat people in quality is appreciated than the quality of whatever they sell!
Reply from wijverkopentweehandsfietsen.nl 2024.04.06
Beste Wael Besada. Bedankt voor de plaatsing van je review. Bijzonder wat je hier zegt. En jammer dat je het zo ervaren hebt. Weet wel wij staan voor onze klanten en waardeer het als ze komen naar onze showroom. Het lijkt me sterk dat het zo gelopen is. Ik vraag me ook af of deze review wel voor ons bedoelt is? Je kan ons altijd berichten als je het er over wilt hebben? Wijverkopentweedehandsfietsen.nl
Germ Rekker
Germ Rekker
2024.03.27
Hier moet zijn voor een dure fiets voor een mooie prijs
Reply from wijverkopentweehandsfietsen.nl 2024.04.06
Beste Germ, Bedankt voor de plaatsing van je review. Wijverkopentweedehandsfietsen.nl
Dries
Dries
2024.03.17
Reply from wijverkopentweehandsfietsen.nl 2024.04.06
Beste Dries, Bedankt voor de plaatsing van je review. Wijverkopentweedehandsfietsen.nl
Petra van de Wauw
Petra van de Wauw
2024.03.14
In Mei 2023 heb ik hier een racefiets gekocht met een elektrisch Shimano schakelsysteem. Wij zijn speciaal naar de winkel gegaan voor advies. Maar de fiets werd ons verkocht zonder de benodigde oplader. En, er werd ons ook niet gezegd dat er een oplader nodig was. Mijn vriend meent zich zelfs te herinneren dat gezegd is dat het systeem automatisch oplaad tijdens het fietsen. Niet alleen extra kosten van 100 euro, maar ook gedupeerd door een ineens niet functionerend schakelsysteem! Bedrijf reageerde verwijtend naar mij. Ik zou proberen er een slaatje uit te slaan.
Reply from wijverkopentweehandsfietsen.nl 2024.04.06
Beste Petra van de Wauw Bedankt voor de plaatsing van je review. Jammer dat je het zo ervaren hebt. Zoals aangegeven via de telefoon was uw verteld dat u de oplader kunt ophalen of een tegemoetkoming zal krijgen? In dien u er gebruik van wilt maken bericht ons. Wijverkopentweedehandsfietsen.nl
Marcel Bosschermuller
Marcel Bosschermuller
2024.03.02
Ik kan alleen maar bevestigen wat er in de eerdere reviews staat. Eigenaar Chris is een hartelijke kerel met verstand van zaken. Ik heb mijn wensen kenbaar gemaakt en we zijn op zoek gegaan naar een passende fiets. Hij neemt alle tijd en je kunt net zo veel fietsen uitproberen als je wilt. Uiteindelijk blij naar huis gegaan met een mooie Trek 500 L.
Reply from wijverkopentweehandsfietsen.nl 2024.04.06
Beste Marcel, Bedankt voor de plaatsing van je review. Wijverkopentweedehandsfietsen.nl
Bob Folgering
Bob Folgering
2024.02.14
Vriendelijk, duidelijk en bereid tot meedenken. Alleen wat lange levertijd, ruim 1 week
Reply from wijverkopentweehandsfietsen.nl 2024.04.06
Beste Bob, Bedankt voor de plaatsing van je review. Wijverkopentweedehandsfietsen.nl
minikjecj
minikjecj
2024.01.08
Bij Chris van wijverkopentweedehandsfietsen.nl een prachtige Koga Worldtraveller Signature gekocht. De aankoop voelde als een feestje. Ik werd prima geholpen en merkte al gauw dat de verkoper verstand van zaken heeft zowel op technisch vlak als wel op ergonomisch vlak. Ik kan iedereen deze winkel aanbevelen.
Reply from wijverkopentweehandsfietsen.nl 2024.04.06
Beste Minikjecj, Bedankt voor de plaatsing van je review. Wijverkopentweedehandsfietsen.nl
Saskia De Pagter
Saskia De Pagter
2023.12.30
Heel erg fijn geholpen!
Marc Smaak
Marc Smaak
2023.12.09
Het lager van mijn shimano nexus 7 naaf ging steeds kapot. De fiets is al wat ouder dus geen grote investering meer waard. Hier voor nog geen €60,- een nieuwe nexus-7 naaf op de kop kunnen tikken dus na een paar uurtjes sleutelen weer helemaal in orde
Devon
Devon
2023.11.05
Had vrijdag besteld zaterdag middag binnen kwam ook net op tijd erg blij mee
Wim Molenaar
Wim Molenaar
2023.11.03
Snelle levering!
Alex 83
Alex 83
2023.10.31
Reagiert nicht auf Anfragen. Inseriert auf Marktplaats und reagiert nicht.
Reply from wijverkopentweehandsfietsen.nl 2023.11.03
Goedendag Alex, Bijzonder om dit te lezen. Even voor de duidelijkheid zijn een online verkoopplatform www.wijverkopentweedehandsfietsen.nl waar alle onze producten op staan, we beschikken over een winkel met telefoonnummer waar je heen kunt bellen, ook hebben we een email waar je de vragen heen kunt stellen. Marktplaats is niet ons platform! Hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd Met vriendelijke groet www.wijverkopentweedehandsfietsen.nl
Betty Verkuil
Betty Verkuil
2023.10.06
Chris is een top gozer die verstand heeft van zijn vak, hij is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik hoef niet meer verder te zoeken naar een fietsenmaker/winkel, wij hebben de beste gevonden 🥳.
marjan wildeboer
marjan wildeboer
2023.10.05
Mooie fiets aangeschaft. Terug voor kleine vervanging. Werd meteen vervangen binnen de garantie. Goede service en bereikbaarheid. Verstand van zaken en passie voor fietsen.
Bo 16
Bo 16
2023.09.10
Super goed geholpen door de eigenaar van deze zaak, Chris. Wij mochten zelfs de fietsen even meenemen om te fietsen naar het centrum om te gaan lunchen. Advies op maat, zo adviseerde hij aan mijn moeder een goedkopere fiets, omdat deze meer voor haar geschikt was. Ook na het testen van de fiets was er een klein onderdeel wat wel vervangen mocht worden. Dat werd gelijk door Chris geregeld. Wij hebben een goed gevoel bij deze zaak en hebben 2 fietsen aangeschaft. Na een maand uit geprobeerd te hebben, zijn wij nog steeds blij met onze aankopen. Wij komen hier zeker terug!
Reply from wijverkopentweehandsfietsen.nl 2023.11.03
Hoi Bo, Bedankt voor je review. Leuk om het te horen word gewaardeerd Gr Chris
Melissa Mehlbaum
Melissa Mehlbaum
2023.08.25
Goed en eerlijk advies, vriendelijk en snel geholpen en praktische tips gekregen. Kortom: vol vertrouwen klaar voor mijn tocht dankzij WijVerkopenTweedehandsFietsen!
James de Vaan
James de Vaan
2023.08.07
De fiets is zojuist keurig netjes en in een zeer goede staat afgeleverd. Net al een proefrit gemaakt. Super! Heel blij mee. Bedankt voor deze goede service
Theo Boogert
Theo Boogert
2023.07.31
snelle service!
Jos Saive
Jos Saive
2023.07.28
Teije Sikkema
Teije Sikkema
2023.07.22
Vriendelijk, bekwaam en goede service.