Wierks Timmerwerk

Wierks Timmerwerk Reviews

Excellent rating
4.9
31 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (31)
Ivani Rodgers
Ivani Rodgers
2024.03.08
Sjoerd werd aanbevolen door een vriendin en heeft bij ons de tv meubel/koof & gang gedaan. Sjoerd werkt netjes, is accuraat en denkt mee. Bij de volgende klussen gaan we zeker terug naar Sjoerd. Zeer tevreden !
Advertisement
Daphne Roggekamp
Daphne Roggekamp
2024.03.04
Sjoerd heeft bij ons de draagmuur tussen de keuken en de woonkamer verwijderd. Hij heeft goed en strak werk afgeleverd. Communicatie verliep prettig en was duidelijk waar we aan toe waren. Goed werk voor een eerlijke prijs! We zijn zeker tevreden
Robbert Boukema
Robbert Boukema
2024.02.07
Magnifiek werk afgeleverd! Een echte timmerman die zeer precies werkt. Hij heeft aantal binnendeuren en een dakraam geplaatst. Ter plaatse dacht hij goed mee en kon ik goed met hem sparren over andere issues waar ik tegenaan liep in mijn verbouwing. Verstand van zaken en niet te bang om werk op te pakken.
arthur sonnevelt
arthur sonnevelt
2024.02.01
Sjoerd via een bevriende relatie aanbevolen. Totaal geen spijt van deze keuze. Hij is stipt, correct, netjes maar bovenal wat hij gemaakt heeft is echt top! Kortom als je iemand zoekt die zijn vak verstaat en (misschien ouderwets) doet wat tie belooft moet je Sjoerd bellen.
Florianne
Florianne
2024.01.29
Sjoerd heeft bij ons de oude achterdeur vervangen door een nieuwe. Hij heeft het hang- en sluitwerk perfect gemonteerd en de deur keurig op maat gemaakt. Hij werkt netjes en is heel vriendelijk.
Advertisement
Piet van der Heiden
Piet van der Heiden
2024.01.15
Deze week mijn dak laten isoleren en aftimmeren door Sjoerd. Daarbij is hij uiterst secuur en betrouwbaar gebleken. Afspraken zijn keurig nagekomen. Zijn werk werd perfect uitgevoerd en uitstekend opgeleverd binnen de gestelde tijd. Complimenten, we zijn erg tevreden!!!
Ferdi Van Der Burg
Ferdi Van Der Burg
2023.12.24
Wij hebben prachtige inbouwkasten laten plaatsten, van een idee op papier tot werkelijkheid. Sjoerd heeft goed geluisterd naar onze wensen en komt afspraken na. Voor een volgende klus zullen wij Sjoerd wederom benaderen. Wij zijn zeer tevreden klanten!
Andre Van de Voorde
Andre Van de Voorde
2023.12.02
Hij heeft op de derde etage keralit aangebracht en bij de goot ook. Hij heeft perfect werk afgeleverd. Er was ook iets verrot en dat heeft hij ook gelijk hersteld. Hij werkt goed en laat geen rommel na.
FamBolder
FamBolder
2023.11.23
Sjoerd heeft bij ons het schuur dak vervangen met een extra overstek zodat er later eventueel een paar zonnepanelen op geplaatst kunnen worden.. Wij zijn er zeer blij mee, het is een prachtig stevig dak geworden. Alles volgens afspraak en eerder klaar dan verwacht. De volgende keer vragen we hem weer als we een klus hebben.
Advertisement
ineke van Pelt
ineke van Pelt
2023.11.16
Roel Rijswijk
Roel Rijswijk
2023.11.15
Veel vakmanschap en top kwaliteit materialen gebruikt. Sjoerd houd zich aan z’n afspraken.
peter de waard
peter de waard
2023.11.10
Sjoerd is bij ons geweest om aan de voor en achterzijde van onze woning uit 1930 ,de bak om de zinken goot te vervangen, deze was van hout en gedeeltelijk rot. Ik heb voor Keralit gekozen omdat dit een kunststof is wat qua looks dicht in de buurt komt van het origineel. Sjoerd is een vakman en komt zijn afspraken na. Bij een volgende klus weet ik wie ik ga bellen.
Berco van der Glas
Berco van der Glas
2023.11.04
Wij hebben eiken overzet treden laten plaatsen door Sjoerd en zijn heel blij met het resultaatđź‘Ś
Advertisement
Inge Van Der Zwet
Inge Van Der Zwet
2023.10.19
Sjoerd benaderd voor de vervanging van de garagedeur door een vaste wand met inloopdeur. Bij de opdracht is door Sjoerd gedacht aan de veiligheid, isolatie en de look & feel. De verbetering door deze aanpassing heeft diverse pluspunten. Niet meer met onze fietsen via voor- en tussendeur de garage in dat kou scheelt in de gang, de garageruimte is nu goed geĂŻsoleerd en het is prachtig. Sjoerd is een vakman!
Anita vanant
Anita vanant
2023.10.13
Sjoerd heeft bij ons in bestaand raam kozijn deur gemaakt. Wij zijn heel tevreden! Ik raad Sjoerd aan iedereen aan, zeer sympathiek en vriendelijk en werkt super netjes en professioneel. Heel betrouwbaar!
Rob Bremer
Rob Bremer
2023.10.11
Ik had na het stuken van een aantal wanden in mijn huis het probleem dat de afdekplaatjes van stopcontacten en lichtschakelaars niet meer pasten vanwege de verdikking op de muur door de stuklaag. Ik kwam Sjoerd tegen bij een mondhygiëniste waar hij een klusje deed en trok de stoute schoenen aan. Na het bovenstaande aan hem uitgelegd te hebben kwam hij op een avond met zijn vrouw bij me langs om het probleem even te bekijken. Vandaag 11 oktober 2023 heeft hij feitelijk werk gedaan dat niet tot zijn werk als timmerman behoort, maar hij het elektraprobleem fantastisch opgelost en daar ben ik hem heel dankbaar voor. Hij werkt in alle rust en het is ook nog eens een prettige kerel. Mocht ik in de toekomst een goede timmerman nodig hebben, dan weet ik hem zeker te vinden. Nogmaals veel succes met je eigen onderneming en ik hoop de volgende keer een foto te zien met het kindje dat in aantocht is.
Lien Belder
Lien Belder
2023.10.07
Allereerst Sjoerd is een vriendelijke man. Komt op tijd werkt snel. Hij heeft bij ons een tuinhek geplaatst . De badkamer gekit. En de buitendeur die enorm knelde passend gemaakt. Wij zijn zeer te vreden. Als er weer wat gedaan moet worden gaan wij zeker Sjoerd weer vragen.
Advertisement
Henk Jansen
Henk Jansen
2023.09.04
Sjoerd was meteen enthousiast over het vervangen van de gootklossen en gedeeltelijk rotte boeiborden. Gaf een keurig advies. Heeft de klossen ook in de grondverf gezet, gratis, gewoon service zei Sjoerd!
Colin Prins
Colin Prins
2023.08.21
Echte vakman die met je meedenkt. Klus op tijd klaar, goede communicatie en waar voor je geld. 10/10
Daniëlle Hilgers
Daniëlle Hilgers
2023.08.16
Sjoerd heeft bij ons een super mooie overkapping gebouwd. Hij heeft verstand van zijn vak is secuur. Hij luistert goed naar de wensen van de klant. En het resultaat mag er zijn!