Skup i wycena monet i banknotów

Skup i wycena monet i banknotów Reviews

Excellent rating
5.0
149 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (149)
Beata Borowa
Beata Borowa
2022.11.27
Bardzo szybka i bezpłatna wycena. Polecam!
Advertisement
Anna Małż
Anna Małż
2022.11.26
Julia Żak
Julia Żak
2022.11.24
Polecam tego pana bezpłatnie wycenił mi wszystkie monety jakie miałam a reszta łaskę robi że wyceni a ten pan od rana potrafi dokonać analizy i wyceny po prostu super firma POLECAM
Paweł Duda
Paweł Duda
2022.11.22
Bardzo szybki kontakt, polecam !!!
Lucyna Budz
Lucyna Budz
2022.11.18
Polecam, bezpłatna wycena😊
Advertisement
Tomek Włodarczyk
Tomek Włodarczyk
2022.11.16
Profesjonalne podejście do klienta ,uczciwość ,wiedzą i transakcja udana . Polecam wszystkim którzy mają nadwyżki kolekcji i tym co nie mają pojęcia o numizmatyce .
Paweł Pyto
Paweł Pyto
2022.11.13
Szybka bezpłatna wycena.
X
X
2022.11.12
Serdecznie polecam. Szybki kontakt, kompetentna wycena.
Piotr Pykalo
Piotr Pykalo
2022.11.12
Szybko i profesjonalnie
Reply from Skup i wycena monet i banknotów 2022.11.12
Skoro szybko i profesjonalnie to dlaczego 3 gwiazdki? Jak rozumiem, to pomyłka?
Advertisement
Iwona Pyśk
Iwona Pyśk
2022.11.10
Szybka i rzetelna odpowiedź Polecam
Maro Maro
Maro Maro
2022.11.09
Szybka wycena
Julian Szmm
Julian Szmm
2022.11.07
Mila, profesjonalna i rzetelna obsługa klienta. Jezeli ktos ma wątpliwości gdzie wycenić i sprzedać swoje skarby to polecam to miejce.
Artur Mazur
Artur Mazur
2022.10.31
Dziękuję za szybką i darmową ekspertyzę
Advertisement
BarbaraSoßmar
BarbaraSoßmar
2022.10.31
Wycena przeprowadzona szybko i solidnie. Kontakt z klientem bardzo dobry.
Jerzy Przybylik
Jerzy Przybylik
2022.10.30
Wysłałem zbiór monet PRL do wyceny (w niedzielę). Odpowiedź nadeszła bardzo szybko i merytorycznie - życzę wielu sukcesów bo zaangażowanie jest olbrzymie.
Kemot890
Kemot890
2022.10.28
Dziękuję za profesjonalną wycenę Serdecznie pozdrawiam
Maja 6798
Maja 6798
2022.10.28
Szybka i bezpłatna analaza, a przede wszystkim rzetelna😁 bardzo miły pan 😁 polecam serdecznie
Advertisement
R3D EYE
R3D EYE
2022.10.21
Wycena dokładna, przeprowadzona bardzo profesjonalnie. Samo spotkanie bardzo przyjemne w miłej atmosferze. Bardzo duża i imponująca wiedza godna podziwu. Oczywiście jak najbardziej miejsce godne polecenia i warte uwagi. Polecam
Marcin J.
Marcin J.
2022.10.19
Szybka rzetelna wycena oferowane ceny przyzwoite Polecam 😊
Radosław Zieliński
Radosław Zieliński
2022.10.15
Bardzo szybka wycena szacunkowa online na podstawie zdjęć. Dostałem opłaconą etykietę do paczkomatu, więc wysłałemza darmo monety i następnego dnia otrzymałem pieniądze przelewem ekspresowym dokładnie tak jak się umówiliśmy. Jestem zadowolony i polecam