Widogruszka

widogruszka.pl

Widogruszka Reviews

Excellent rating
5.0
97 reviews Verified
Widogruszka
%title%

%offer%

Reviews ( 41 ) 5.0

Mateusz Adamczyk
Mateusz Adamczyk
2021.05.14
Świetne miejsce, domek super wyposażony, dodatkowo dobry kontakt z właścicielami, zarówno przed jak i w trakcie pobytu.
Advertisement
Hania Morzuch
Hania Morzuch
2021.05.14
Świetne miejsce. Spędziliśmy w Widogruszce wspaniały tydzień. Byliśmy z czteroletnią córką I dwoma psami. Właściciele bardzo sympatyczni I pomocni. Urzekło nas, że opłatą za pobyt psów jest dowolna wpłata ma rzecz schroniska dla zwierząt. Domek piękny. Z okrągłego okna w sypialni widać szczyty gór. Wyposażenie bardzo dobre Wokół przyroda i cudowna cisza. Wieczór można spędzić przy palenisku, w salonie z kominkiem lub po prostu siedząc I patrząc- bo naprawdę jest na co. Polecam
Marta Romaniuk
Marta Romaniuk
2021.05.07
Miejsce, z którego można czerpać garściami. Dziękujemy za ciszę, oddech i widoki. I za psiolubne serca właścicieli! ?
Renata Szlak
Renata Szlak
2021.05.04
Polecam wszystkim Widogruszkę. Piękne malownicze miejsce bardzo dużo do zwiedzania! Sam domek jest wyposażony na wysokim standardzie jest wszystko tak pięknie zorganizowane w najdrobniejszym szczególe. Właściciele wkładają w ten domek dużo serca. Samo przywitanie gości regionalnymi produktami. Pierwszy raz spotkaliśmy się z tak miłym gestem !! Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie!!
Magdalena Chącia
Magdalena Chącia
2021.04.28
Gorąco polecam! Cudowne, malownicze miejsce, przepiękny domek (okrągłe okno w sypialni-bajka :-)), świetnie wyposażony. Super gest z koszem z lokalnymi produktami, a większość z nich można dorwac faktycznie lokalnie:) Oczywiście właściciele cudowni, że świetnym podejściem-pozdrawiamy z Gdańska! I mam nadzieję - do zobaczenia!
Advertisement
Urszula Lakomiec
Urszula Lakomiec
2021.04.18
Miejsce godne polecenia z czystym sumieniem i z całego serca. Cywilizowany dojazd, a jednak miejsce na uboczu. Całkowite cisza i spokój. Domek wyposażony w przemyślany sposób, niczego nie brakuje. Jest bardzo czysto i schludnie. Ognisko, palenisko, kominek i niezbędnik do rozpalenia. Można spędzić tam dużo czasu, nie wypuszczając się nawet za bramkę, a mimo wszystko mieć co robić. Sielanka na wysokim poziomie :)
Dominik Paszewski
Dominik Paszewski
2021.04.11
Jarosław Słowik
Jarosław Słowik
2021.04.06
Agnieszka Pisarska
Agnieszka Pisarska
2021.04.01
Serdecznie polecam Widogruszkę. Miejsce z duszą. Można odczuć, że tworzone z sercem. Ciepła i dobra energia. Urzekł mnie spokój, cisza i natura na wyciąnięcie ręki. Odgłosy ptactwa, szum wiatru, zapach natury unosi się w powietrzu no i widok na góry. Przemili właściciele i luźna atmosfera. Polecam.
Advertisement
Sylwia Chudzińska
Sylwia Chudzińska
2021.03.31
Polecam, schludnie, ładnie, dookoła nikogo i to okno na piętrze! ♥️?
Hubert Stępień
Hubert Stępień
2021.03.31
Polecam z całego serca. Wszystko czego potrzeba. Ognisko, drewniany domek i piękne widoki :)
Krzysztof Życzyński
Krzysztof Życzyński
2021.03.24
Urokliwe miejsce na bardzo spokojny wypoczynek. Lokalizacja jest niewątpliwym atutem, a sam domek dobrze przemyślany i klimatyczny. Właściciele bardzo pomocni, otwarci i pozytywnie nastawieni do tego co robią i widać w tym pasję. Reasumując, jest bardzo dobrze i będzie tylko lepiej. Gratulacje i na pewno wrócę.
Agnieszka Strzecha
Agnieszka Strzecha
2021.03.19
Piękne miejsce, stworzone przez wspaniałych ludzi z pasją. Żadne zdjęcia nie oddadzą tego klimatu i uroku tego miejsca i oczywiście domku! Tu trzeba przyjechać i tego doświadczyć. Na pewno tu wrócimy ?
Advertisement
Arkadiusz Krymarys
Arkadiusz Krymarys
2021.03.16
Wspaniałe miejsce do odpoczynku,z dala od wielokmiejskiego ruchu i hałasu. Piekne widoki na śnieżkę.Do tego przesympatyczni właściciele. Polecamy każdemu kto chce odpocząć. Jak tylko będziemy mogli na pewno przyjedziemy jeszcze raz?
Katarzyna Koćma
Katarzyna Koćma
2021.03.08
Najbardziej spokojne miejsce na świecie, izolacja, mnóstwo zieleni, i domek na środku pól i łąk <3 wrócimy tam z pewnością nie jeden raz. Super właściciele którzy mają głowę pełną pomysłów, kontakt bez zarzutu. Domek bardzo przytulny wszystko w najlepszym standardzie. Pies zachwycony nie chciał wracać.
karolinatopya
karolinatopya
2021.02.27
Serdecznie polecam Widogruszkę, przyjemnie i spokojnie spędzony czas. Idealne miejsce na wypoczynek, piękna okolica.. jest naprawdę duzo do zobaczenia. Domek bardzo dobrze wyposażony, niczego nam nie zabrakło. Właściciele pomocni i uprzejmi. Proponuję aby przynajmniej jeden ciepły wieczor spędzić na tarasie w towarzystwie ogniska i dźwięków otoczenia pod niebem pełnym gwiazd.. Żadne zdjecia nie ukazują piekna tej okolicy. Pozdrawiamy i dziekujemy
Kaja Gruszecka
Kaja Gruszecka
2021.02.22
Wspaniałe miejsce na odpoczynek i wyciszenie się, idealne dla rodzin z dziećmi oraz z czworonogami. Idealna baza wypadowa w Góry Izerskie i Karkonosze. W domku znajdziecie wiele udogodnień, okna z przepięknymi widokami na góry, klimatyczny kominek, spora przestrzeń na zewnątrz z miejscem na ognisko. Przywitają Was cudowni ludzie z pasją, którzy chętnie pomogą w doborze tras dostosowanych do Waszych potrzeb oraz koszyk regionalnych smakołyków. Warto zaznaczyć, że właściciele nie pobierają typowej opłaty za pieska, ale w ramach tego za ich pośrednictwem można wesprzeć okoliczne schronisko dla bezdomnych zwierząt. My na pewno wrócimy i będziemy polecać znajomym.
Advertisement
Adam Szlosek
Adam Szlosek
2021.02.19
Szczerze polecam to miejsce ludziom, którzy cenią sobie spokój, lokalizacja domku jest znakomita. Z okien można wypatrywać leśnych zwierząt i podziwiać górskie widoki. Wnętrze i wyposażenie bez żadnych zastrzeżeń. Atmosferę dodatkowo podgrzewa kominek, który sprawia, że to miejsce staje się magiczne. Polecam gospodarzy jako źródło informacji o atrakcjach rejonu jak i wszelkich innych informacjach dotyczących pobytu. Miejsce, do którego chce się wracać.
Magdalena Zięba
Magdalena Zięba
2021.02.15
Polecam każdej osobie która ma dosyć miasta i chce naładować swoje baterie. Widogruszka to uroczy domek, oddalony od innych ludzi, z fajnym kominkiem i możliwością rozpalenia ogniska. Jesteśmy bardzo zadowoleni i na pewno wrócimy. Idealna baza wypadowa!
Damian Dymowski
Damian Dymowski
2021.01.20
Fantastyczne miejsce dla osób szukających spokoju, odosobnienia, pięknych widoków i poczucia swobody. Nowy, ładny i komfortowy domek, spora działka. Można palić w kozie lub zrobić sobie ognisko. Właściciele bardzo sympatyczni, zostawiają kosz podarunkowy, w którym znajdziecie nawet smakołyki dla psa (o dobrym piwku nie wspominając ;) ). A jakby zabrakło to market Dino jest kilka minut drogi samochodem. Kuchnia wyposażona, można sobie samemu zadbać o wyżywienie. "Opłatą" za psa jest dobrowolna wpłata na rzecz lokalnego schroniska. Nie pozostaje mi nic tylko gorąco polecić.